reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

ooo Felicity ja mam to samo co Ty, snu mi ciągle za mało. Przy mojej zwariowanej 2 jest co robić, rano pobudka o 6 zeby siebie i dzieci wyszykować. Wieczorami jestem padnięta ledwo na oczy patrzę.Teraz mała drzemkuje a ja idę z książką poleżeć i kawkę wypić, taka błoga cisza w domu :-)

reklama
Hej :*
Ja też mam problem ze spaniem.. kulu lulu też po łożku nie umiem zrobić haha..
budzę się w nocy bo mały tak czasami czadu daje że szok.. wczoraj zaczoł o 4 rano ...:) nie powiem cieszę się że aktywny ale żeby aż tak :p

M poszedł zobaczyć czy nasze płyty gotowe a tam.. akurat przy oklejaniu naszych maszyna się zepsuła.. i trzeba czekać aż naprawią... mam nadzieję że dziś im się to uda;/

Niuńka zmierzła.. chyba ta pogoda tak na nią działa..

Zdrowka dziewczynki :*
powodzenia na wizytach jeśli są bo coś nie wpisane jest :p
Miłego dnia buziaki :*

No po obchodzie i mnie puścili :) Już sobie w domku siedzę, o dziwo chałupa stoi, nie spłonęła ;) hehe
Za 2 tygodnie mam wizytę i odbiorę wypis. Od razu lepiej tak w swoim domku, w swoim łóżku niż tych szpitalnych, wstajesz kiedy chcesz, a nie pobudka co rusz, o 6, o 7, o 9, nie ma kiedy pospać.
Mam tylko nadzieję, że już więcej tam nie trafię jak do porodu :)

Witaj Shiran, fajnie że puścili. Teraz przynajmniej odpoczniesz i wyśpisz się w swoim łózku. Wiem coś o tym , bo praktycznie całą poprzednią ciąże spędziłam w szpitalu, to była katorga :-(

Miłego dnia i &&& za wizyty, jeżeli się dzisiaj odbywają!

Hej kochane :-)
Shiran, super, że już w domku :-)
Aniam, witaj i rozgość się! ja mam termin na 17-18 więc też blisko Ciebie :)
Hania, kciuki za Elenkę, na pewno operacja pójdzie pomyślnie &&
Bigbi, Bubbles, wyniki odebrałam i są ok. Glukoza na czczo ociupinkę poniżej normy a po godzinie i po dwóch w normie :) dzięki wszystkim za kciuki! :)
Bubbles, no i siostrzyczka już na porodówce od rana :D
dziewczyny trzymajcie za nią kciuki, pierwszy poród więc domyślam się jak się stresuje mimo, że jest dzielna. Wczoraj wieczorem jeszcze byliśmy u nich na szwagra urodzinach, napchałyśmy się tortem i ciastem :D dzidziuś nasłuchał się głosów rodziny i zapragnął nas poznać osobiście :-D w nocy zaczęły się nieregularne skurcze a dzisiaj odpływają wody. także jestem spięta jak nie wiem...
ale myśleć za dużo czasu o tym nie będzie (może i lepiej) bo dziś jedziemy na III usg prenatalne, potem wizyta u prowadzącego a na koniec szkoła rodzenia:)
Miłego dnia kochane i kciuki za wizyty!!!

Koko i ja trzymam kciuki za siostrę i dzieciaczka :)

A ja już ze szwagierką i dzieciakami czekamy na pociąg. Nela niestety nie dała zaciągnąć się do przedszkola, nawet przekonywanie jej, że jutro ma występ nie pomogło :D
Ale jako, że szwagierka zgodziła się z nami jechać to nie było problemu oni spacerowali w ten zimny poranek po bydg, a ja 1,5h posiedziałam z dziewczynkami i poprzytulałam Olę. Lenki niestety nie mogłam wziąść ze względu na problemy z oodeche,. Waga dzisiejsza to 1110g Olka i 1075g Elenka ;)

Lekarka zadowolona z postępów dziewczynek, pielęgniarki nie mogą się ich nachwalić bo stokrotki są bardzo spokojne. Wczwartek będzie u nich okulista by zobaczyć co z oczkami, w piątek kolejne usg główki.

Napiszę potem jak już będziemy w domku.

shiran, witaj w domku :)

Koko, kciuki za siostre :) i za Twoje wizyty :)
Swoja droga, pamietam jak ok. 11 zaczely mi sie skurcze nieregularne... godzina skurczow pol godziny spokoju... o 15 odeslzy wody. Po 16 badanie, bylam pewna ze szyjka juz rozwarta gdzies na 5 cm, a tu polozna mowi, brawo 1,5 cm rozwarcia :D:D:D aja tylko "co?????? jak to?" :D

kciuki zacisniete za wszytskie wizytujace.

sawi, hihi a na slodkie Mloda nie reaguje? :D

Dziewczyny, umowilyscie sie z tym nie spaniem w nocy? :)
Dobrze, Ze nasza Zuzia nie slyszala tej narady, bo pewnie tez by matce nie dala pospac.

Ide gotowac obiadek i czekam na polozna. Bedziemy sluchac serduszka malej :)

Hania swietne wiadomosci!!! Prze kochane Dziewczynki masz <3

reklama
Witajcie
Ja też się w nocy budziłam, rano odwiozłam małego do przedszkola i przysnęłam jeszcze, a teraz mam rozwalony dzień bo nie wiem za co się wziąć.
Odebrałam wyniki, robiłam przeciwciała jeszcze na grupę krwi, ale śniło mi się, że pojechałam po wyniki a tu cała kartka zapisana, że coś jest nie tak, że dali mi jakieś leki:baffled: skąd takie pierdoły się biorą, a później człowiek obudzi się i nie może spać.

A jeszcze mój brat był najlepszy jak zakładał się z moim mężem co będzie chłopiec czy dziewczynka, (nie mówiliśmy nikomu chyba przez teściową bo za każdym razem dopytywała i chciałam jej na złość zrobić:dry:) no i mówi mojemu, że jest przekonany, że to będzie chłopak, a on a skąd wie, a brat z tekstem "bo na dziewczynkę kobieta podobno brzydnie w ciąży":sorry2:- miałam z nich ubaw.:-D

no i dzisiaj wizyta mnie czeka

Bubbles
wybraliśmy Maxi Cosi Cabrio Fix, chwal się wózkiem jak będziesz miała
Aniaam ja też mam póki co tylko kocyk:-D

shiran oj tak to budzenie chyba najgorsze w tych szpitalach

koko trzymamy kciuki, ja też dzisiaj wizyta

Do góry