reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Amaliee musisz zacząć jeździć z kimś kto cie pokieruje, to musi być ciężkie jak jesteś nie pewna a ktoś jeszcze krzyczy. Ponadto zdałaś więc potrafisz jeździć i nie martw się.

Sonia ja się właśnie zastanawiam, ale jak już to raczej w 8 miesiącu żeby brzuszek już był większy :-)

reklama
Shiran no jakiś cyrk z tym szpitalem:dry:

Amaliee
no na pewno nie fajnie się jeździ jak ktoś jeszcze marudzi z boku, musisz tego swojego utemperować, że jak chce, żebyś jeździła to musi Ci dać się skupić i nie rozpraszać i nie denerwować:) A do auta i jego gabarytów na pewno się przyzwyczaisz, tylko nie możesz bać się wsiadać:)

Amaliee, no ty chyba żartujesz... co za głuptas z ciebie!!!! :-p No wiadomo, że taka sesja to już tylko kaprys a kase nie małą trzeba wyłożyć na to. :sorry2:

Ann, ja tak sobe myślę że wolałabym właśnie bardziej na początku 8 miesiąca niż bliżej 9go bo dużo bardziej podobają mi się zdjęcia z nieco mniejszymi brzuszkami niż takimi już pękatymi. ;-)

Hej dziewczyny :-)

Dooda, super, że wizyta udana i wszystko ok :-)
Hania, malutkie dzielnie walczą, rosną w siłę i wszystko się poukłada :-) szkoda tylko, że z tym autem kiepsko... że też rzeczy psują się złośliwie wtedy kiedy ich najbardziej potrzebujemy...
Amaliee, wiem co czujesz :-/ sama jestem mega alergikiem. W dodatku mieszkam na wsi i wszędzie tylko pola mnie otaczają... kichanie to mały problem ale zasmarczony, czerwony nos i krwawienia to u mnie norma przez całą wiosnę i lato :-( a lekarz zabronił jakichkolwiek tabletek. Powiedział, że mogę jakieś krople do nosa ale po konsultacji z moim alergologiem.
Shiran, paskudna sprawa z tym szpitalem :-/ najgorzej jest się już nastawić a tu klops...

U nas słoneczko z chmurkami, ciepło. Idę zaraz dopingować męża przy plewieniu ;-) po południu pierogi u babci i szkoła rodzenia. Tematy na dziś: bajkoterapia, Jak słyszy płód i godzina z fizjoterapeutką :-)

Miłego dnia kochane!

Ja się zastanawiałam nad taką sesją, ale w sumie to sama nie wiem, mam mieszane uczucia i nie jestem na 100% przekonana:zawstydzona/y: Na pewno chcę zrobić sesję noworodkową w pierwszych dniach życia malucha:))

Shiran wspolczuje z tym szpitalem, jeszcze tak dlugo musisz czekac :/

Hania no co za pech, samochod popsuty akurat jak jest najbardziej potrzebny...

Ja witaminy z Omega 3 biore od poczatku ciazy tak jak Sobiafka :)

Ja dzis ide do srodowiskowej z tym niejedzeniem i ta wysypka. Policzki malego dzisiaj sa bardziej zaczerwienione, mam nadzieje ze to nie ten rumien :/

Wkurzające to wiem, jakby nie wiedzieli że nie mają miejsca, ale są też nagle przypadki.
Ten mój prowadzący se lata gdzieś po szpitalu, jakby nie mógł przyjść i mi tego zwolnienia wypisać, po co.czekać aż wszyscy przejdą.

reklama
Cześć dziewczyny :)

przepraszam trochę was zaniedbuję ;/ ale jestem na bierząco :)

Haniu dobrze że dziewczynki ok :) szkoda że samochod zepsuty.. zawsze musi się schrzanić jak jest potrzebne.. za prawko &&& trzymamy :)
Ann miłego szycia hehe :)
współczuję tych wszystkich alergii..to najgorszy czas chyba teraz..

Kusiak daj znać potem jak z małym?:)

My dziś dajemy małą do teściowej do jutra przynajmniej bęzie można bez problemu robić :) gładź już dziś na ścianach będzie jutro szlifowanie malowanie podłoga i wsio :) później tylko szafę trzeba poskładać kupić łożka karnisz firankę uszyć i wsio :)
Miłego dnia kochane :)

Do góry