reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hania No a4 klasa wyżej samochód i na pewno wszystko zmiescisz i bagażniku tym bardziej, bo corrolki nie maja az tak dużego bagażnika. A ceed to praktycznie to samo co corrola wiec zaden z tych samochodów nie jest mały! A czujniki parkowania mozna sobie zawsze dorobić duzo lepszy komfort parkowania ;) szczerze polecam(;

Dziewczynki duzo zdrowka Wam zycze i tak jak chyba Ania napisała Wszze zdrowko najwazniejsze bo to Wy nosicie te cuda ;) a moja kolezanka w ciazy musiała leki dermatologiczne ma sterydach przyjmować i ma zdrowego synka który sie ok rozwija ;)

My dzis po próbie pierwszego tańca ... Myślałam ze bedzie tragedia bo ja 2 lewe nogi i zero wyczucia rytmu... Ale było całkiem sympatycznie nawet 3 rzeczy opanowaliśmy wiec fajnie jak na pierwszy raz - jak nam sie spodoba to moze bedziemy sobie chodzić potem na inne kursy ;) chciałabym ;)

reklama
Witajcie weekendowo
Ja tylko na chwilę, przeczytałam,ale z telefonu to takie nie odpisywanie.

Wesolutka zdrowka dużo życzę,kuruj się
Hania odczytała,że autko kupione, super, ja jeżdżę a6 kombi (mam słabość do tej marki:p) i powiem ci że bardzo sobie chwale, a z parkowaniem już się przyzwyczaiłam i o tym nie myślę zawsze miejsce się gdzieś znajdzie,

My imprezujemy cały dzień. Brzuch mam wrażenie, że mi rozsadzi. W ciągu dwóch dni znowu mi wystrzelił i już chyba skóra zacznie mi się rozchodzić, masakra- napięta do granic możliwości i żegnaj gienia z ładnym brzuszkiem bez rozstępów....:wściekła/y:
Wesolutka, zdrówka życzę i antybiotyk może akurat jest z tej grupy, że jak zrobisz badane GBS, to chociaż to wyjdzie ci negatywne :-)
Emka cieszę się, że wam dobrze idzie "bujanie", te podstawy zawsze dobrze mieć opanowane.
Jeszcze jutro druga część imprezki i będzie spokój :-) Miłego weekendu.

Samochodzik całkiem fajny, zadbany, serwisowany...

Ale nie mam pojęcia czy na tylnej kanapie można zamontować trzy foteliki :what: w tym dwa na isofixy, a jeden który musi być za fotelem kierowcy lub pasażera...

Mechanik mówi, że w audi- wogóle osobówkach nie powinniśmy montować trzech fotelików na tyle. Jeżeli tak jest to będę musiała jeździć espace, ale dzięki Bogu jak Artur pojedzie do DE nie będę musiała montować foteli z ostatniego rzędu, a co za tym idzie będzie gdzie wózek i inne bagaże wsadzić bo w innej kombinacji brak jest bagażnika.

Po dłuższch rozmślaniach dochodzę do wniosku, że ciężko jest znaleźć pojemny, rodzinny samochód i w naszym przypadku może trzeba było brać citroena grand picasso :)

Edit:
A i znów nieprzyzwoita pora o której kładę się spać ;) mało tego Dominik, który nie chce spać sam w dzień i przez to nie śpi od rana do wieczora też jeszcze szaleje.
Pochwalę się, że łazienka już bezmała sprzątnięta.

No nic wy tu w większości leniu****ecie i imprezujecie, a ja od poniedziałku zostaję sama z moją dwójeczką kochaną i do bydg po jutrzejszej wizycie pojadę pewnie dopiero jak dostanę prawo jazdy. No chyba, że pozwolą nam w szpitalu przyjeżdzać o 19 w co wątpię.

Dziewczynki w takim razie znów pewnie będą dostawać mieszankę mimo, że przechowuję mleczko z całego dnia dzisiejszego i wczorajszego, jutro pewnie ze 100ml też dojdzie. A no się poskarżyłam :)

Idę ogarnąć księciunia i spać ;) buziaki :-*

Ostatnia edycja:
Hania, to gratulacje fury :) jeszcze tylko dokument i otwieramy Towarzystwo :)
Pewnie Domino pospi do poludnia skoro urzędował do polnocy :p
A to mleczko w lodowie to nie do 48 godzin trzeba zuzyc?

