reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

My dzisiaj planujemy grilla, bo wczoraj pogoda taka w kratkę była to nie ryzykowaliśmy i przełożyliśmy na dziś:) Póki co ładnie słoneczko świeci, więc mam nadzieję, że nie zrobi nam żadnego psikusa;-)

A_nka a kiedy zamierzacie powiedzieć Neli i Dominikowi o dziewczynkach?:)

reklama
Dzięki za radę, a taki aceton to dostanę np w Rossmannie czy jakąś aptekę lepiej odwiedzić?
Mi nie odpadają. Choć nie miałam w planach ich ani wypełniać, ani sama domalowywać to i tak raczej bym tego nie zrobiła bo wyglądają na popękane, mają takie pręgi i nie wyglądają ładnie, no i dwa złamane eh, ważne że na weselu były ładne teraz mogę zmyć i odchodować na nowo ;)

w rossmanie raczej czystego acetonu nie dostaniesz, w aptece nie wiem. Nie masz gdzieś blisko żadnej galerii i stoiska kosmetycznego z akrylami, żelami itp ? tam na pewno będą mieli aceton kosmetyczny.

Choco, Bubbles myślę, że krótko przed wyjściem biedroneczek ze szpitala. Co by chaosu niezrozumiałego niewprowdzać w życie ;)

Dzień dobry niedzielnie :-)
Dziękuję za przypomnienie linków do wątków zakupowo-wyprawkowych :) jakoś i mnie one umknęły dawno temu ale teraz już sobie zapisałam w ulubionych :) czasem forum szaleje i jak klikam nieprzeczytane to czasem pomija ileś tam postów :-( teraz za to sobie chętnie poczytam :-)
U nas słoneczko, jedziemy na obiad do teściów. A wieczorem meczyk :) szkoda, że już ostatni...
Elleni, udanego urlopu! :)
Hania, dziewczynki ślicznie przybierają :) a ta sytuacja z bezdechem naprawdę mierzi :( czy to jest częste? muszę sobie doczytać na wątku o tych monitorach oddechu, ile z was chce to urządzonko zakupić..
Choco, Bubbles, miłego dnia :-)
i wszystkim pozostałym także udanej niedzieli! :-D

Koko ja monitora oddechu nie zamierzam kupowac. Przy corce byl zbedny wiec i teraz nie czuje potrzeby go miec.
Na warsztatach ratownik mowil ze warto kupic dla wczesniakow i jesli dziecko faktycznie ma problem. Poza tymi przypadkami nie ma sensu. Ja podzielam ta opinie.

hej w niedzielny poranek :)
animka powiem Ci że ja mam podobnie co do miodowych trymestrów jak ty, II był chyba najmniej atrakcyjny dla mnie ;-)
elleni no właśnie powiem Ci że nie mam bo moje miasto to dziura niestety, ale może się coś znajdzie, a jak nie to poproszę kogoś z Lbn żeby mi w galerii kupił.
Hania sama nie wiem już właśnie słyszałam o tych bezdechach i u zdrowych maluszków i trudno mi zdecydować bo nie chcę być taką panikarą, przedyskutuję to z mężem i zobaczymy.
ania// pewnie się dobrze bawi bo ciszaaaa :)

No nic lecę bo spóźnię się do kościoła. Zgadzam się z jedną i drugą stroną konfliktu porządek musi jakiś być, ale dajmy dziewczynie szansę to tylko jeden trudny dzień pewnie dla wszystkich :)
Udanej niedzieli wszystkim wrześniówkom :-)

Witam się i ja.
Hania nasze dzieci są mądrzejsze, niż nam sie wydaje i dużo więcej widzą i rozumieją. A jak wybrnęłaś z sytuacji?
Choco udanego wyjazdu do teściòw.

BubblesGirl udanego grilowania. Ja w tym roku jeszcze ani razu nie byłam na grilu, a już tak za mną chodzi....
Shiran wspolczuje przeprawy z mężem. Mam nadzieję, że jak maluszek sie urodzi, to mąż odetnie pępowwine od mamusi i bedzie biegł po pracy prosto do domu.
Udanej imprezki urodzinowej.
Animka to sie ciesz, że tak dobrze sie czujesz. Bo u mnie to np ze spaniem coraz gorzej. No i kręgosłup dokucza.

Aiwpa ròwnież przyznaję się do zaćmienia mózgu. Przeraża mnie to czasem, jaka jestem traz gapowata...

My dzisiaj na obiad idziemy do moich rodziców. Mama upiekla kaczkę.
Miłego dnia:-)

Cześć, u mnie dziś piękna pogoda, za to wczoraj jak zrobiliśmy wreszcie długo oczekiwanego grila to było oberwanie chmury ;/
Ja z kolei nie wiem jak wytrzymam do końca września, fatalnie znoszę te ostatnie miesiące, kręgosłup siadł mi do tego stopnia, że chodzę tip topkami normalnie pod wieczór ;/
Ja jeszcze zakupów a aptece nie robiłam, ale widzę, że już wszystkie prawie się za to zabrały - to i ja muszę.
A słuchajcie, 5 lat temu to pępuszek kazali fioletem smarować, teraz piszecie o takim innym specyfiku. Coż to takiego jest?

reklama
Do góry