reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Amaliee kochana trzymaj się, mam nadzieję że jednak byłaś szczepiona a nawet jesli nie to niekoniecznie musiałaś się zarazić. Ja zaraz uderzam na zakupowe szaleństwo do Gemini, przejrzałam ceny i rzeczywiscie jest tanio, ponad 300 zł pójdzie jednak na bank :-/

reklama
Amalie mój Antek też miał dopiero co ospę i lekarz też powiedział, ze niebezpiecznie jest się zarazić do 20 tyg i kilka dni przed porodem. Tak poza tym, to raczej niegroźne jest. Ja na szczęścia miałam ospę w dzieciństwie, dlatego aż tak nie panikowałam. Miejmy nadzieję , żę byłaś jednak szczepiona.
. Biorę się więc za książkę - tym razem na tapecie "bez mojej zgody" i spróbuję jakoś przeczekać tęsknotę.

!
Czytałam niedawno "Bez mojej zgody" Byłam zdziwiona, bo oglądałam kiedyś film, który to właśnie skłonił mnie do przeczytania książki, no i okazało się, że wiele faktów jest zupełnie innych, a zwłaszcza zakończenie. Ale ogólnie książka poruszająca, daje do myślenia. Przynajmniej mi.

Niedziela jak zwykle szybko uciekła.
Jutro znowu poniedziałek, a we wtorek zaczynam kolejny tydzień. 33. OMG!!!!

własnie skończyłam zakupy apteczne, poszło 340 zł... ale w tym mam też zestaw butelek z Tomme Tippe i pojemniki Avent via a to już razem daje stówkę. Mąż zdziwiony lekko ile to wszystko kosztuje :-)

Ann_ dzięki za link, chyba faktycznie musiałabym sobie sprawić coś takiego.

Amaliee trzymam kciuki żebys ospy nie złapała, ja bym po badaniu myknęła nad to morze i odpoczęła :)

Ale mam ciekawie w domu z emocjami- ja jestem za Niemcami, mąż za Argentyną... i krzyczymy w tym samym czasie ale każde swoje :-D
Zasiadłam właśnie za poszukiwaniem narożnika, stwierdziliśmy, że trzeba jednak teraz wszystko kupić, bo potem skarbonka będzie tylko jedna ;-) w sumie już jest...
Mój M też najpierw pytał za co ja tyle zapłaciłm w gemini.. ale jak mu pokazałam, że tam już i termoopakowanie i inne cuda na kiju, to odetchnął z ulgą, że nie będziemy za tym latać po sklepie i wybierać :-D
Szlag jasny... a ufffff, spalony :-)

Juz po imprezce, solenizantka szczęśliwa, torcik piękny i prawie zjedzony :-) dzieciaki rozrabialy a moja Wiki w brzuchu buszowala od tego wszystkiego :-)

Amaliee trzymam i ja kciuki za dobre wyniki :-)

Padam, idę spać dobranoc dziewuszku :-)

I ja, i ja za Niemcami :D

Mam nadzieję, że karne będą :)

Teraz uciekam was doczytać.

U dziewczy ek wszystko pięknie :)) i oby tak dalej.

Buziaki :-*

reklama
witam się wieczornie,

mi tam niedziela tak się dlużyła , w domu z moim urwisem,
co dzic z ogrodu przez wysoki płot znowu chciał zwiać i znów rozerwał portki:/ nudzi mu się tu na wiosce , w pole iść można

wasze dzieciaki też często czkawki mają,
bo moja dziś z 4 razy :)

Do góry