A ja wygonilam moje Towarzystwo na dzialke, po co maja siedziec i wdychac moje zarazki. A tak Ole wsadzi do basenu, a poza tym bedzie ulubiona kuzynka i babcia wiec i maz odpocznie.

A ja wykorzystuje upalny dzien - wstawilam koldry do prania, bo na takim sloncu to raz dwa wyschna. Poza tym wczoraj kumpela oddala mi ciuszki po Oli, wiec zaraz zabieram sie za szafe, co by jakies miejsce w szufladzie zrobic na garderobe Drugiej ksiezniczki :)
Poki co nie czuje poprawy, ale dopiero druga tabletka antybiotyku wzieta wiec moze wieczorem bedzie lepiej.

Milego dnia Dziewczyny :*

Dzień dobry :)

My zaraz do szpitala uciekamy. Mąż znów nie wejdzie bo smerfy jadą z nami :)

Wesolutka ja mrożę mleczko, a Domiś wstał już 6.30 :eek::sly:

Miłego dnia!

Cześć dziewczynki!
Nadrobiłam Was i widzę, że na szczęście wszystko u Was dobrze :)

Hania Gratulację!!!

U nas remonty idą jak krew z nosa...prawie nic nie zrobione, ciągle tylko czegoś brakuję i właściwie idzie tylko kasa a efektów brak...a do tego kuchnia cała rozebrana, więc nawet obiadu nie można zrobić a z tym moim cukrem to strasznie życie utrudnia...
Jedyny plus z tych remontów to to, że więcej się ruszam to i na więcej jedzeniowych grzeszków mogę sobie pozwolić bo cukier mi dobry wychodzi :p Ale przecież cały dzień grzeszyć nie mogę ;P ja chcę moją kuchenkę! ;-p

Dziewczyny czy Wam też tak dłonie i stopy puchną? Czy tylko ja mam takiego farta ;P

Dzień dobry niedzielnie :)
Upalnie więc chyba muszę się ewakuować z mojego południowego pokoiku w którym jest słonecznie.
Animka ja i z kuchnią grzeszę więc nie miej wyrzutów sumienia ;)
Mi palce też puchną, ale mam szerokie kostki wiec obrączka i pierścionek puki co nie pękają ;) ale nie jest to przyjemne uczucie.
Hania z tymi 4 fotelikami to faktycznie średnio w Audi, zostaje ci duże autko w takich sytuacjach :)
Amaliee miałaś zacząć jeździć ;)

Ann te foteliki trzy na tył się mieszczą. A czwarty Neli i tak będzie z przodu. Tyle, że mechanik mówi że na tylnej kanapie trzy stać nie mogą :what: narazie na necie nic o tym nie znalazłam. I zaczynam myśleć, że trzeba się na Policji dowiedzieć jak to faktycznie wygląda.

Amaliee nie mogę się bać bo tak dziewczyn nie zobaczę. A w październiku i tak sama zostanę ;)

Człowiek jak ma motywację to wszystko zrobi. Zresztą myślę, że najlepiej uczyć się na własnych błędach :)

Ja jadąc ze swoim ślubnym nie mam zamiaru prowadzić bo by mnie wykończył ;)
Co do drugiego auta to mi rodzice dali kasę za zdany egzamin. My bardzo niewiele dołożyliśmy :p bo jak to mama powiedziała do 30 o prezentach jakichkolwiek mogę zapomnieć :D ale dla mnie to i tak super prezent. Wystarczający.

Ostatnia edycja:
reklama
Hania, przy 4 dzieci i mieszkając na obrzeżach miasta samochód jest Ci niezbędny - nie oszukujmy się :)
A jeśli jest prezentem to tymbardziej :)

Wlasnie czekam na dostawe kfc :zawstydzona/y::zawstydzona/y: taka mnie wziela ochota, ze sie powstrzymac nie moglam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przyszła paczuszka z apteki, więc w zasadzie zostanie mi dokupić podpaski do porodu i chyba będzie wszystko :p
We wtorek ma przyjść paczka dla bobasa z firmy męża (z aventu). Bardzo jestem ciekawa co dostaniemy tym razem. Przy Oli byl laktator, sterylizator, duzo butelek i smoczkow.

Musze meza wyslac do piwnicy po cicuhy Zuzi, bo nie wiem czy wszystko do nas wrocilo i w jakim stanie :p

Dziewczyny zostalo mi rowniutko 2 miesiace wg terminu OM.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry