Alicjaaa85
Fanka BB :)
drogie forumowiczki spuście wszystkie trochę z tonu i nie zachowujcie się jakby to forum było "własnością" tylko kilku osób. Pouczyłyście dziewczynę gdzie i co ma wklejać i pisać i nie musicie jej cały czas upominać. Dla mnie każdego posty są ważne, i Twoje Haniu, bo śledzę bacznie losy dziewczynek i Natalii, bo współczuję jej teściowej.
Ja na forum na komórce w ogóle nie mogłam się ogarnąć dlatego korzystam tylko z komputera stacjonarnego jak chcę coś napisać.
Myślę, że już sobie da radę z odpowiednimi wątkami, a to czy dołączyła dopiero teraz nie powinno mieć dla nas większego znaczenia - to forum otwarte prawda?? Rodzi we wrześniu - więc jest wrześniówką
nie każdy ma czas żeby między obowiązkami domowymi dziećmi i rozgardiaszem zaglądać i co chwilkę udzielać się na forum i ja to doskonale rozumiem, ale czasami każda ma chęć się wyżalić.
Kto chce ten odpowie i skomentuje, a jak nie to nie i już.
Dobranoc i spokoju ducha bo widzę, że ciśnienie zbyt rośnie.
Ja na forum na komórce w ogóle nie mogłam się ogarnąć dlatego korzystam tylko z komputera stacjonarnego jak chcę coś napisać.
Myślę, że już sobie da radę z odpowiednimi wątkami, a to czy dołączyła dopiero teraz nie powinno mieć dla nas większego znaczenia - to forum otwarte prawda?? Rodzi we wrześniu - więc jest wrześniówką
nie każdy ma czas żeby między obowiązkami domowymi dziećmi i rozgardiaszem zaglądać i co chwilkę udzielać się na forum i ja to doskonale rozumiem, ale czasami każda ma chęć się wyżalić.
Kto chce ten odpowie i skomentuje, a jak nie to nie i już.
Dobranoc i spokoju ducha bo widzę, że ciśnienie zbyt rośnie.