reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Amaliee ja również trzymam kciuki! Może pojedź nad może i tam zrób badania? Bo skoro teraz jest duże ryzyko zarażenia to nie warto ryzykować....
A Twoja mama nie pamięta czy chorowalas/byłaś szczepiona? Moja często takie rzeczy pamięta i mnie szokuje tym....

Ale z tego co rozumiem to Amaliee synek i tak bedzie u dziadkow a nie z nia wiec nawet jak nie pojedzie nad morze to maly i tak nie bedzie mogl jej zarazic... Chyba ze sie myle...

Amelia - po 20 tygodniu jesteś i przed porodem też jesteś, więc postaraj się zastosować do rady lekarza - nie zamartwiaj się na zapas.
Co do wyjazdu, to przecież badania można zrobić wszędzie - pytanie tylko, czy chce Ci się wyjeżdżać.

U mnie niedziela spokojna, ale bez męża :| Pojechał na urodziny, a ja w domu zostałam i już nie mogę doczekać się wieczora. Biorę się więc za książkę - tym razem na tapecie "bez mojej zgody" i spróbuję jakoś przeczekać tęsknotę.

Udanego popołudnia i wieczoru!

Amelia musi zrobić tak żeby jej dobrze było ze wszystkim, żeby była jak niespokojniejsza, my możemu tylko poradzić a najlepiej będą wiedzieć lekarz i wyniki.

Ah na jakim spacerze byłam, prawie 3 h :) super pogoda się zrobila i aż miło było sobie pochodzić :)
Obiadek pycha, posiedzialam na allegro a teraz ogladam Głęboka Wode.

Później też coś poczytam w oczekiwaniu na Męża :)

Amaliee zdecydowanie badanie Cie uspokoi więc może to dobry pomysł.

A ja udałam się na przechadzkę nad zalew co jest jakieś 20 minut drogi od domu (pomijam fakt po dostosowaniu tempa do aktualnego stanu droga trwała dwa razy dłużej, ale i tak warto) okazało się, że jakiś festyn grał zespół, różne przekąski i atrakcje dla dzieci i dorosłych. Przyjemnie, posiedziałam na pomoście z nogami w wodzie i powiem wam że temp idealna i w wodzie i w powietrzu. Super relaks, szkoda, że nie było komu ze mną pójść, ale i tak było miło.

Wy pewnie też odpoczywacie ;-)

Amalie, trzymam kciuki, żeby cię to ominęło. Zrób szybko badania i umów się, że zadzwonisz i dowiesz jak wyniki. Z mężem zawsze będzie ci raźniej.
Weekend znowu szybko minął i odd jutra będą się godziny wlokły... jednak jak się jest z kimś, to czas śmiga szyyyyybko. W sumie cały tydzień mamy coś, to lekarz, to zębolog, to zakupy, to może jakoś zleci i będzie tydzień szybcij do porodu :-D

Joani, oj widzę odliczanie jak i u mnie :-D wklepuję każdą pierdołę w kalendarz i stwierdzam, że faktycznie czas mija błyskawicznie :)
Amaliee, trzymaj się kochana! na pewno choróbsko Cię ominie, ale zrób badania koniecznie dla spokoju...

A my po kolacyjce (mąż zrobił grilla) i teraz tylko sączyć piwko bezalkoholowe na meczu :) a jutro z rańca niestety na badania. OCZYWIŚCIE muszę je robić na raty bo OCZYWIŚCIE zapomniałam pojechać do apteki i OCZYWIŚCIE nie kupiłam kubeczka na siku :-/ OCZYWIŚCIE mąż kazał zapisać, żeby kupić, ja OCZYWIŚCIE zapisałam a i tak OCZYWIŚCIE zapomniałam... no więc jutro tylko morfologia a we wtorek reszta.

Miłego wieczoru :)

reklama
Do góry