reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

hah no to musi być przeżycie takie maleństwa przebierać :) mąż jak dla mnie to anioł :) mój by się chyba nie odważył hehe:) mówił że Natusia taka malutka a miała 3400 więc sama rozumiesz :)
Meble niestety teraz właśnie wszystkie takie liche robią .. tylko postawić i niech stoją a rozkręcić jak juz nie potrzebne..
Wesolutka ja zawsze Amolem się leczę i bol głowy i gardło jak coś mnie bierzę to się smaruję nim żeby się wygrzać :) także ja używam zawsze :) a zimą nalewam troszkę do nawilżaczy na kaloryfery to się fajnie oddycha :)

reklama
Oj współczuję choróbska, bo mi niby przeszło co najgorsze, ale chrypa mi trochę została i słychać jak mówię. Jednak przy infekcjach gardła trzeba coś porządnego zaaplikować, a tu ny dy rydy... ;-)
Co do mebli, to niestety są fajne do pierwszego rozkręcenia. My się właśnie na klupsiowy łóżeczko-tapczanik zdecydowaliśmy, bo na żywo wyglądał na masywny w porównaniu z innymi... a raczej ponad 1500 zł na łóżko wydawać nie będę, które przejdzie test małych stópek i rączek ;-)przeprowadzać też się nie będziemy, to może ni będzie źle.
Pamiętam te jazdy przed egzaminem, człwiek chciał jak najwięcej wynieść a tu tak szybko czas leciał i miałam mega stresik przed ale się udało. Więc i tego ci życzę :-)
Drugą noc z rzędu się wyspałam i mogłoby już tak zostać do końca, bo od razu lepsze samopoczucie. Idę robić ciasto z wiśniami i obiadek przyszykuję. No i może w końcu doprasuję ostatnią stertę i będzie finish.
Powodzenia na wizytach.

Cześć!

My mamy dziś szkołę rodzenia - cieszę się, choć temat zapowiada się nudny, ale przynajmniej mam usprawiedliwioną okazję, by wyjść z domu. Wieczorem wizyta u ginekologa i co prawda jestem mniej zestresowana, ale jakoś niezbyt fajnie mi. Chyba lubię się martwić na zapas.

Ania - gratuluję ubierania, to musiało być cudowne uczucie!

Maltanka my łóżeczko-tapczaniki dla dzieci mamy klupsia i jesteśmy zadowoleni i one dobrze przeprowadzkę zniosły.
Zobaczymy ile komplet mebli vox z serii magnolia by kosztował jak cena będzie wysoka to znów kupimy klupsia bo tak jednak nic się z nimi nie działo jak stały :)

Marciątko też mam tak jak ty, mój mąż się śmieje, że powinnam założyć firmę "zmartwienia na zapas" inni by się nie martwili a ja bym sobie zarobiła przy okazji:-D powodzenia na wizycie

hania ja nie pamiętam dokładnie z jakiej serii my patrzyliśmy, ale coś za 3 czy 4 sztuki mebli wyszło ponda sześć tysięcy dlatego zrezygnowaliśmy,

Dzień dobry :)

U nas też pogoda bez rewelacji, pochmurane mocno, ale jak dla mnie temp ok :) strasznie mnie piersi bolą ostatnio :/

Wczoraj poszalelismy znowu z zakupami i zamówiliśmy trochę ciuszków z allegro :) mój m stwierdził że Mikołaj ma już więcej ubrań niż on :D martwi mnie tylko że jeszcze nur dzwonili że sklepu że wózek i fotelik już przyszły, bo w sobotę chciałabym odebrać już...

Bubbles, Marciatko powodzenia na wizytach!

Ania ja mam właśnie ostatnio takie dziwne uczucie jakby cis mi di szyjki wchodziło, nie wiem jak to określić... Dobrze że wizyta niedługo...

Maddlena żenada z tą komisją, tą instytucję to trzeba zburzyć i zaorać...

EMKa współczuję przejść... Nie masz jakiegoś znajomego prawnika żeby jej wezwanie do zapłaty wysłać? Czasem to na ludzi działa.

Hania gratuluję zmiany pieluszek i przebierania! Nur stresuj się egzaminem, będziemy trzymać kciuki, a wiesz że nasze kciuki działają cuda ;) poza tym na pewno jesteś świetna!

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!

Maltanka to jeżeli tych mebli taka jest cena to my na pewno ich nie kupimy.

Ale jeszcze chwilkę czasu mam to się będę rozglądać. Ważne by do połowy sierpnia coś kupić.

Teraz pierwsze jest turtstyczne spanko dla Domiśka.

Kara mamy zobaczymy co w pt załatwi ... Zreszta ona tez straszyła Piotrka prawnikiem?! Na sam koniec . A jak mówił ze nie odda kluczy dopóki ona nie odda kaucji to ona ze policzy za kolejny miesiąc ! Pinda niemilosierna...

Hania super ze pierwsze pieluszki juz macie za sobą :)

EMka bo z tymi kluczami to ona niestety trochę racji ma... Tak patrząc wyłącznie z punktu widzenia przepisów... A podatek płaciła dochodowy od tego najmu? Może donosikiem ja postraszcie?

reklama
O widzisz tego nie wiem ;) ale postraszymy ;)

Na razie kazalam jej do piątku zorganizować wszystkie rachunki na podsy danych z 30 i wtedy my jej klucze ona nam kasę. Zobaczymy czy załatwi.

Do góry