Emka, nie zazdroszcze "przygody". najważniejsze, że nic Wam się nie stało i trzeba o tym zapomnieć :*
maddlenka, masz racje bo u nas przy ewidentnej skazie białkowej w panelu pokarmowym nie wyszło uczulenie na białko mleka krowiego
smoky, szampan dla Was
Furciaczek, zdrowka dla babci a dla Was dziewczyny cierpliwosci :*
Hania, cudowne wieści. Te ilości są niesamowite 6 ml
Widziałam dzisiaj w hm body i pajace w rozm. 44 cm - pomyslalam wlasnie o Waszych ksiezniczkach <3
Marciątko, zaproscie polozna srodowiskowa pierwszy raz, zeby z Wami wykapala malucha. U nas tak wlasnie bylo i duzo bardziej nam to pomoglo niz cwiczenia na lalkach
joani, ta kapiel w szpitalu jest nieco inna niz ta w domu
Pielegniarki noworodkowe myja malucha pod kranem
w sumie sie nie dziwie bo przy takiej iloscic dzieciaczkow braklo by im dnia
ania, super ze przeprowadzka udana i Nati sie tak swietnie zaklimatyzowala
anusiaszymka, dzieki za wskazowke. Bylam z nia dzis na zdrowej stronie, bo mamy caly czas zgrubienie na nóżce po czwartkowym szczepieniu, więc akurat Pani doktor posprawdzała wszystko dokładnie i pod kątem powikłan po szcepieniu i infekcji. Powiedziała, że wygląda to na infekcję krtani i tchawicy, więc mamy neosine, tantum verde i jeszcze jeden syrop. Plus zyrtec odczulajaco. I mam obserwowac jak pojawia sie nowe objawy to konsultacja pod kątem NOPa.
Jakby tego było mało to ja dziś się obudziłam z bólem gardła i lekarka Oli od razu zaglądneła mi w nie.. i jakaś infekcja wirusowa bleee (co ciekawe Ola sie tak rozplakala jak lekarka mnie zaczela badac ze nie do wiary)
Ann, może jakaś fotka z wesela? fajnie, że impreza udana