reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja dziś uciekam już spać. Ledwo żyję i z utęsknieniem czekam na ochłodzenie i łóżeczko dla synka bo nas mały wykończy :(

U dziewczynek wszystko dobrze, pod koniec tyg będzie u nich okulista, zrobią też rtg płuc i oczywiściw usg główki. Samochodu odebrać się dziś nie udało. Jutro po południu ma być. Ciekawe kiedy plasticzek dostanę ;)
Z pokarmem dziś kiepsko, ale i czasu dużo mniej, a dzieciaki posiedzieć za długo nie dadzą :p

Dobrej nocki kobietki :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny :) ale ja sie jakos nie zmartwilam tym kredytem bo sie okazalo ze z meza praca nie tak i musi szukac innej a co znajdzie to sie dopiero okaze wiec jakby nam przyznali a maz by musial pracowac za mniej niz teraz pracowal to pewnie nie byloby nas stac na ten kredyt :) takze pewnie i lepiej ze wyszlo jak wyszlo :)

Hania wspolczuje bitwy z Dominikiem o spanie.

Wesolutka no tutaj jest wymagany wklad wlasny dosyc duzy niestety. Ale my w banku nie pytalismy o kredyt tylko u takiego doradcy krydytowego bo jakbysmy pytali w banku a oni by nam odmowili to znowu bysmy mieli wielki minus na historii kredytowej i bysmy nie dostali kredytu na najblizsze 3 lata albo i wiecej... Takie prawa...

Dzień dobry :)

Mysmy wczoraj o 18.30 poszli z małą na plac zabaw ta się wybawiła że szok :) padła w domu jak kawka hehe :) a my szybko pod prysznic i tak samo padlismy :)
Dzisiaj pogoda wydaje się lepsza troszkę może takiego upału znowu nie bedzie :)
W domku wszystko wysprzątane .. i co tu dzis robić?

Wesolutka u nas frytki dziś jednak na obiad zupa wczoraj wystarczyła :D
dużo zdrówka :*
Pranie wózka i fotelika tez mnie przeraża... ale to tak na sierpień sobie zostawie :)

Kusiak tak jak mówisz lepiej że z kredytem nie wyszło teraz bo tylko byście się stresowali :)

Smoky ja też jak słonica się czuję :) wstawie dzisiaj zdięcie bo już dawno nie dałam żadnego a brzuszek rośnie :)
Ja chce sobie jakieś klapki kupić.. bo nogi tez puchnąć zaczynają ...a sandałków nigdy za bardzo nie lubiłam :)

Bigbi i jak miejsce po kleszczu? zaczyna się coś brzydkiego robić?
posmaruj kremem albo psiknij octaniseptem :) trzymam &&& żeby jednak nic się nie zrobiło :)
Nie pamiętam co jeszcze chciałam pisać...

Co do pogody i porodow to faktycznie Wesolutka bardzo dobrze to ujeła :)

zgaga mnie paliiiiiiiiiii... ludzie złoci...
M cały czas powarza że małemu już włosy na jajeczkach rosną bo z Nati aż tak nie było :)

powodzenia na wizytach :)
buziaki

Dzien dobrek ;)

Od h sie mecze, zrobiłam P śniadanie sama nie moge ... Na badania zaniedlugo :/ ale zrobiłam sobie papu na drogę ;)
Bo plan dość długi tj badania, Zus - muszę sie dowiedzieć co z moim świadczeniem, fryzjer + czesanie ślubne i zamawianie bielizny o tak ;) a potem wracam robię dorsza i pachne ;)))

AnusiaSzymka gratki rocznicy ;)))

Joani u nas jak sie zebrało w ciagu 3 minut od chwili jak wjechalismy do garażu i wjechalismy na 2 P, to dziekuje ... Nie mogłam otworzyć drzwi z domu bo taki wiatr( a miałam uchwalone 2 okna ) na tarasie furgalo wszystko leżaki , stolik, suszarka ... Dobrze ze okien nikomu ani nam nie wybiło .. Ale szok !

Aniaam pewnie ze taka szkole warto sobie zobaczyc nauczyc męża kąpać dziecko ;P itd ;)

Koko no w Angielusie na pewno trzeba zapłacić za 3, mimo skierowania, choć umowmy sie ze za filmik w 3d tez sie płaciło wcześniej ;)))

Kusiak czyli nie ma tego złego - i powodzenia z nowa praca męża !

Ania dzis leż i pachnij ;) hehe dobrego masz męża ;)

No nic nadrobilam;) wiec uciekam pod prysznic i na swoja wyprawę :)

Witam i ja :)
Jem śniadanko i lecę na wizytę. Pewnie kolejka mnie powali i będę tam siedzieć nie wiadomo ile. Muszę pamiętać o 3 rzeczach: paski, zwolnienie i pozwolenie na szkołę.
Jutro ma przyjść babka przedłużyć mi ubezpieczenie mieszkania, ma coś lepszego niż ostatnio i niższa składka i lepsza oferta tylko inna firma, zobaczymy co to.
Ja sobie dochodzę do wniosku, że ja jeszcze nie mam ani wózka ani łóżeczka. Miałam brać nowe na allegro za ok 600zł ale teraz się zastanawiam i szukam czegoś używanego a lepszej firmy i mam problem bo nic nie ma w okolicy, przeszukuje i tablicę i allegro i niby jest masa wózków ale firma krzak lub za drogie (x-landera chciałam) albo nie taki kolor, nie wiem, jak nic nie znajdę w przeciągu tygodnia-dwóch to chyba jednak postawię na ten nowy, łóżeczko oczywiście nowe będzie.

Ania ten Twój M dowalił z tym włoskami :-D hehe

Za resztę wizytujących jak są jakieś zaciskam &&
Miłego dzionka :)

Dzień dobry:)
Wydaje się, że dziś będzie chłodniej. Ja dziś obiecałam, że po dzwonie w miejsca które wybraliśmy i zrobię rezerwację na wyjazd. Zobaczymy czy są miejsca choć w jednym z trzech hoteli.
Na obiad to dziś mnie naszło na rybę z marchewkami baby :-)

Shiran && za szybką wizytę :)
Emka && za badania :)
Miłego dnia Dziewczyny :-)

Powodzenia na wizytach, badaniach :-)
Przez noc super się ochłodziło w domciu ale znowu się zaczyna, wiec okna zamykam. Dzisiaj ponownie samotny dzień i można oszaleć, bo przez upał nigdzie nie pójdę i tak się kiszę. Nie ma co robić a mój chłopina ma aż nadmiar.
Noc miałam okropną, nie mogłam miejsca znależć, bo mały od razu kopał, gorąco mi było ii tak się przerzucałam, co też do łatwych rzeczy nie należy...:no: Muszę chyba chodzić spać gdzieś indziej, bo M sie też budzi przez moje podskoki.
To będzie najlepszy lipiec i sierpień w moim życiu... :-D
Muszę też zamówić łóżeczko i nie mogę się zdecydować niestety. Ach, byłyby 2 do wyboru to ułatwienie bym miała :-)
Chłodniejszego dzionka życzę :-)

Dzień dobry wrześniówki:-) O 5.30 obudziła mnie czkawka Malucha. Takiej ciepłej nocy to już dawno nie było, obudziłam się cała mokra. Do tego cały czas czuć zapach nowości łóżeczka w sypialni, myślałam, że to szybciej się wywietrzy. U mnie temp. nie odpuszcza i zapowiada się znowu skwar na dworze. Muszę przywieźć sobie taki wiatraczek od rodziców, na te upały będzie jak znalazł:tak: Powiem Wam, że kilka dni nad jeziorem, nieregularne jedzenie, trochę słodyczy i waga + 2 kg skoczyła w górę. Dzisiaj odwiedzę rodziców i może zabiorę maszynę do szycia od nich juppi

EM Ka powodzenia na badaniach i w ZUSie i podczas miłych punktów programu dnia, czyli wyborze bielizny;-)

Shiran powodzenia na wizycie&&

Wesolutka niby do 3 tygodni może wyjść rumień. Jak się czujesz? Antybiotyk pomaga?

ania// na razie nic się nie dzieje uff, dzięki. Tak, psikałam octaniseptem. W czwartek mam usg, bez wizyty, ale zapytam gin czy iść z tym do internisty, czy tylko obserwować. Hehe dobre z tymi z włoskami:-D

reklama
joani ja też jestem na etapie łóżeczka, ale w sumie już wcześniej zdecydowałam. Teraz tyko szukam odpowiedniej aukcji na allegro i lada dzień pewnie kupię. Niech Ci się umysł rozjaśni by łatwiej było zdecydować :-)

Do góry