reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dooda, super! Przeczuwałam, że tak będzie :)

Dziewczyny mam książkę "język niemowląt" w PDF. Mogę wysłać mailem gdyby któraś była zainteresowana :) jak tak to prosze o PW.
Fajna lekturka zwłaszcza w wolnej chwili przed porodem :)

Gratulacje Dooda :-)
Nudzi mi się już od tego siedzenie w domu, zaczyna mnie nosić... czyli wracamy do formy ;-)Jutro już chyba się wynurzę, bo już kończę książkę i nie mam nic w zapasie i na weekend nie chcę zostać bez...

Dooda super wiadomosci.
Tak kusilyscie tymi goframi, ze na kolacje zrobilam. Z nutella i smietana. A co tam. Waga od poprzedniej wizyty -0.5 kilo, wiec moge sobie pozwolic.
Kara gratulacje dla siostry.
Hania co tam dzisiaj nowego u dziewczynek? Jak pakowanie? Pewnie megazajeta jestes przeprowadzka.
Wesolutka ksiazke mam w wersji papierowej;-)
E MKa, grzeczna dziewczynka. Odpoczywamy, ile sie da...
Antek nie moze zasnac.
Maz zabral go do wedkarskiego i kupil mu wedke! Popukalam Go w czolo. Oszalal chyba. Nie dosc jego wedkarstwo mnie denerwuje, to jeszcze Antka wkreca... Faceci....

Hej:D nie miałam kiedy zajrzeć w dzień, od rana dużo roboty, hmmm w sumie roboty, rano poszłam do teściowej z Nadusią na kawkę, nie posiedziałam za długo bo brat który jutro wylatuje zadzwonił gdzie jestem bo stoją pod drzwiami... no to siedzieliśmy jakoś do 13 i gawędziliśmy sobie, potem przypomniało mi się że mąż wróci głodny z pracy i trzeba coś biedakowi na obiad zrobić, no to na szybko wzięłam się za obiadek, posprzątałam łazienkę... bo jutro będę robić gołąbki i bym nie posprzątała a nie lubię mieć wszystkiego na sobotę:)

Potem mąż przyjechał ale tylko zjadł obiad i poszedł pomagać teściowi w remoncie, tak go nie ma do tej pory.... a ja w międzyczasie naszykowałam sobie farsz na gołąbki...:) tak więc jutro nie mam za wiele roboty...:)

Doda super wiadomośći!!!

Kurdę wiecie co... strasznie stawia mi się brzuch... któraś pisała też? Wesolutka ty? kurdę sorry ale nie pamiętam... a nie mam siły szukać.... strasznie to boli normalnie dziwne uczucie... ale twardy jak skała i podchodzi do góry...

Kochane dziękuję za dobre słowa, już dzisiaj mi dużo lepiej :)
Ten tydzień jest taki, że nie mam zbytnio czasu na BB :( ale podczytuję was i od poniedziałku będę nadrabiała :)

Miłego wieczorku dziewczyny :*

Transport pojechał, występ udany.

Oczka u Lenki niestety retinopatia I stopnia i oby się cofnęła i nie postępowała. U Oli wszystko dobrze, ale jak to pielęgniarka powiedziała nikogo to nie dziwi.

Jutro Ola będzie miała krew przetoczoną co by zastrzyk energii dostała na dalszą walkę. Elenę też to czeka :)

I rano usg główek proszę o kciuki.

Miłego wieczoru

reklama
A_nka kciuki za USG dziewczynek &&&:tak: ehh.. biedna Elenka tyle musi przechodzic:( ale najwazniejsze, zeby wszystko pozniej bylo dobrze:)

Do góry