reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

A ja dzisiaj trochę pospałam, bo czekałam, aż mój z pracy wróci i ok. 2 dopiero się położyliśmy:) Pogoda ładna, słoneczko świeci, oby się tak utrzymało do weekendu, bo się umówiliśmy ze znajomymi na sobotę nad jeziorko na grillowanie:)

A_nka powodzenia na ostatnich jazdach:tak: I jutro będę trzymać kciuki za egzamin:) Mam nadzieję, że USG dziewczynek jak zawsze wyjdzie pięknie;-)

Kusicie tymi pierogami od rana:-D Muszę mojego nakręcić, żebyśmy w któryś weekend pojechali do mojej babci, to ona mi narobi i ruskich i z jagodami mniam:D

Ja mam na razie paczkę tych najmniejszych Pampers New Born 1 od koleżanki, bo jej zostały po córci i kupiliśmy pakę Pampers New Baby 2, bo była promocja 47,99 zł za 108 sztuk:D Dokupię jeszcze jedną paczkę tych 1 i na razie z pampersami nie szaleje, bo nie wiadomo co synkowi podpasuje, a położna ostatnio na Szkole rodzenia opowiadała, że mieli takich "asów" co porobili zapasy i mieli po 300-500 sztuk tych najmniejszych pampersów i potem przychodzili i odsprzedawali je na zajęciach innym ciężarnym:p

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam po nieprzespanej nocy, nie wiem co mi było, ale calą noc wymiotywałam, do tego bolał brzuch...masakra jakaś, nad ranem przeszło, ale musiałam sie ratować lekami :no:.To było straszne, nic takiego nie zjadłam..może jakiś wirus, na szczęście teraz juz ok, tylko spać się chce.Mały tylko pyta co dzisiaj robimy, gdzie dzisiaj jedziemy i tak co chwilę...:-(

Co dp pieluch to napewno będe kupować pampersy, przy pierwszej ciąży eksperymentowałam i zostałam przy nich, później jak mały był wiekszy zmienilismy na Dadę.

A nka powodzenia na egzaminie.

Kciuki za wizyty, sa jakies?

witam Was :)

kara, chyba ok. 55 zl za 78 szt to jest taka cena normalna za te pampki a wszystko ponizej jest to dobra cena. kiedys w supherpharmie za 39 zl byly w jakies super promocji weekendowej.

Hania, swietny avatar!!

ja z pampersami jak dooda, tymbardziej ze na poczatku co przebieranie to kupa, a te premium care maja lepsza chlonnosc i wskaznik napelnienia :p Potem jak Zuzia bedzie wieksza przejdziemy na inne :) Ale fakt ze nie ma co szalec z iloscia, bo ostatnio kto przychodzil do nas w odwiedziny po porodzie to wlasnie przynosil te pampersy :)

Obskoczylam dzis juz pobieranie krwi, mam nadzieje ze tantum verde, ktore cumkalam od 4 rano do 7 (bo zasnelam) nie zmieni mi wyniku krwi :/

kciuki za wizytujace jesli sa :)

babcia wziela Ole na polko, wiec ide gotowac zupe ogorkowa i kompot truskawkowy.

ania// dzięki! buchtę z jagodami też bym zjadła:-)

shiran85 też planuję kupić po jednej paczce 1 i 2 i zobaczyć, jaka będzie reakcja dziecka na nie. Powodzenia z naleśnikami:happy2:

Koko dzięki! zazdroszczę długiego snu:tak: o widzisz, ty masz wizytę na porodówce, a w mojej szkole rodzenia odwołali, że niby szpitale teraz nie chcą widzieć zorganizowanych grup przyszłych mam i że trzeba indywidualnie pojechać, jak ktoś chce.

bubbles hehe dobre z tymi zapasami pieluch :-D

Dooda zdrówka życzę, by się skończyły nieprzyjemności

Witajcie
U mnie chłodnawo jeszcze, ale liczę na ciepły weekend
My też dzisiaj pospaliśmy, tzn. ja poleżałam bo wstałam o 7.00, ale mały pospał do 9.00.
Obiad mam z wczoraj więc od kuchni luz dzisiaj i trzeba na jakiś spacer uderzyć zaraz.

hania
i jak poszła Nela do przedszkola?

Bigbi pierogi z jagodami pycha

joani bo zazwyczaj tak jest, że jak już idziesz czegoś szukać to wychodzi się głupszym ze sklepu i w końcu nie wiadomo co wybrać
shiran o zupę owocową to i ja pamiętam z dzieciństwa, mój mały teraz też lubi i każe sobie często robić:tak:a pieluchy Dady dla mnie to praktycznie to samo co pampers też ich używaliśmy i byłam zaskoczona, że są takie fajne, ja tak samo kupię na początek pampersa, a później będziemy chcieli się przestawić

koko ciężko ciężko się przestawić na wstawanie w nocy, ale nie mamy wyjścia:-D

Bubbles tych pampersów 1 myślę, że paczka ci spokojnie wystarczy, nam poszła 1 paczka i potem zaraz 2

Dooda ojej zdrówka życzę

A my kupimy pampersy DADA 1 przy natusi też tak zrobiliśmy i od razu przypasowały więc my widaliśmy mniej a NAtusi nic nie przeszkadzało i do teraz je nosi:) i teraz spróbujemy tak samo :)

Zdrowka dla was :)

Wesolutka a czemu miało by wynik zmienić??

Maltanka paczke tych 1 mam wziac do szpitala, a druga wole miec w razie co w zapasie w domu, bo nie wiadomo jaki sie urodzi ten nasz kruszek:) w paczce sa 43 sztuki to mysle, ze bez problemu zuzyjemy:) co do tych premium to tez chcialam je kupowac, ale u mnie w rodzinie wszystkie mamuski i kolezanki je odradzaja:szok:

witajvie kochane :-)

ja dzis wizytuje,wiec siedze sobie w poczekalni... troche sobiexposiedze,bo obsuwka jak zwykle :-/ a nam sie lala zaczela budzic w nocy :-( nie wiem o co kaman,moze kolejne zabki beda sxly,brakuje nam jeszcze trojek,a one ponoc bolesne :-(
dziewczyny z pampuchami nie szalejcie cobyscie zdazyly wynosic :-)

hania avatarek przecudowny :-D jakie one sa slodkie,sliczne kruszynki!

ania jakie bajeczki oglada natusia? moja lala niezbyt zainteresowana,ale my ludzie bez telewizora :-D puszczalam jej pare razy dobranocny ogrod na komputerze,to akurat ja wciaga.chociaz jakos bardzo chyba nam nie brakuje. a co to
sa buchty? :-)

kurcze nie pamietam co jeszcze mialam pisac :-/

Bubbles nam zostało chyba pół paczki tych 1 komuś oddawałam później chyba, a te Premium Care kiedyś dostałam do testowania, na mnie jakoś rewelacji nie zrobiły, bardziej przemakały niż te zwykłe, no moim zdaniem cena za wysoka w stosunku do jakości

anusia powodzenia na wizycie

właśnie też miałam pytać co to te buchty?

reklama
Maltanka no wlasnie tez slyszalam, ze przeciekaja szybciej i ze ta siateczka beznadziejna jest, bo sie przykleja i w ogole, dlatego kupilismy zwykle:)

Do góry