EM Ka
Fanka BB :)
Ah dajcie spokój bo dalej jak pomyśle to chce mi sie płakać ;( ale tak byłabym bardzo niespokojna jakbym nie pojechała , trochę sie bałam ze mnie zostawia znowu a to niezbyt dobry czas na to, wiec.. Ale ma szczescie wszystko ok , jeszcze jutro sie umówie na wizytę z usg bo i dziwo na porodówce zbadali serduszko i mnie na samolocie, podobnie przy ostatnim wypisie ze szpitala... A jednak jak zobaczę lozysko wody itd to bede spokojniejsza jeszcze bardziej . Bo na szczescie czuje ze sie rusza wiec to mnie baaardzo uspokaja
Joani tak kolejny remont hehe ale dobrze ze nas nie szarpanie po kieszeni i ze to służbowy Przynajmniej bedzie miał P czym jeździć do pracy bo po przeprowadzce ma 43 km w jedna stronę ..
No a takich atrakcji nie zycze nikomu , 8 lat temu koziolkowalam i chyba tak nie reagowalam jak teraz ... Hormony i strach o dziecko robi swoje...
Joani tak kolejny remont hehe ale dobrze ze nas nie szarpanie po kieszeni i ze to służbowy Przynajmniej bedzie miał P czym jeździć do pracy bo po przeprowadzce ma 43 km w jedna stronę ..
No a takich atrakcji nie zycze nikomu , 8 lat temu koziolkowalam i chyba tak nie reagowalam jak teraz ... Hormony i strach o dziecko robi swoje...