reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dooda, super! Przeczuwałam, że tak będzie :)

Dziewczyny mam książkę "język niemowląt" w PDF. Mogę wysłać mailem gdyby któraś była zainteresowana :) jak tak to prosze o PW.
Fajna lekturka zwłaszcza w wolnej chwili przed porodem :)

Gratulacje Dooda :-)
Nudzi mi się już od tego siedzenie w domu, zaczyna mnie nosić... czyli wracamy do formy ;-)Jutro już chyba się wynurzę, bo już kończę książkę i nie mam nic w zapasie i na weekend nie chcę zostać bez...

Dooda super wiadomosci.
Tak kusilyscie tymi goframi, ze na kolacje zrobilam. Z nutella i smietana. A co tam. Waga od poprzedniej wizyty -0.5 kilo, wiec moge sobie pozwolic.
Kara gratulacje dla siostry.
Hania co tam dzisiaj nowego u dziewczynek? Jak pakowanie? Pewnie megazajeta jestes przeprowadzka.
Wesolutka ksiazke mam w wersji papierowej;-)
E MKa, grzeczna dziewczynka. Odpoczywamy, ile sie da...
Antek nie moze zasnac.
Maz zabral go do wedkarskiego i kupil mu wedke! Popukalam Go w czolo. Oszalal chyba. Nie dosc jego wedkarstwo mnie denerwuje, to jeszcze Antka wkreca... Faceci....

Hej:D nie miałam kiedy zajrzeć w dzień, od rana dużo roboty, hmmm w sumie roboty, rano poszłam do teściowej z Nadusią na kawkę, nie posiedziałam za długo bo brat który jutro wylatuje zadzwonił gdzie jestem bo stoją pod drzwiami... no to siedzieliśmy jakoś do 13 i gawędziliśmy sobie, potem przypomniało mi się że mąż wróci głodny z pracy i trzeba coś biedakowi na obiad zrobić, no to na szybko wzięłam się za obiadek, posprzątałam łazienkę... bo jutro będę robić gołąbki i bym nie posprzątała a nie lubię mieć wszystkiego na sobotę:)

Potem mąż przyjechał ale tylko zjadł obiad i poszedł pomagać teściowi w remoncie, tak go nie ma do tej pory.... a ja w międzyczasie naszykowałam sobie farsz na gołąbki...:) tak więc jutro nie mam za wiele roboty...:)

Doda super wiadomośći!!!

Kurdę wiecie co... strasznie stawia mi się brzuch... któraś pisała też? Wesolutka ty? kurdę sorry ale nie pamiętam... a nie mam siły szukać.... strasznie to boli normalnie dziwne uczucie... ale twardy jak skała i podchodzi do góry...

Kochane dziękuję za dobre słowa, już dzisiaj mi dużo lepiej :)
Ten tydzień jest taki, że nie mam zbytnio czasu na BB :( ale podczytuję was i od poniedziałku będę nadrabiała :)

Miłego wieczorku dziewczyny :*

Transport pojechał, występ udany.

Oczka u Lenki niestety retinopatia I stopnia i oby się cofnęła i nie postępowała. U Oli wszystko dobrze, ale jak to pielęgniarka powiedziała nikogo to nie dziwi.

Jutro Ola będzie miała krew przetoczoną co by zastrzyk energii dostała na dalszą walkę. Elenę też to czeka :)

I rano usg główek proszę o kciuki.

Miłego wieczoru

reklama
A_nka kciuki za USG dziewczynek &&&:tak: ehh.. biedna Elenka tyle musi przechodzic:( ale najwazniejsze, zeby wszystko pozniej bylo dobrze:)

Do góry