reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witajcie
po weekendzie, ja dzisiaj pospałam, dzięki temu muszę szybko brać się za obiad i sprzątanie, no ale leje u mnie i tak mi się nie chciało wstać
kiedy to lato przyjdzie, bo jak tak dalej pójdzie to w sierpniu kurtki zimowe będziemy wyciagać

maddlena
o widzę, że mały zaczyna zgłębiać pasję wędkowania:-D

somokyeyes Wszyskiego Najlepszego!

EM_Ka dobrze, że nic się nie stało

hania super wiadomości

Witam poniedziałkowo :*

A_nka - wspaniałe wieści :) trzymam za Was mocno kciuki :)

Emka - dobrze, że się wszystko skończyło pomyślnie i z Maleństwem wszystko jest w porządku :)

U nas od rana leje, a ja mam cały czas zawroty głowy :( cały czas czuję się słabo, jakbym miała zaraz zemdleć :( więc leżymy cały czas praktycznie. W nocy przebudziłam się o 2 i zasnęłam dopiero koło 5 :(

Miłego poniedziałku, ja wracam do łóżka :)

Haniu bardzo sie ciesze ze Elnka nie musi miec tej operacji :)

Emka wspolczuje stluczki, dobrze ze sie nic nie stalo :)

Maddlena fajnego masz synka :)

Ania mi tez czasami brakowalo oddechu ale ostatnio jest lepiej, mam wrazenie ze mala sie przekrecila i juz nie jest glowa do gory a lezy w poprzek...

Dzieki dziewczyny za porady :)
Troche sobie grzalam ten tylek i pomoglo chociaz troche. Poczytalam w necie troche i rzeczywiscie nic sie z tym nie da zrobic :( takze nawet do lekarza nie bede szla bo to bezsensu. Wspomne tylko o tym mojej poloznej przy nastepnym spotkaniu. Dzisiaj jest jakos troche lepiej, boli nadal ale jest taki bol do wytrzymania i tylko od czasu do czasu taki przeszywajacy bol mnie przechodzi. Szkoda mi tylko moich chlopakow bo jak tak bedzie mnie bolalo to juz w ogole nic z nimi nie zrobie :( zadnych spacerow, hustawek... A tu takie ladne lato :( no strasznie sie z tym czuje :(

hej :-)

Witam sie po weekendzie. U nas piękna pogoda, więc rekreacyjnie, grill ze znajomymi, spacerki po lesie itp.

hania wspaniałe wieści! Dziewczynki są naprawdę niesamowite, waleczne księżniczki :-)

ania Nati już w normalnym łóżeczku?gdzieś mi musiało umknąć,że już ją przeniosłaś. Fajnie,że ''radzi'' sobie ze spaniem. My w tą niedzielę wybieramy się ponowe łóżeczko dla małej, muszę ją przyzwyczaić, zanim sie siostrzyczka urodzi. Kurcze, tylko nie wyobrażam sobie jej zasypiania.. Pewnie mi będzie wyłazić i maszerować po pokoju ... Will see

smokyeyes wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy!! My też za parę dni będziemy obchodzic 7 latek po ślubie :-)

kusiak bardzo współczuję bólu, faktycznie szkoda chłopaków, najgorsze,że nie zawsze się da przetłumaczyć, ale staraj się nie dołować. Pewnych rzeczy niestety nie przeskoczysz :-(

kurka, nie pamiętam, czy to wesolutka pisałaś o kaszlu Oli w nocy? Moja szwagierka miała tak ze swoim synkiem, w dzień wszystko ok, a tylko w nocy kaszel duszący wręcz. Też padły podejrzenia na astmę i alergię, aż ich pediatra kazał zrobić badanie na robaki, wyobraz sobie, ze po odrabaczeniu wszystko przeszło jak ręką odjął . Może warto sprawdzić?

Moja mała nadal w poprzek sobie leży i nie myuszę usg,żeby to wiedzieć, czasem jak się prosuje, to brzuch mi sie prostokątny robi :-D Ma jeszcze czas,ale wolałabym,żeby już się odwróciła. :tak:

miłego dnia!

Hania super wieści. I nawet z wagą Elenka goni już Olę. Oby tak dalej, lubimy dobre wiadomości.

Kusiak grzej się grzej, jeśli Ci to pomaga.

Smokyeyes
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Ania// gratulacje dla Nati. To już taka dorosła, jak w normalnym łóżku spała.

A ja nie wiem, jak mały jest ułożony. Na wizycie gin nie mowił, a mi ciężko jest określic, bo jak się wierci, to raz czuję po bokach, raz na górze, także nie wiem...

Fantastycznie ze obeszlo sie bez zabiegu i dziewczyny tak dobrze sobie radza:) ciagle was nadrabiam i juz nie pamietam kto co... co do wypadkow to w maju bylamna mazurach i na szczesvie tylko dwa ostre hamowania zaliczylismy przez dziczyzne w lesie, na szczescie nic sie nie stalo,
dobrze ze wszystko z wami w porzadku:)
moj maluch wbija mi nogi w zebra po prawej stronie i wogole nie lubi jak leze na lewym boku bo zawsze wtedy sie wierci ;)

Kara ok pamietam juz jak pisałas o tej sarnie wtedy!

Joani czy zw szkoła czy bez sie nauczymy ;) my zaczynamy szkole dopiero 7lipca.

Ania super ze remont skończony - a z przepona tez mam problem ;)

AnusiaSzymka to jestes szczęściara z pogoda ;)

Wlasnie wróciłam z obiadu u rodzicow hehe ale jutro juz bede po raz pierwszy cos robić No bo tak nie moze byc ze mieszkamy tu ponad tydzien i codziennie obiadki u rodzicow :) sobrze z nimi ale muszę znów wpaść w tryb gotowania ;)

Wvzoraj tez obiad u rodzicow nas poratowal bo mieliśmy wyjechać na zakupy i zjeść cos na mieście ale akurat jak wychodziłam pod prysznic to zadzwonili żebyśmy wpadli , wiec przy tej stłuczce akurat jak znalazł bo dzien wcześniej byliśmy na grillu u kuzynki bo zdała maturę wiec P trochę podrinkowal, wiec miał niezłego stracha jak musiał dmuchać ale po obiadku zero wyszło, zreszta jakby nie czuł sie na siłach to by nie wsiadał ;) ale strach robi swoje ;)

reklama
Emka, ja to się nie przejmuję kąpielą tylko mąż, bo to jego zadanie :-D a on lubi najpierw cos przetestować zanim zrobi, ale na necie filmiki poogląda i w szpitalu będzie czekał na kąpiel malucha :-)
Dzień jakiś dziwny, niby ciepło ale u nas właśnie burza była i już znowu jest pogodnie. Ja się coś też nijak czuję.. wyprasowałam kupkę rzeczy i ledwo dałam radę, straszna zgaga męczy mnie od wczoraj i nie mogę normalnie usiedzieć. Cokolwiek zjem to po chwili jest ogień... jak weszłam do biblioteki na 2. piętro, to myślałam, że skonam jakoś mi się w głowie kręciło. Nie wiem czy zwalać na pogodę czy tak juz teraz będzie...
Gdzie kupowałyście wszystkie pierdołki kosmetyczno-apteczne? na gemini czy na all? Muszę w tym tygodniu w końcu zrobić te zakupy i łóżeczko w końcu też upolować. Przynajmniej wszystko tam wsadzę i zwolni mi się salonik z pudeł ;-)

Do góry