reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ann raczej bym nie powiedziała, że jestem kierowcą wyśmienitym :) i wolałabym samochód mniejszy, ale jeżeli wózek tam nie wejdzie i 4foteliki to trzeba będzie brać większe auto. No nic zobaczymy jak to będzie wyglądało.

reklama
Hania wystarczy fakt że jeździsz już nie od dzisiaj (podobno :p) i zdałaś za pierwszym razem wiec wierzę że sobie poradzisz i z dużym tym bardziej jeśli masz tyle bagażu ;)
Ania pozostało ci się zrelaksować, postaw chłodny napój na stoliku, wyciągnij nóżki i może książka :)

Ann nie przypominaj mi o moich nastoletnich wybrykach :D

Teraz bym się nie odważyła na jazdę bez prawka z Jastrzębiej Góry... Mimo, że przecież większością trasy prowadzi teraz autostrada to i łatwiej raczej jechać ;)

Ostatnia edycja:
kurcze, mam zapalenie oskrzeli :( i na 7 dni antybiotyk :( Mam nadzieje ze Zuzi nie zaszkodzi, a dwa że Ola się nie zarazi :(

Super, mój mądry mąż kupił to audi bez oglądania corolli :(

Strasznie mi przykro bo jak się okazuje gów.. miałam do powiedzenia i teraz będę musiała takim wielkim samochodem uczyć się jeździć, a co gorsza parkować :eek::confused: Normalnie szlag by go trafił no!
Co za dupki :mad:
Niech no oni tylko do domu wrócą.

Idę wziąść się jednak za te łazienkę i przywołać dzieciarnie do porządku bo za momemt kuchni nie poznam.

Wesolutka kuruj się szybciutko. Będzie wszystko dobrze, na tym etapie choroba na pewno Zuzce nie zaszkodzi :)

Hania, duże auto ma swoje plusy. Będziesz mogła zmieścić wózek dziewcyznek, rowerek Nelci i np. hulajnoge Dominika :p
szybko sie przyzwyczaisz :*
my mielismy kiedys a4 w kombiaku i powiem Ci ze bardzo dobrze nam sluzyla. Gdyby nie wypadek meza ze szkoda clakowita pewnie sluzyla by nam do teraz :)

Wesolutka nie życz mi jeżdzenia z tym wszystkim bo obawiam się, że na zachcianki o "potrzebne" sprzęty moich dzieci tir byłby za mały :D

Co chwilę byłoby wracanie z pod bramy i krzyk: - mamooo! Jeszcze mój najukochańsiejszy misio musi pojechać.
- No ale przecież zabrałaś już Dyzia :what:

- nie, nie ten. Ten z latką co stoi na najwyższej półce na samym końcu. No ten co to mówiś, że tylko kuś zbiera :D

O nie :p już to widzę i dziękuję bardzo :D

Wielkie dzięki za opinię o autku. Złość mi troszkę przeszła i może nie będzie najgorzej? :)

Ostatnia edycja:
Hahaha zawsze bagaznik dachowy mozna dokupic :D:D:D:D
- Mamo, jeszcze moj plecak, wózek z lala, noi oczywiscie butelka dla Lali
- a ja zabieram jeszcze piłkę!! :D:D:D

Atak serio :p
Może nawet uda Wam się zmieścic 3 foteliki z tyłu? Ciekawe czy jest na tyle szeroka audiczka :)
ja jezdze kia cee'd i też raczej małych rozmiarów nie jest, ale na prawde bardzo wygodna i nie wyobrazam sie przesiasc do mniejszego :) zobaczysz, że będziesz zadowolona :)
Fakt, że bywa ciężko z parkowaniem, ale ja najbardziej lubie wjezdzac tylem i potem bez problemu wyjade nawet jak mnie dostawia po bokach :)
Dobra ide lezec, poki domownicy spaceruja... wzielabym juz ten antybiotyk, ale mam brac co 12 godzin wiec nie widze tego wstawania w nocy. Pomecze sie jeszcze do 7...

reklama
Wesolutka mówią, że dwa małe i jeden duży wejdzie do niego na tył.
A Nela w takim razie zasiądzie z przodu z kierowcą :)

O tak lepiej poczekaj z tym antybiotykiem do tej 7 bo faktycznie przy choróbsku to mizernie z nocnym wstawaniem :) jeszcze chwila i będzie Ci lepiej. Za to kciuki zaciskam.

A no ja i tak gdybyśmy nie kupili mi auta musiałabym się nauczyć "obsługiwać" 7os renault espace ;) więc troszkę na wyrost mnie nerwy poniosły.

Po prosty ta toyota była młodsza i jakaś taka bezpieczniejsza mi się wydawała. Ale ja się nie znam.

Niedlugo powinni przyjechać więc zobaczę co za grata kupili ;)

Ostatnia edycja:
Do góry