Witam serdecznie :*
My już po wizytowym weekendzie, troszkę męcząco ale ogólnie weekend udany :-) Dziś kolejny upalny dzień, dobrze, że w domu wewnątrz jest temperatura pozwalająca oddychać :-) My dziś już od 4 nie śpimy :-( mąż tak chrapie, że nie da się po prostu :-( a jeszcze w okresie najgłośniejszego chrapania przytula się do mnie i wtedy to mam już normalnie dość :-(
Dziś idziemy na wizytę :-) muszę przycisnąć mojego gina, żeby podał mi wymiary i wagę Maluszka, ostatnie mam z końca maja. Wtedy miał koło 620gram i mierzył z nóżkami koło 30m. Mam nadzieję, że rozwija się dobrze bo jest taki ruchliwy, że czasem mam wrażenie, że On nie śpi :-) ale w nocy nie budzi mnie póki co :-)
A! wczoraj dostałam od mojej szwagierki karton ciuszków dla Małego, od skarpetek po czapeczki :-) i jest tam wszystko, śpioszki, body, kaftaniki, spodenki, dresiki, bluzy, sweterki :-) rozmiary od 50 do 62 :-) teraz mówi, że szykuje mi paczkę na 62-68 :-) i powiem Wam szczerze, że się wzruszyłam jak to wszystko zobaczyłam :-) w ogóle jestem strasznie tkliwa ostatnio, wszystko mnie wzrusza :-)
A_nka - gratulację za zdane prawo jazdy :* a przede wszystkim gratuluję silnych córeczek! Trzymam mocno za każdą z nich kciuka :-) a samochód super, audiczki to dobre autka, będzie długo służył :-)
Wesolutka - dużo zdrówka :* kurujcie się i uważajcie na siebie :*
Przejrzałam szybciutko posty :-)
Emka - u nas po ślubie mieliśmy bańki mydlane :-) i ja byłam bardzo zadowolona, pięknie wyszło :-) na zdjęciach też pięknie wychodzą te tuby strzelające z płatkami róż, mój brat miał takie, wszystkie białe i wyszło cudnie :-)
Słonecznego i spokojnego dnia Dziewczynki :*