reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Uff dzis mało nadrabiania(;

Kciuki Hania za egzamin! A reszta na spokojnie nie ucieknie ;)

Dziewczynki ktore chorujecie duzo zdrowka ;)

A wyprawek tak Wam zazdroszczę, mnie 18 dopiero maja zrobic szafy wiec dopiero bede mogła opusyoszuc pokoik małego i zaczac kompletowac wyprawkę. A co do mebelkiw to żadne po 1 czy 2 tozkrecaniach nie beda dobre, poza tym Hania teraz juz sie nie będziecie przeprowadzać ;)

Ja byłam siq i spać nie moge wlasnie ...

reklama
Emka z tym, że nie będziemy się przeprowadzać masz rację. Dlatego tym razem jednak też weźmiemy klupsia ;)

Cena nas chociaż nie zabije.

Dzień dobry o poranku:happy2:

EM Ka
ja dziś od 4.30 nie śpię, też mnie siku obudziło.

A_nka no i dobra decyzja z meblami. Kciuki za Twój egzamin, byś się nie stresowała, bo jesteś przecież Mistrzynią Kierownicy:tak: I powodzenia na zakupach dziś

Wesolutka te premium care1 najtaniej widzę, że są w Tesco po 48 zł 78 sztuk, ale lepiej chyba poczekać na jakieś promocje. Ja chyba kupię pampers newborn 1, u mnie w stacjonarnym są po 19,99 33 szt. ale poczekam jeszcze może na jakieś wakacyjne promocje

Pogoda ma się dziś poprawić, chyba w całej PL ma być cieplej i zapowiadają słoneczny, upalny weekend. Dziś marzą mi się pierogi z jagodami mhhm może się odważę i spróbuję zrobić pierwszy raz:-p

Kciuki jeśli ktoś dziś wizytuje&&

Dzień dobry :) My nie śpimy od 6.. NAtusia też się obudziła i patrzy na bajeczki :)
Wczoraj wysprzątałam mieszkanie więc dzisiaj tylko obiad trzeba zrobić :) szkoda tylko że pomysłu brak ;//

Bigbi w takim razie powodzenia z pierogami :)
Haniu powodzenia na zakupach :) co do mebli to faktycznie te z Klupsia tańsze a jak juz rozkręcane nie będą to po co przepłacać :) a jutro trzymamy kciuki na za egzamin :)
Wesolutka u mnie Amol musi byc i koniec :) a jeszcze na gardło jak strasznie bolało że odezwać się nie mogłam to jadłam Hallsy te czarne ale bo one mają moc :)
Emka spokojnie ze wszystkim zdążysz :)

Słoneczko pięknie świeci :) na spacerek trzeba wyjść bo wczoraj jednak siedziałyśmy w domku :)

Miłego dnia kochane :):*

Hania No vox drogi ;)

Ania No po szkole rodzenia zaczynamy w pn zrobie sobie torbę ;)

Dzis tylko jakas zupke, surowke mięsko jeszcze jest ;) i nic poza tym nie muszę ;)))

My też już od 6 na nogach. Dzisiaj w końcu kupiłam te ledy w Lidlu, ufff.
Wczoraj byliśmy w meblowym za komodą, no i oczywiście wyszłam głupsza niż weszłam :-D były oczywiście te, które w necie upatrzyłam ale były i inne, równie świetne, no i teraz mam zagwozdkę :-)
Dobrze, że teraz długo czekać nie trzeba i do 5 dni przesyłka dotrze, tylko trzeba wiedzieć co ma być w środku.. ;-)
Dzisiaj też mam obiad gotowy z wczoraj i zaraz zabieram się za prasowanie, póki jeszcze gorąco nie jest.
Oj pierożki też bym zjadła ale ruskie :-) jakoś za gotowanymi owocami nie przepadam i nawet ciąża tego nie zmieniła...
Jak któraś wizytuje, to trzymam kciuki.

