reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hejka
U mnie jeszcze 20 min temu świeciło słońce, teraz chmury przyszły, zapowiadali deszcz ale może nie będzie padało cały dzień po później idziemy z kumpelą na spacer i deszczu bym nie chciała :/
Nic mi się robić dzisiaj nie chce, taki senny dzień.

Emka po pomalowaniu ścian na biało miała w mydełku odżywkę do włosów i napisała im na ścianach różne rzeczy, pomysł dziecinny ale zabawny był :) Tak nie było nic widać ale jakby chcieli pomalować ściany na jakiś kolor to od razu wszystko wyłazi.

Bubbles trzymam kciuki za wizytę i za pozostałe nie ujawnione na dziś też :)

Miłego dzionka :)

reklama
Aplikacja znów głupieje i posta piszę poraz trzeci :dry:

Doczytałam was wczoraj, ale nie bardzo pamiętam co komu...

Maddlenka super, że zasiłek przyznali.

Bubbles zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytę ;)

Emka, babka jakaś pieprznięta. Kluczy bym jej nie oddała do czasu zwrotu kasy. Wynajmujący to kaucję traktują jako pieniądze niepodlegające zwrotowi :confused::what:

Ania// jak się dziwnie czujesz to może lepiej zostańcie w domu i odpocznijcie. Na spacer zawsze pójść zdąrzycie :)

U nas powoli zaczynamy ogarniać bajzel. Kuchnia, salon, pokój dzieci już sprzątnięty i ułożony. Zostały jeszcze dwie łazienki, "gabinet", pokój bliźniaczek i sypialnia :p
Nela nie chce już do przedszkola chodzić. Dziś cyrkowała przez pół godziny, ale w końcu ją przekonaliśmy ;)
Dominikowi jednak trzeba będzie kupić łóżeczko turystyczne bo ja nie mogę godzine czy półtorej siedzieć przy nim na górze bo on inaczej nie zaśnie. A do tego budzi się w nocy i trzeba zabierać go do nas na dół. A nie chcę by spał z nami w łóżku :)

Właśnie miałam wam napisać opinię o meblach klupsia. Dziewczyny po dłuższym użytkowaniu uważam, że to strata kasy. Mam je 3lata, rozkręcaliśmy je poraz pierwszy i jak się okazało ostatni bo meble po rozłożeniu już do niczego się nie nadają. A my poraz kolejny musimy kupować komplet dla dziewczynek. Tym razem postawię na voxa chyba że cena będzie kosmiczna to znów zostanie klupś :dry:

Wczoraj ubierałam Olę jeszcze w szpitalne ciuszki bo kompleciki mam niewyprane ale cudowne to uczucie. Zmienialiśmy też pieluszki obu pannicą :) dziś zaraz nastawię pranie jak tylko mąż odgraci pralkę.
Po południu idę na jazdy, ale tylko 1.5h i jutro też będę miała 1.5h.

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :)
dobrze ze nie musze mowic, bo prawie stracilam glos. Za to moja mloda dama ma sie juz calkiem dobrze :) Gdybym mogla wypic jej syrop hehe
Dzisiaj odwiedzi na smoja mama wiec bede mogla chwile odpoczac i mam nadzieje sie troszke podkurowac :)

Hania, a jak zakupy wczoraj? Udane?

Kciuki za wizytujace :)

choco, jakie imie bedzie miala mala ksiezniczka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Shiran ale się uśmiałam sposób bommba haha :)

Wesolutka wspołczuję bólu gardła nie mów za dużo :p i kuruj się:)

Hania no właśnie zakupy udane?
powolutku ogarniecie wszystko :) a u dziewczynek wporządku wszystko?:)

Hania, ja otwieram notatnik w drugim oknie forum i skrobie, a potem tylko wklejam :p :cool2::cool2:

