reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Maddlena tak mam dietę, zero słodyczy, owoce to rzadko, ale bardziej jabłka i truskawki. Dużo warzyw zielonych, itp.
Co do tego napinania brzucha, to też mi się nie zgadzało, że to tylko z jednaj strony i już skurcze, jak by co to na całym brzuchu mogą być i że to co mnie spotkało w szpitalu to była Wikusia :) I to raczej była dupka bo mała cały czas jak nitoperek sobie leży :-D

reklama
Shiran ja tez mysle ze to nie skurcze a Twoja mala :) fajnie ze juz wyszlas :)

Hania z Elenka na pewno wszystko pojdzie dobrze :) fajnie ze juz sie pomalu przeprowadzacie :)

Dooda mi tez sie podoba Twoja kuchnia :) ja jeszcze nic nie piore, ma do mnie jeszcze przyjsc paczka z ciuchami to czekam. A prasowac na pewno nie mam zamiaru :p nienawidze prasowania! W pierwszej ciazy prasowalam, w drugiej juz olalam i teraz tez nie bede :p

Joani fajnie ze juz sie lepiej czujesz i wiem jak to jest z niewysypianiem sie... Ja sie budze codziennie jakos o 4-5 rano i potem mam problem z zasnieciem :/

Ann slub bedzie piekny nie ma sie co stresowac :) ja sie nie stresowalam w ogole, wszyscy sie dziwili :D moja swiadkowa byla zestresowana a ja nic :D

Emka nie przemeczaj sie :)

Koko jak siostra?

Juz nie pamietam co mialam wiecej. Nadal sie srednio czuje chociaz dzis chyba troszke lepiej.
Caly czas czekamy na wiadomosci o kredycie...
Poza tym u meza w pracy sie pokomplikowalo i od pazdziernika nie pracuje wiec jest w trakcie szukania czegos.

Byłam w warzywniaku, czereśnie kupione, (właśnie zajadam), bób kupiony.
Po drodze weszłam do meblowego, upatrzyłam komodę, mąż musi zaakceptować i zamówimy. Napaliłam się, bo na prawdę fajna.

Bigbi niezłe te aplikacje ;)

Madlena dobrze ze dzis juz lepiej sie czujesz - ja jutro liczę na to samo ;)
A co do pakowania zostały same lekkie rzeczy na szczescie ;) wiec dam rade jak P bedzie w pracy a potem on to pozanosi do auta i szybko jazda do proboszcza ;)

Aga witaj! Co tak późno sie ujawniasz?

Joani cieszę sie ze czujesz sie lepiej!!!
U mnie katar tez przechodzi pomału wiec za kilka dni bede mogła ze spokojem odwiedzić noworodka ;)))

Dzis zadzwonił tata żebym wpadła na obiad bo P nie ma, mama tez w pracy wiec nie chce ske nudzić ;) a ze ja swój mam gotowy to moge go odwiedzić ;) ale na razie nadal leże ;) tym razem kanapa hehe ;)

Witajcie
U mnie dzisiaj od rana leje i nie chciało mi się wstawać, mąż zawiózł małego do przedszkola i ja uziemiona w domu bez samochodu, a tak chce mi się jakiś owoców, a tu d...wszędzie daleko i trzeba czekać teraz do 16.

Wczorajsza wizyta w porządku, napiszę tutaj, bo nie ma tego dużo, badanie, usg i w zasadzie tyle. Sprawdził mi szyjkę 39 mm, i mówię lekarzowi żeby mi powiedział jak mały jest ułożony, bo ja myślę, że główką do góry i faktycznie i tak mu opowiadam, że śniło mi się, że czekałam na cesarkę, a ja w tej kwestii to czarownica. Miał wczoraj ubaw ze mnie :-D I wcale bym chyba nie płakała gdyby tak już został :)

Moje bóle (mam takie nad pępkiem po lewej stronie czasami jak się schylę, albo przekręcę jakoś) to normalne, gdzieś uciska na narządy, ja się śmieję, że to głową mi daje się we znaki:-D

candy
to trzymam kciuki żeby się między wami wszystko poukładało

EM_Ka my chyba płaciliśmy za ślub po podpisaniu protokołu, ale to było wieki temu,

Koko jak siostra urodziła?

agamemnon witaj

hania nie nie pisałam jeszcze o wizycie, także nie gapa z ciebie;-)

Bubbles i bardzo dobrze, że masz takie nastawienie do porodu teraz to już nie ma wyjścia, jak wlazło to i wyjdzie;-)

maddlena o czereśnie, smaka robisz, a jak dzisiaj uziemiona w domu

a_nka milego ogladania przedstawienia ;-)

A ja dzis dzieci odstawilam do szkoly...potem 'male' zakupy - tzn. mialy byc male - ale jak byla okazja to obkupilam dzieciaki w pare ubran , a potem skoczylam do kolejnego sklepu - i kupilam sobie gofrownice :-) Nieduzo gofrow na raz wychodzi, wiec przynajmniej nie przytyje ;-)
Ale takie gofry z musem z truskawek to juz mi po glowie chodza, wiec pewnie dzis jeszcze przetestuje ten sprzet ;-)

Chyba sie nie przywitalam jeszcze z nowymi dziewczynami :) wiec sie witam :D

Dziewczyny mam straszna ochote na pasztet!!! Jejku ale bym zjadla!! A tu do konca ciazy jeszcze tyle czasu :(

Czesc dsiewczyny,ja dzis tak na szybko wiec przepraszam.. siostra wczoraj urodzila. Porod byl bardzo dlugi i zakonczyl sie cesarka.. caly dzien zylismy w niewiedzy wiec stres mnie zjadal. Dzis jedziemy zobaczyc sie z nia i dzidziusiem:) a na naszej wizycie wszystko w porzadku, maly przekroczyl kilogram i rosnie zdrowo, wiec wszystko dobrze. Jutro opisze wszystko w watku. Przepraszam ze tylko o sobie ale nie mam glowy,caly czas mysle o siostrze i malym:) milego dnia kochane!

reklama
Maltanka nie ma jak dobre wiadomości, super:)

Kusiak a może pasztet z kaszy jaglanej, jakiś warzywny, to nie to samo, wiadomo, ale chociaż namiastką ;)

Koko gratulacje dla siostry i dla ciebie z okazji udanej wizyty:)

Do góry