reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie Dziewczynki :-)

Ja wczoraj cały dzień spędziłam z mężem w łóżku oglądając filmy, seriale, itp. :-) nie mieliśmy jakoś ochoty wstawać. Za to Młody się tak wiercił i kręcił, że miałam wrażenie jakby się obrócił i zmienił swoje położenie - wcześniej jego tyłek był po prawej stronie na dole brzucha a wczoraj po lewej, dziś znów po prawej. Czy to możliwe? :-) W poniedziałek mamy wizytę to się dowiem wszystkiego.

Rano złapał mnie okrutny ból pleców na wysokości prawej nerki, normalnie się rozpłakałam z tego bólu. Mąż mnie pomasował i trochę przeszło ale nadal czuję taki lekki ból w tym miejscu. Zastanawiam się czy to On mógł mnie tak kopnąć czy po prostu coś zakuło.

Emka - nie zazdroszczę, ale mam taką małą radę. Napiszcie do niej pismo z prośbą o zwrot kaucji za mieszkanie. W związku z zakończeniem umowy najmu i ustaniu wszelkich zobowiązań wynikających z przedmiotowej umowy...itd. Koniecznie napiszcie o zwrot na rachunek bankowy bądź za przekazem pocztowym, np. w ciągu 7 dni od daty otrzymania pisma. Pismo wyślijcie listem poleconym za potwierdzeniem odbioru. Jakbyś potrzebowała pomocy to pisz śmiało, pracowałam swego czasu w dużej korporacji w dziale reklamacji i może to głupio zabrzmi ale uwielbiam pisać takie pisma, "czuję się" w nich dobra ;-)

Zaraz prześledzę co tam u Was, bo w łóżku z telefonu czytałam tak piąte przez dziesiąte.

A! Jutro planuję wyciągnąć męża na małe zakupki dzidziusiowe, oby dał się namówić :-)

Wesolutka - zdrówka życzę :* ja chorowałam w 19 tygodniu to herbatka z miodem i z cytryną w miarę pomagała a jak było naprawdę źle to ssałam tantum verde - po tym była duuuża ulga :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

A u nas w miarę ciepło ale pochmurno jakoś... dziś trochę pracy i naprawa pieca na głowie. Po raz setny już chyba wymieniają nam jakieś elektrody i piec nie chce współpracować. Jak jeszcze raz wyskoczy ten cholerny błąd A6 to przysięgam walnę go młotkiem :wściekła/y:już się boję, jaka faktura przyjdzie za ten luksus.. Po południu szkoła rodzenia i dziś wreszcie trochę praktycznych zajęć więc czekam z niecierpliwością :-) wczoraj u Sis przyglądałam się jak szwagier zmienia pieluszkę małemu :) jest w tym świetny ale wprawy nabył w kilka dni bo mały robi na raty ;D i co chwilę zmiana pieluszki i ciuszków przy okazji bo jak zdejmuje pieluchę to jeszcze się obsikuje :D obłędny bobas :-)

Bubbles, Marciątko, powodzenia na wizytach!
Hania, powodzenia na jazdach :)
dużo zdrówka dla chorujących...
Buziaki!

My już po wizycie, więcej w wizytowym:)

Dzięki za wszystkie kciuki:*

Jak wracaliśmy to zahaczyliśmy o sklepy i dokupiłam 2 kaftaniki rozpinane, bo wymagają w szpitalu:-) Także mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że wyprawka ubrankowa już skompletowana, mam wszystko co potrzeba, teraz czas się zabierać za pozostałe zakupy:D

A_nka super, że już zmienialiście pieluszki, brawo dla Męża, że dał radę z Elenką, to musiało być super przeżycie:) No i czekamy na fotki ślicznych księżniczek:)

Maltanka
oby Hubercikowi szybko przeszło i nic się z tego nie rozwinęło. Ojj mój Filip też w nocy daje popalić, ale to taki ADHD'owiec, że w dzień też wariuje:)

U mnie się wypogadza, zapowiadał się deszczowy dzień, a wyszło piękne słoneczko i jest cieplutko:)

Zdrówka dla chorujących:tak:

Marciątko powodzenia na wizycie, będzie dobrze:)

BubblesGirl - super, że masz już wszystko! :-) ja pomalutku póki co wirtualnie kompletuję, ale może jutro uda się już coś kupić na żywo :D a w jakim rozmiarze kupujesz ubranka? Bo tak myślę, czy 56 kupować czy większe?

Ania - super gazetka! dziękujemy :-)

reklama
U nas się wypogodziło i nawet jest ciepło, także my po spacerku, obiad się gotuje i zmykam układać puzzle z młodym:tak:

Aniam
o widzę dzień leniuchowania mieliście wczoraj
Koko bo z chłopakami tak jest jak zdejmuje się pieluchę zawsze sikają:-D
Bubbles dzięki;-) ja kupiłam ostatnio 5 pak body i to na tyle, oj muszę się zabrać za to wyprawkę

Do góry