reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja dziś mam jakiś zły dzień.... Wszystko mnie wkurza i chce mi się płakać (sama nie wiem dlaczego) :/

Joani musisz go przeszkolić- mój też kiedyś tak dzwonił ale jak był taki okres że tylko on robił zakupy przez kilka miesięcy to się nauczył :)

Jaś mam nadzieję jutro najeść się gofrow z bitą śmietaną i truskawkami bo idę di koleżanki na urodziny i już obiecała takie atrakcje (dostała gofrownice od męża na urodziny właśnie)

reklama
Ale on wie co ma kupić, bo zazwyczaj razem kupujemy, ale pech chciał, że nie ma tego czy owego i już du pa.. nie chce jakichś zamienników, bo jeszcze opierdziel dostanie, że jogurt ma nie ten smak a łosoś waży za dużo i jest za tłuste.... :-D
Kara, witaj w klubie, ja ostatnio mam tak co 2. dzień, a pytaj dlaczego i po co to nie wiem i zacznę płakać... :szok:

kusiak ja taki pieczony pasztet jadlam (z miesa) - takiego do smarowania nie polecam, ale pieczonego mozna pare plasterkow - bo wlasnie az tyle wit.a w tym nie bedzie ~ chyba ze zjesz od razu caly....a listeria wlasnie ginie w wysokiej temp.

Ja juz przetestowalam gofrownice i przepis ktory sobie wynalazlam i....dobrze,ze zrobilam tylko takich 6 waskich 'paluszkow' - bo bym schrupala wiecej ;-) Reszta ciasta gotowa czeka w lodowce az dzieci wroca ze szkoly - dzis maja dodatkowe zajecia sportowe zaraz po lekcjach - beda miec wiec niespodzianke :-)
A na obiadek dzis tylko zupka - zurek - bo moja corcia sobie zazyczyla jeszcze w tamten weekend ;-)

Ja nie umiem piec pasztetow, nigdy nie robilam wiec chodzilo mi o taki kupny ze sklepu :( a w nich podobno moze byc ta listerioza :/ chyba bede musiala jednak poczekac :( bo wit A teraz juz bym sie tak nie przejmowala, teraz juz maluchy maja wszystko wyksztalcone i tylko przybieraja na wadze oraz cos tam udoskonalaja takze troche wit A jak w tych dwoch plasterkach pasztetu pewnie by nie zaszkodzilo :) no ale ta listerioza mnie martwi...

Mi sie gofry troche przejadly ostatnio ale Felicity jak masz jakis fajny przepis na ciasto do gofrow to sie podziel :)

Joani moj maz tez sie boi zamiennikow robic w zakupach bo juz tyle razy mi one nie odpowiadaly :p

Dziewczyny jestem szczęśliwa odebrałam wyniki na przeciwciała parvowirusa (rumień zakaźny) IGG i IGM są ujemne...juuupi, w końcu może będę spała spokojnie:-):-):-):-):-):-):-):-)dziękuję za kciuki :).

Koko gratulację ciotka !!!

Maltanka cieszą się , że u Ciebie i maluszka wszystko OK :)

Fajnie, że podoba się Wam moja kuchnia, ale myślę że to zdjęcie z tel. nie oddaje prawdziwego efektu:-)

CAŁUJĘ WAS !!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dooda super że wyniki pozytywne :) bardzo się cieszę i gratuluję :)

Gofra to i ja bym wszamała :) może zrobie na wieczor :) albo jutro:) maciie jakieś fajne przepisy na ciasto na gofry ??:)
Myśmy kupili jakieś 2-3 lata temu taką gofrownice że wychodzi słoń klaun i lew hehe :) tak pod imprezkę dla dzieci :)

reklama
aż mi się też gofrów zachciało, albo naleśników, o! i z malinami :) robicie smaka dziewczyny no :-)
Kurcze po pobycie w szpitalu zauważyłam spadek wagi, trudno nie jak serwowali tylko chleb z margaryną a teraz jeszcze mam pilnować diety, mam nadzieje ze maluch wyciąga sobie ze mnie co trzeba i nic mu nie brakuje:-(

Do góry