reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Madlena to sie synek wkręcił ;)

Smokey gratulacje ! ;)

Furciaczek duzo zdrowka dla babci !

Hania jeszcze raz kciuki za Elenke na pewno bedzie dobrze ;)

Kara a Ty ta stłuczkę tez w ciazy mialas ?

Dzięki dziewczyny tez sie cieszę ze nic sie nie stało ale z tego stresu co chwila zasypialam wieczorem a potem nocke przespalam! Wstałam dopiero pol h temu .

reklama
Witam w nowym tygodniu :)
Wczoraj "poszalałam" na kolację, 2 razy ją jadłam (niby same kanapki z sałatą, szynką, pomidorami i rzodkiewką) w krótkim odstępie i po godzinie cukier miałam 137 :baffled::szok: ojjj to się już nie powtórzy :no:
pogoda dziś pod psem a pranie muszę zrobić, pościel zmienić, dobrze że ten balkon jest poschnie 3 dni i będzie :) A od środy czwartku zapowiadają ładną pogodę i lepszą temperaturę także lato się zaczyna :)
Moja siostra z mężem, córką i matka jadą dziś w nocy na ponad tydzień nad morze, jak ja im zazdroszczę :) No ale może my za rok sobie gdzieś już w 3kę pojedziemy też :)

Emka dobrze, że Wam się nic nie stało.

Hania trzymam && za Elenke.

Kusiak współczuje bólu :(

Smokyeyes wszystkiego naj z okazji rocznicy :)

Za wizyty trzymam && :)
Miłego dzionka ;)

EmKa, tak, w kwietniu sarna nam wyleciała na drogę jak wracaliśmy z basenu. Wszytko działo się tak szybko że mąż nawet nie zaczął hamować, ale na szczęście jechaliśmy dość wolno i na strachu i wymianie reflektora się skończyło... Sarna też wstała i sobie poszła... A najwięcej z tego było mojego płaczu...

Dziewczyny Elena nie będzie miała zabiegu 

Lekarz powiedział, że przewód się zamyka będą jeszcze podawać leki i będzie dobrze!!

Ola już dziś została odłączona od cpapu i leży w takim namiociku tlenowym.

Ola ma podawane 5-6ml mojego pokarmu co 2godz.
Elena więcej dożylnie jest karmiona jeszcze.

Waga 1180g Ola i 1115g Elena.

Hania - super wieści!
U nas beznadziejnie leje. Cały czas. Miałam wyskoczyć po zakupy, ale nie mam najmniejszej ochoty. Leżę więc w łóżku i robię zakupy internetowe. Dziś kolejna szkoła rodzenia - będzie II część kąpieli niemowlaka. Ostatnio panowie myli lalki, dziś czas na panie. Trochę spanikowana jestem, bo póki co wszystkie zabiegi pielęgnacyjne to dla mnie kosmos.

Ja już od 6 na nogach. Miałam bojowe zadanie pojechać do lidla i upolować jakieś lampy ledowe.. no i okazało się, że będą owszem, ale od czwartku.. :-D trochę się wkurzyłam na mężulka, że nie doczytał, ale dzięki temu mam już gotowy obiad i wszytko inne też pozałatwiałam.
Hania super, że jednak zabieg nie będzie potrzebny.
Furciaczek, współczuję choroby babci, zawsze to uciążliwe dla mamy, ale najważniejsze, że jest z wami i na pewno szybciej do siebie dojdzie.
Smokey wszystkiego dobrego wam życzę :-)
Jestem zła, że przepadło nam w szkole rodz. kąpanie malucha przez moją chorobę, no ale cóż. Położna mówiła, że w szpitalu po urodzeniu pierwszą kąpiel umożliwiają tatusiowi pod bacznym okiem pielęgniarek, to chociaż tyle dobrze ;-)

reklama
Witam się i ja :) po lekkiej nieobecności..
od jutra już będę znowu na bierząco :)

remont skończylismy w piątek do 2 w nocy walczyliśmy żeby wysprzątać wszystko i wg :)
w sobotę rano pojechalismy na wieś odpocząć pogoda była nawet w miarę więc fajnie wczoraj wróciliśmy późno ale Natusia zadowolona :) pierwsza nocka na nowym "łóżeczku" spokojna raz się sturlała ale weszła spowrotem i zasneła :) dziś rano też wstała ładnie pojechaliśmy znowu do tego dermatologa zamroziła jej te trzy plamy blizny.. nie wiem jak to nazwać.. i stwierdziła że to jakiś ziarniak graniasty.. Nic złego ale może leczyć się pare lat nawet ;/
Ja czuję się dobrze.. ale mały tak uciska na przepone że oddechu czasami brakuje.. i szaleje bardzo :D

Ann.. przedewszystkim dla Was Dużo szczęścia i miłości na Nowej Drodzę Życia !!! :* mam nadzieję że wszystko wyszło tak jak chcieliście :)
Emka współczuję wypadku.. nie dziwię się że taka reskcja twoja była też bym wyła jak bobr.. ale dobrze że z Wami wszystko ok :)
Haniu bardzo się cieszę że z dziewczynkami wszystko wporządkui że zabieg Elence nie potrzebny :) ładnie waga rośnie byle tak dalej :) buziaki :* A no i mam nadzieję że 1 nocka w nowym domku przebiegła spokojnie :)
no i więcej nie pamiętam ;/
bóli przeróżnych i choróbsk współczuję.. musimy z tym walczyć :)
i dzieciaczką też dużo zdrówka :)

miłego dnia :* idę na resztę wątków kuknąć:)

Do góry