reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Bubbles ja miałam za każdym razem pieluchę tetrową przygotowaną i czekałam po zdjęciu pampersa na fontannę, bo zawsze była :-) a później wcale nie jest lepiej,bo tak jak mój teraz ma 5 lat i idzie siku to zawsze mu się spieszy i jak poleci obok czy na deskę to norma,próbuję z tym walczyć i go przestawiać, że w domu się siada.

Ja już po jazdach. Jeszcze jutro i egzamin.

Troszkę psychicznie wypoczęłam przez te półtorej godziny. Instruktor powiedział, że gdyby of niego to zależało to prawo jazdy miałabym w kieszeni ;)

Teraz muszę zjeść jakiś podwieczorek i puki Dominik śpi, a mąż z Nelą nie wrócili wziąść się za porządkowanie sypialni. Puki chęci mam.

Wieczorkiem jedziemy na cmentarz bo dziś w nocy mija miesiąc od babci śmierci, a i tak się złożyło że dziś i pomnik nowy został postawiony.

Potem jeszcze muszę dla dziewczynek zakupy porobić bo dostałam listę i młodemu łóżeczko zamówić.

Hania, omg zabilas mnie :) nie mam pojecia czy w telefonach jest.. myslalam ze z kompa piszesz :D
Haha u nas pewnie bylo by odwrotnie, ze ja przebieralabym drobniejsza :) moj maz jak mial ubrac Ole w kombinezon jak nas wypisali do domku (ja poszlam podziekowac poloznym) to on caly czerwony, ugrzany, dziecko placze i nie ubrane :D:D
W piatek o 9 mam prenatalne takze bede myslami na Twoim egzaminie (ktory jestem pewna bedzie tylko formalnoscia!)
A tu link do producenta Waszych mebelkow i ceny faktycznie tak jak pisze maltanka... Magnolia - Meble VOX - Meble, Komody, Meble Dziecięce....

maltanka dziekuje, i dla Twojej pocieszki tez zdrowka :*

ania, w sumie dobry pomysl z tym amolem do nawilzacza :) koniecznie wyprobuje :)

joani, no wlasnie nie da sie porzadnie wyleczyc i to wszystko wraca :/ Ale juz niedlugo:)

Aniaam, tak popijam duze kubki herbaty z miodem i cytryna i tak po nich mnie rozpala jakbym miala 40 stopni goraczki, ale to chyba dobrze...

Bubbles, super że wizyta udana i wyprawke szpitalna macie z glowy :)

choco super, bedziecie mialy dzieciaczki w podobnym wieku <3

A tak swoja droga, widzialyscie gdzies w promocji pampersy premium care 1 w promocji? Bo chyba juz mozna sie zaczac zaaptarzac :)

Wesolutka w tesco była niedawno jakaś promocja na pampersy chyba wszystkie... A jaka to jest cena standardowa poniżej której można uznać że to okazja?

ale dzień, czytałam was a nie miałam weny by pisać..
Hania kciuki za egzamin piątkowy ..
i za wszystkie chore mamy, zdrówka.

Ciężko mi się śpi nawet na bokach boli, myślicie że ten rogal może pomóc?

Trzymam kciuki za egzamin, jak sobie moj przypomne to az mi sie plakac i smiac chce:D pan na wstepie kazal mi czytac wierszyki dla dzieci jak widzial jak sie ze stresu trzese:D i na parkingu zanim wsiadlam do auta czytalam panu egzaminatorowi na glos- zdalam:p nie za pierwszym razem co prawda ale milo wspominam :) po wizycie ok, ale o tym tam gdzie trzeba:)
Do pampersow mi daleko wiec sie nie orientowalam...

rogal do spania fajna rzecz,mam od poczatku, kupil mi maz jak sie dowiedzial o ciazy:) chociaz ja juz nawet z nim mam czasem problem sie ulozyc ale ogolnie bardzo pomaga :) jest z firmy supermami:)

Ann najlepiej jakbyś mogła pożyczyć od kogoś i zobaczyć mi się wydaje,że jeszcze bardziej by przeszkadzał

Wesolutka oj masz rację trzeba się zacząć rozglądać za pampersami

Choco fajnie, ale chyba już termin koleżanka ma na przyszły rok?

Wybrałam się na dziłkę i przyniosłam sobie moreli,pycha...ale oj brzuch przeszkadza już nie porobiłabym za wiele u ogródku

reklama
Ahh a ja niedawno sypialnie w połowie skończyłam odgracać i jestem padnięta :confused::rolleyes:

Wieczorkiem byliśmu u babci na cmentarzu. Pierwszy raz od porodu dziewczynek. I odrazu jakoś tak lżej mi na sercu, wiecie nie jestem małostkowa ale gdy nie ma już tej ziemni usypanej na kształt grobu to jakoś tak inaczej mi się robi, chętniej stoję tam, rozmyślam...nie mam, ochoty uciekać.

Od rańca znów będę walczyć z porządkami. Potem jazdy i zakupy.

Mam nadzieję, że Nelka jutro chętnie do przedszkola będzie chciała iść. Dominik wieczorami zasypia na górze, ale gdzieś tak o 4-4.30 płacze i musimy po niego iść. Dobrze, że nadal mamy te niańkę z monitora oddechu :) przydaje się teraz jak nie wiem co. Zakupów oczywiście nie zrobiłam, dla dziewczynek sprawunki i dla Dominika łóżko turystyczne czekają na dziś wieczór.

A tymczasem dobrej nocy :) buziaki :-*

Do góry