Ania, dzieki. Ale mam wrazenie ze z dnia na dzien jest coraz gorzej... mam nadzieje ze uda sie wykurowac bez antybiotyku :/

Haniu to musi być piękne uczucie zajmować się malutkimi księżniczkami :) ręce Ci się nie trzęsły?:)
Co do mebli to naprawdę szkoda.. kurcze tyle wydatków macie a tu jeszcze to...
szkoda że dominiś nie chce spać w swoim pokoiku ... no i łóżko turystyczne też kupić musiicie.. ale przynajmniej wszyscy wyspani :) wg to 4 masz egzamin prawda? powodzenia na jazdach :)

Wesolutka inchalacje amolem rób i płukaj często gardło i tantum verde albo jest jeszcze taki na U na gardło psik psik ale nie pamiętam nazwy....
Uniben właśnie sobie przypomniałam :)

Ania, to samo sobie pomyslalam o tzresacych rekach :D ja zastanawiam sie czy pamietam jeszcze jak 3 kg szkraba sie podnosi a co dopiero takie malenkie Cudenka :)
Dzieki za info lekowe. Z tym amolem to nie wiedzialam... Mam sinupret, ktory zawsze ratuje mi tylek w ciazy i karmieniu :p witamine C, tantum verde i jakis plyn do plukania gardla, ktorego smak kojarze z dziecinstwem. Ale obawiam sie ze procz gardla, mam cos z krtania lub tchawica bo bardzo ciezko mi sie przelyka, nie mowiac o mowieniu, spaniu czy jedzeniu :/
A jeszcze jutro musze rano pomykac na badania bo w piatek wizyta u ginka :/

Hania, a w ogole Dziewczynki sa podobne do siebie? :)

Wesolutka, a w androidzie jest coś takiego jak notatnik? :D wiem, że to głupie pytanie, ale ja się nie znam ;)
Współczuję strasznie choroby :( na gardło dobry jest uniben i można go w ciąży brać. Mi na przeziębienia pomagał też syrop *spam*.

Ania trzęsył się, ale ja przewijałam dużo bardziej samodzielną Olę, a małż pieluszkę zmieniał drobniutkiej Lence to mówił, że już dawno tak się nie bał :)
Tak egazamin mam 4lipca o 9. Mama już nawer kasę na moją brykę nam przesłala i przez to tylko bardziej mnie zestresowała :))
Teraz to czuję mega presję.

Co do mebli to ja też jestem wkurzona. Daliśmy za nie wtedy koło 1800zł i już na wyrzucenie. Teraz to wszystko robią na raz sztuka jak to moja Śp. Babcia mówiła.

Edit
Wesolutka pytałaś czy są podobne hmm dla mnie tak, ale mąż mówi, że nie. No jednak one były dwujajowe więc może mąż ma racje:)
Jak tylko Elenę od tych rurek odłączą to zrobię wam zdjęcia i same ocenicie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
A mój mały dzisiaj pospał, niedawno wstał, ale coś narzeka, że go brzuch boli i biegunkę trochę ma :( Mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Planów na dzisiaj brak, na dworze chłodnawo, chyba tylko spacer zrobimy sobie do sklepu.
A najmniejsze w brzuchu zmieniło swoje pory aktywności i kopie mnie teraz w nocy, przez co się parę razy budzę.:sorry:

Rajo
mnie pewnie też wrzesień zastanie wyprawką
maddlena
nie no komedia, za dużo się najadłaś wczoraj:laugh2:
Bubbles u mnie wychodzi słońce, ale zimno jest, temperatury lipcowe nie ma co, kciuki za wizytę
ania// oj po pęcherzu to i mnie kopie, dziwne takie uczucie
hania meble voxa wyglądają na dośc solidnie zrobione, bralismy pod uwagę jak kupowaliśmy do Huberta pokoju, ale cena chyba trochę za wysoka, o to egzamin już za dwa dni :)
wesolutka zdrówka zyczę

Do góry