reklama
Kusiak 8 stycznia mi sie zaczela @ i myslalam ze to kolejny cykl. Poniewaz krwawienia sie przedluzyly i mialam podwyzszona temperature to 16 stycznia zrobilam test ktory wyszedl pozytywnie. Potem beta w piatek i poniedzialek. Pierwsza 330, kolejna 950. Zakladam ze ta styczniowa sie nie liczy bo do zaplodnienia doszlo w poprzednim cyklu.
Niestety... Nie tym razem. Pecherzyk nic nie urósł, echa zarodka brak. Żegnam się z Wami wrześnioweczki, trzymam kciuki za wasze Malenstwa, niech ładnie rosną, a Wam szczęśliwych rozwiązań. Oby mi też dane było kiedyś usłyszeć serduszko swojego Dziecka.
sawi
szczęśliwa żona i mama
tą pierwsza bete kiedy robiłaś? a drugą po ile dniach od pierwszejKusiak 8 stycznia mi sie zaczela @ i myslalam ze to kolejny cykl. Poniewaz krwawienia sie przedluzyly i mialam podwyzszona temperature to 16 stycznia zrobilam test ktory wyszedl pozytywnie. Potem beta w piatek i poniedzialek. Pierwsza 330, kolejna 950. Zakladam ze ta styczniowa sie nie liczy bo do zaplodnienia doszlo w poprzednim cyklu.
może w styczniu wystapiło u Cibie plamienie przy zagnieżdżaniu
przykro mi:-(Niestety... Nie tym razem. Pecherzyk nic nie urósł, echa zarodka brak. Żegnam się z Wami wrześnioweczki, trzymam kciuki za wasze Malenstwa, niech ładnie rosną, a Wam szczęśliwych rozwiązań. Oby mi też dane było kiedyś usłyszeć serduszko swojego Dziecka.
Sawi pierwsza beta w piatek, druga w poniedzialek czyli po 3 dniach. Nie wiem co to bylo za krwawienie ale trwalo 10 dni troche mniejsze niz przy @ ale nie plamienie. Zaczelam brac duphaston i dzis juz mam niewielkie plamienia. Jutro bedzie chwila prawdy.
Anncka bardzo mi przykro.
D
denka
Gość
Annacka prxykro mi :*
sawi
szczęśliwa żona i mama
ja bym zrobiła jeszcze jedną bete,Sawi pierwsza beta w piatek, druga w poniedzialek czyli po 3 dniach. Nie wiem co to bylo za krwawienie ale trwalo 10 dni troche mniejsze niz przy @ ale nie plamienie. Zaczelam brac duphaston i dzis juz mam niewielkie plamienia. Jutro bedzie chwila prawdy.
ja wiem co znaczy robienie bety co 2-3 dni i czekanie a wynik i przyrost dlatego tym razem zrobiłam jedna potwierdzającą bo za dużo nerw mnie kosztuje wyliczanie....
ale przyrost musi być prawidłowy,
chyba 66% w ciągu 48h musi wynosić przyrost
reklama