reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

A ja dzisiaj trochę pospałam, bo czekałam, aż mój z pracy wróci i ok. 2 dopiero się położyliśmy:) Pogoda ładna, słoneczko świeci, oby się tak utrzymało do weekendu, bo się umówiliśmy ze znajomymi na sobotę nad jeziorko na grillowanie:)

A_nka powodzenia na ostatnich jazdach:tak: I jutro będę trzymać kciuki za egzamin:) Mam nadzieję, że USG dziewczynek jak zawsze wyjdzie pięknie;-)

Kusicie tymi pierogami od rana:-D Muszę mojego nakręcić, żebyśmy w któryś weekend pojechali do mojej babci, to ona mi narobi i ruskich i z jagodami mniam:D

Ja mam na razie paczkę tych najmniejszych Pampers New Born 1 od koleżanki, bo jej zostały po córci i kupiliśmy pakę Pampers New Baby 2, bo była promocja 47,99 zł za 108 sztuk:D Dokupię jeszcze jedną paczkę tych 1 i na razie z pampersami nie szaleje, bo nie wiadomo co synkowi podpasuje, a położna ostatnio na Szkole rodzenia opowiadała, że mieli takich "asów" co porobili zapasy i mieli po 300-500 sztuk tych najmniejszych pampersów i potem przychodzili i odsprzedawali je na zajęciach innym ciężarnym:p

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam po nieprzespanej nocy, nie wiem co mi było, ale calą noc wymiotywałam, do tego bolał brzuch...masakra jakaś, nad ranem przeszło, ale musiałam sie ratować lekami :no:.To było straszne, nic takiego nie zjadłam..może jakiś wirus, na szczęście teraz juz ok, tylko spać się chce.Mały tylko pyta co dzisiaj robimy, gdzie dzisiaj jedziemy i tak co chwilę...:-(

Co dp pieluch to napewno będe kupować pampersy, przy pierwszej ciąży eksperymentowałam i zostałam przy nich, później jak mały był wiekszy zmienilismy na Dadę.

A nka powodzenia na egzaminie.

Kciuki za wizyty, sa jakies?

witam Was :)

kara, chyba ok. 55 zl za 78 szt to jest taka cena normalna za te pampki a wszystko ponizej jest to dobra cena. kiedys w supherpharmie za 39 zl byly w jakies super promocji weekendowej.

Hania, swietny avatar!!

ja z pampersami jak dooda, tymbardziej ze na poczatku co przebieranie to kupa, a te premium care maja lepsza chlonnosc i wskaznik napelnienia :p Potem jak Zuzia bedzie wieksza przejdziemy na inne :) Ale fakt ze nie ma co szalec z iloscia, bo ostatnio kto przychodzil do nas w odwiedziny po porodzie to wlasnie przynosil te pampersy :)

Obskoczylam dzis juz pobieranie krwi, mam nadzieje ze tantum verde, ktore cumkalam od 4 rano do 7 (bo zasnelam) nie zmieni mi wyniku krwi :/

kciuki za wizytujace jesli sa :)

babcia wziela Ole na polko, wiec ide gotowac zupe ogorkowa i kompot truskawkowy.

ania// dzięki! buchtę z jagodami też bym zjadła:-)

shiran85 też planuję kupić po jednej paczce 1 i 2 i zobaczyć, jaka będzie reakcja dziecka na nie. Powodzenia z naleśnikami:happy2:

Koko dzięki! zazdroszczę długiego snu:tak: o widzisz, ty masz wizytę na porodówce, a w mojej szkole rodzenia odwołali, że niby szpitale teraz nie chcą widzieć zorganizowanych grup przyszłych mam i że trzeba indywidualnie pojechać, jak ktoś chce.

bubbles hehe dobre z tymi zapasami pieluch :-D

Dooda zdrówka życzę, by się skończyły nieprzyjemności

Witajcie
U mnie chłodnawo jeszcze, ale liczę na ciepły weekend
My też dzisiaj pospaliśmy, tzn. ja poleżałam bo wstałam o 7.00, ale mały pospał do 9.00.
Obiad mam z wczoraj więc od kuchni luz dzisiaj i trzeba na jakiś spacer uderzyć zaraz.

hania
i jak poszła Nela do przedszkola?

Bigbi pierogi z jagodami pycha

joani bo zazwyczaj tak jest, że jak już idziesz czegoś szukać to wychodzi się głupszym ze sklepu i w końcu nie wiadomo co wybrać
shiran o zupę owocową to i ja pamiętam z dzieciństwa, mój mały teraz też lubi i każe sobie często robić:tak:a pieluchy Dady dla mnie to praktycznie to samo co pampers też ich używaliśmy i byłam zaskoczona, że są takie fajne, ja tak samo kupię na początek pampersa, a później będziemy chcieli się przestawić

koko ciężko ciężko się przestawić na wstawanie w nocy, ale nie mamy wyjścia:-D

Bubbles tych pampersów 1 myślę, że paczka ci spokojnie wystarczy, nam poszła 1 paczka i potem zaraz 2

Dooda ojej zdrówka życzę

A my kupimy pampersy DADA 1 przy natusi też tak zrobiliśmy i od razu przypasowały więc my widaliśmy mniej a NAtusi nic nie przeszkadzało i do teraz je nosi:) i teraz spróbujemy tak samo :)

Zdrowka dla was :)

Wesolutka a czemu miało by wynik zmienić??

Maltanka paczke tych 1 mam wziac do szpitala, a druga wole miec w razie co w zapasie w domu, bo nie wiadomo jaki sie urodzi ten nasz kruszek:) w paczce sa 43 sztuki to mysle, ze bez problemu zuzyjemy:) co do tych premium to tez chcialam je kupowac, ale u mnie w rodzinie wszystkie mamuski i kolezanki je odradzaja:szok:

witajvie kochane :-)

ja dzis wizytuje,wiec siedze sobie w poczekalni... troche sobiexposiedze,bo obsuwka jak zwykle :-/ a nam sie lala zaczela budzic w nocy :-( nie wiem o co kaman,moze kolejne zabki beda sxly,brakuje nam jeszcze trojek,a one ponoc bolesne :-(
dziewczyny z pampuchami nie szalejcie cobyscie zdazyly wynosic :-)

hania avatarek przecudowny :-D jakie one sa slodkie,sliczne kruszynki!

ania jakie bajeczki oglada natusia? moja lala niezbyt zainteresowana,ale my ludzie bez telewizora :-D puszczalam jej pare razy dobranocny ogrod na komputerze,to akurat ja wciaga.chociaz jakos bardzo chyba nam nie brakuje. a co to
sa buchty? :-)

kurcze nie pamietam co jeszcze mialam pisac :-/

Bubbles nam zostało chyba pół paczki tych 1 komuś oddawałam później chyba, a te Premium Care kiedyś dostałam do testowania, na mnie jakoś rewelacji nie zrobiły, bardziej przemakały niż te zwykłe, no moim zdaniem cena za wysoka w stosunku do jakości

anusia powodzenia na wizycie

właśnie też miałam pytać co to te buchty?

reklama
Maltanka no wlasnie tez slyszalam, ze przeciekaja szybciej i ze ta siateczka beznadziejna jest, bo sie przykleja i w ogole, dlatego kupilismy zwykle:)

Do góry