Dzień dobry ;)

Ja jednak jeszcze dłużej śpię bo dziś znowu do 8:30 więc nie jest najgorzej. U nas dziś pogoda mało słoneczna, raczej deszczowo było w nocy
Pierogi z jagodami są kuszące, a nawet mam jagody hehe ale na razie myślę o śniadanku :-)

Trzymam kciuki za pozytywne wizyty i badania jeśli macie :) i miłego dnia ;-)

Joani też mam zawsze zagwozdkę bo zawsze spodoba mi się coś jeszcze jeśli chodzi o meble :)
Co do cepłych owoców to nie trawie ich :) obiad z owocami to albo naleśniki z owocami albo buchty z jagodami na zimno z jogurtem :)

Ann zazdroszczę spannia.. korzystaj puki możesz :)

Na obiad kotlet ryż i sałatka jakaś od babci ze słoiczka :) szybko i bez problemu :)
no i ciasteczka znowu piec będę :) wczoraj upiekłam 3 blachy ciasteczek z kokosem i wszystkie zjedlismy :) bo są przepyszne :) a na dodatek szybko i tanio :)

Hej :)
Ja niedawno wstałam, lukam na zegarek a tam 3 z hakiem, a zdziwko a to bateria się skończyła :p
Cieszę się, że dziś pogoda już lepsza a od jutra upały nie będzie fajnie ale wolę taką pogodę niż ciągle ten deszcz.
Coś na obiad muszę wymyśleć dla M, dziś też spróbuję zrobić żytnie naleśniki z jabłkiem, ciekawe jak cukier mi się po nich zachowa, ale trzeba eksperymentować bo już mi się te posiłki nudzą.

Coś moja mała wczoraj nie za bardzo chciała się ruszać, trochę wieczorem pokopała i jak się położyłam spać, teraz też narazie spokój, ale zaraz się położę i poczekam.

Co do ciepłych owoców to ja nie mam z nimi problemu, lubię zarówno pierogi z owocami, jak i knedle :) A jeszcze pamiętam jak moja mama robiła nam zupę owocową, tzn kompot z wiśni, kisiel robiła na tym i z makaronem, może komuś się to nie wydawać smaczne, ale było obłędne :)

Co do pampersów to moja matka ostatnio mi kupiła paczkę 78 szt jedynek, nie wiem czy gdzieś w promocji, pewnie za normalną cenę, narazie więcej nie będę kupować, nie wiem jak mała zareaguje, a pampersy nie są tanie i będę chciała ją przestawić np na Dady. Będę potem próbowała z tymi tańszymi, coby na początku nie miała uczuleń bo różnie to może być. Dziecko koleżanki siostry miało uczulenie na pieluchy Happy, także nie wiadomo jakie pieluchy może nosić nasze dziedzię.

Hania trzymam kciuki za Twój jutrzejszy egzamin :)

Jak któraś wizytuje to zaciskam && :)
Miłego :)

reklama
Hej dziewczyny :-)
niektóre z was tak późno chodzą spać, inne tak wcześnie wstają, że mnie przerażacie.. ja padam o 22 i wstaję jak mnie siłą mąż z łóżka zwleka po 8 :szok: jak my damy sobie radę jak maluszek się urodzi i będzie budził co chwilę :-D
Bigbi, powodzenia z pierogami! ja też w tym roku robiłam pierogi (sama) po raz pierwszy (z truskawkami) i wyszły super więc i Tobie życzę smacznego obiadku :)
Maltanka, powiem szczerze, że długo nie mogłam się przyzwyczaić do rogala, kopałam go, potem w nocy szukałam, ale teraz już bym bez niego nie usnęła bo jak leżę bez niego to chyba małemu niewygodnie..:)
Hania, będę trzymać jutro kciuki za egzamin :-)
Ania, żeś zrobiła smaka na ciasteczka!!! ja w zeszłym tygodniu robiłam tartę i zostało trochę ciasta więc też zrobiłam ciasteczka (kruche) ale zniknęły tak szybko jak się pojawiły :-)
Shiran, ja też właśnie nie wiem co z pieluchami. Mały siostry wypróbowuje wszystkie i my też chyba będziemy małe paczki kupować żeby sprawdzić które fajne :)

U nas też piękna pogoda pomimo wiatru, wczoraj na szkole rodzenia uczyliśmy się masażu Shantala i dowiedzieliśmy się od położnej jakie realia panują na porodówkach w moim szpitalu, Za tydzień ciąg dalszy i zwiedzanie bloków.
na obiad dziś robimy z mężem pizzę :) trzeba się wziąć trochę do pracy by chociaż wieczór miło spędzić i posiedzieć wreszcie z soczkiem na tarasie :)
A! i wczoraj zamówiłam kołyskę, teraz nie mogę się doczekać jak już przyjdzie :-D powoli kompletujemy najgrubsze sprawy :-)

Miłego dnia i kciuki za wizyty!!!

Do góry