reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Kara, bardzo Ci dziękuję :) tą corollę sprowadzoną z DE sobie odpuścimy. Na necie wszystko można napisać, a do Bielska-Białej ok. 400km w jedną.

Znalazłam toyotę też ponoć w stanie bdb i audi a4 stan idealny w Świeciu i Grudziądzu i tam mój chłop z bratem pojedzie jutro. Liczę, że ta corollka będzie ok bo audi jakies takie duże mi się wydaje no i rocznik starszy. Ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Byle pojechali i coś kupili ;)

Edit:

Zamówiłam łózeczko synkowi i część rzeczy do szpitala dla stokrotek, więc teraz grzecznie mogę położyć się spać.

Do odgruzowania jeszcze druga łazienka została, ale to już jutro albo nawet po weekendzie ;)

A tymczasem spokojnej nocki dziewczyny kochane . Buziaki :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Hania piękne wiadomości o dziewczynkach ;))) i gratulacje egzaminu! ;)
Hania pytasz o heachback z 2008 czy sedan? Ja miałam heachback przez rok zabim ukradli i bardzo sobie chwaliłam ale nie musiałam wózka przewozić ;)

Rajo jesli masz taka opcje korzystaj ! U mnie w szpitalu ordynator zabrania zeby wszystkie miały te same prawa ;)

Kusiak i jak kredyt?

No a ja rozbudzona bo mój nie moze spać przez dalsze przeprawy z ta baba od mieszkania:/ juz nie wiem jak mu tłumaczyć jak ma ja osrac i sobie głowy nie zawracać ...

Myślała któraś z Was o wykupieniu usług położnej przy porodzie?

Ja juz sobie zarezerwowałam, duzo spokojniejsza jestem zwłaszcza ze to pierwszy porod. Na pierwszym spotkaniu naprawdę dużo sie dowiedziałam. Przed nami jeszcze dwa spotkania przed porodem żeby sie lepiej poznać :) Jestem zdecydowanie spokojniejsza, chociaż nigdy jakoś nie panikowałam. Ale łatwiej sie chyba rodzi mając przy boku znajoma, sympatyczna twarz tylko do swojej dyspozycji. Dodatkowo ma uprawnienia anestezjologiczne wiec nie muszę sie zdawać na łaskę bądź nie łaskę jakiegoś lekarza :)

Hania gratuluje zdanego egzaminu!!

Mnie dopadł wirus, cala noc wymiotowałam, następny dzień gorączka i wymioty...łyk wody i od razu do kibelka. Myślałam ze sie wykończę.
Na szczęście obyło sie bez kroplówek, chociaż i tak nie dałabym sie zamknąć w szpitalu i sama bym sobie w domu podłączyła ale udało sie uniknąć. Maz mnie rozczulił, leżałam ledwo żywa, wszystko mnie rwało w środku od tych wymiotów a on mi wpada do pokoju z talerzem pełnym kanapek z żółtym serem, majonezem i ketchupem...przykro mu trochę było ze nie chciałam zjeść hihi Tak sie biedak przejął sytuacja ze az zal mi go było ze tak sie martwi...a te kanapeczki, no jedna ze słodszych rzeczy jakie zrobił...rozkoszne to było po prostu, tak stal z tymi kanapkami z mina zbitego szczeniaczka ehh Tylko facet mogl wpasc na pomysl kanapek z zoltym serem podczas rewolucji zoladkowych hihi
Wczoraj pognałam do mojej ginki sprawdzić czy wszystko wporzadku, na szczescie nic niepokojacego sie nie dzieje :)

Milego dzionka kobitki :-)

Hania gratulacje, zuch dziewczyna z Ciebie! A dziewczynki silne po mamie :-) My zaraz wyjezdżamy na mazury, pogoda zapowiada się super więc trzeba korzystać. MIłego weekendu!!

hej dziewczyny :-)
och, współczuję wam tych jelitówek, naprawdę nic przyjemnego :-( furciaczek, mam nadzieję, że to taka jednodniówka...
U nas od rana bardzo przyjemnie, ciepło, lekki wiaterek, a ze snu obudził mnie mega głód :-D
Dziś w miarę spokojny dzień, jakieś zakupy i odpoczynek przed domem.
Miłego weekendu kochane! :-)

Dzień dobry :)

Emka to hatchback rocznik 2004, a to audi 2002r ale ono jak kojarzę jest kombi i mąż bardzo naciska bym to je wzięła.

Ustaliliśmy, że pojedziemy jednak oglądać wszyscy razem bo to ponoć ja mam mieć decydujący głos :D A u nas w końcu po coś się przyda samochód 7os ;)
Po południu skoczymy do bydg, a auto jeżeli kupimy zaprowadzimy na sprawdzenie do mechanika :)
U nas znów upalnie, dzieciaki już nad głową wiszą. Za sprzątanie łazienki dziś się nie biorę. Może wieczorem chęci wrócą.

Mam wielką ochotę na radlera jabłkowego :p mniam!;)
Miłego weekendu dziewczyny :-*

Witam weekendowo :)
Ja sobie dziś pospałam, wstałam o 10 :p nawet nie słyszałam kiedy M wyszedł z domu, poszedł do pracy, w taki upał, współczuje mu, ja dziś siedzę w domu, tylko na chwilkę do biedy wyskoczę.
Pomimo, że dziś ma być znów ze 30 st to wiatr dość silny wieje, więc może tak nie będzie odczuwać tej temperatury.
Muszę trochę chałupkę ogarnąć i będę się lenić, a co mam robić? może coś dobrego sobie zrobię z tej stewii :)

Furciaczek współczuje jelitówki :(

Smokyeyes udanego wypoczynku :)

Miłego weekendu :)

Dzień dobry :)
Ostatnio nawet długo mogę pospać więc bardzo się cieszę. Słońce świeci więc muszę się zaopatrzyć w jakiś krem z filtrem bo nawet na spacerze ramiona i dekolt będą spieczone. Tak mi się nie chce wyruszać w miasto po tych przygotowaniach weselnych robię sobie odpoczynek ale muszę Kupić też płyty bo siostra ma mi ogarnąć jakiś elegancki "Album" ze zdjęciami w Empiku podobno taka opcja jest. Trzeba przygotować a oni drukują. Zobaczymy jak wyjdzie i obrobić resztę zdjęć.

furciaczek współczuję przeprawy i gratuluję męża hihi :)
smoky udanego odpoczynku :)
Hania oby chłopaki coś kupili i byś była zadowolona. Duże auta też są ok a tym bardziej jeśli jesteś takim wyśmienitym kierowcą ;)

reklama
Hej kobitki :) widać że wekeend :)

u nas pogoda ładna ale na szczęście nie upalnie :) moj M załatwił się wczoraj z moim bratem wisky i teraz odsypiają.. niuńka śpi a ja siedzę bo co robić innego?:)

furciaczek zdrowka życzę :)

Hania udanego zakupu autka :)

Miłego dnia/weekendu Wam życzę :*

Do góry