reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Joani ja wszystko kupiłam w gemini. No i dziś lozeczko kupione :) zapach nowości jest, więc już stoi i sie wietrzy. no i pochowalam w nim właśnie różne gadżety. Ciesze sie, bo to pierwszy dziecięcy akcent w mieszkaniu:)

A_nka wspaniała wiadomość:) nie ma jak dobry początek tygodnia:)

reklama
Hej Dziewczyny :)

Witam się po nieobecności jako szczęśliwa mężatka :-)

Przepraszam, jednak nie nadrobię tylu stron, ale od dziś będę na bieżąco :-)

Ślub był cudownym przeżyciem, a wesele wspaniała zabawa. Wszyscy goście bawili się wspaniale, z nami na czele hehe, a ja czasami zapominałam że w ciąży jestem tak dobrze się czułam, tyle tańców było. Spodziewałam się innych emocji, a teraz niczego nie żałuję bo było wspaniale poczuć się przez weekend jak księżniczka i przeżyć to wszystko :-) :happy2::happy:

No ale dziś musiałam wrócić do rzeczywistości i byłam na wizycie u gina, ale to opiszę we właściwym wątku :)

A i kupiłam dziś komodę w biedronce w bardzo fajnej cenie i się cieszę z zakupu bo w moim pokoju zrobiło się mało miejsca na rzeczy a od dziś na prawdę zabieram się z kompletowanie wyprawki więc tym bardziej.

Ann_ super, że uroczystość i wesele udane, ale nie mogło być inaczej:-D Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego!:))

Ja właśnie wróciłam ze Szkoły rodzenia, dostałam listę rzeczy potrzebnych do szpitala:) No i było jeszcze o wyprawce i przygotowaniu mieszkania na przybycie nowego lokatora:D W środę ma być o porodach rodzinnych, a mój nie może być, bo akurat będzie w pracy grr:crazy:

Ann super, że wszystko pięknie się udało!! Jeszcze raz gratulacje i szczęścia:-)

Maddlena współczuję bólu. Ja narzekam na ból żeber z lewej strony z kolei:-(

maddlena współczuję, ja się bardzo męczyłam przez pierwsze 5 miesięcy ciągle bolały chyba bym się wtedy nie dała dotknąć ale teraz jest ok, nie wiem co doradzić. Może jakieś delikatniejsze staniki się przydadzą.

U mnie dalej leje,bylam po poludniu w pracy,poplotkowalam z kolezanka z pokoju, a na kolacje zaserwowalam mężowi placki ziemniaczane z sosem kurkowym,oj chodziły już za mną długo :)

Ann super, ze wszystko sie tak udalo_Ogromne Gratulacje

Bigbi oj wiem co czujesz,ja tez mam bol zeber po lewej stronie,czasami to nawet w nocy nie moge sie odwrocic z boku na bok,bo tak boli

Emka, nie zazdroszcze "przygody". najważniejsze, że nic Wam się nie stało i trzeba o tym zapomnieć :*

maddlenka, masz racje bo u nas przy ewidentnej skazie białkowej w panelu pokarmowym nie wyszło uczulenie na białko mleka krowiego :D

smoky, szampan dla Was :)

Furciaczek, zdrowka dla babci a dla Was dziewczyny cierpliwosci :*

Hania, cudowne wieści. Te ilości są niesamowite 6 ml ;) Widziałam dzisiaj w hm body i pajace w rozm. 44 cm - pomyslalam wlasnie o Waszych ksiezniczkach <3

Marciątko, zaproscie polozna srodowiskowa pierwszy raz, zeby z Wami wykapala malucha. U nas tak wlasnie bylo i duzo bardziej nam to pomoglo niz cwiczenia na lalkach :p

joani, ta kapiel w szpitalu jest nieco inna niz ta w domu :p Pielegniarki noworodkowe myja malucha pod kranem :) w sumie sie nie dziwie bo przy takiej iloscic dzieciaczkow braklo by im dnia :)

ania, super ze przeprowadzka udana i Nati sie tak swietnie zaklimatyzowala :)

anusiaszymka, dzieki za wskazowke. Bylam z nia dzis na zdrowej stronie, bo mamy caly czas zgrubienie na nóżce po czwartkowym szczepieniu, więc akurat Pani doktor posprawdzała wszystko dokładnie i pod kątem powikłan po szcepieniu i infekcji. Powiedziała, że wygląda to na infekcję krtani i tchawicy, więc mamy neosine, tantum verde i jeszcze jeden syrop. Plus zyrtec odczulajaco. I mam obserwowac jak pojawia sie nowe objawy to konsultacja pod kątem NOPa.
Jakby tego było mało to ja dziś się obudziłam z bólem gardła i lekarka Oli od razu zaglądneła mi w nie.. i jakaś infekcja wirusowa bleee (co ciekawe Ola sie tak rozplakala jak lekarka mnie zaczela badac ze nie do wiary) :D

Ann, może jakaś fotka z wesela? fajnie, że impreza udana :)

reklama
No kurcze te sutki to taki dziwny "ból". Bo nie bolą całe piersi jak na początku, tylko same sutki tak jakby ciągną i bolą... Od dobrego tyg, ok dwóch zauważyłam też już siarę. Nie leci jakoś bardzo, ale jak nacisnę.
Nie pisałam Wam, jutro jadę na komisję lekarską w związku z zasiłkiem rehabilitacyjnym. Trzymajcie kciuki, żeby mi przyznali. Chociaż podobno to tylko formalność...

Do góry