reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej :)

Kusiak trzymam kciuki żeby to nie był ten rumień.

Hania super dziewczynki przybierają! Kciuki cały czas zaciśnięte! Kicha z tym autem :/ a instruktor cham jakiś...

Shiran współczuję tego siedzenia :/ mouse spróbuj u tego internisty?

Jeśli chodzi o sesję brzuszkowa to ja mam zaplanowaną na najbliższy wtorek. Moja koleżanka jest fotografem i zrobi mi w promocji za 100 zł. Być może potem będę miała jeszcze drugą bo kuzynka otwiera firmę i będzie się zajmować m.in. fotografią i chce sobie zrobić portfolio :) więc u niej byłoby za darmo :) taki urodzaj ;) ja lubię w takich sesjach to że właśnie ładnie na nich wyglądam, bo na takich zwykłych zazwyczaj wychodzę okropnie (zwykłych = robionych przez niefotografow)
Na sesję noworodkowa też się pewnie zdecydujemy :)

Wesolutka ja byłam wczoraj w HM i niestety jeśli chodzi o ciuszki dla noworodków to szału nie ma z przecenami... Ale coś tam jest, mi udało się dopaść śliczny komplecik z myszką miki :)

Ja dziś trochę niewyspana bo obudziłam się o 5 :/ ale cóż, może w weekend odespie

reklama
No już po, mam zwolnienie kolejne na 3 tygodnie, bo nie opłaca się pisać do poniedziałku potem zwolnienie szpitalne i znów czekanie na wypisanie zwolnienia do następnej wizyty po kontroli. Także do 8 lipca mam zwolnienie.
Teraz wpadłam do domu i co zjeść? To wcinam sałatę ze szczypiorkiem i jogurtem. Pełna dieta.. Żegnajcie ciasteczka, lody, owocki i inne.. Czego się nie robi dla dzieciątka :)

Amaliee da to badziewie z zaświadczenie,m o wykipieniu lekcji :confused:
Tak go zrozumiałam, że jak wykupię te przypominające to on da zaświadczenie :)
Ale chyba z każdym tak robi bo ma palant opinię naciągacza, tak mi ciśnienie ten koleś podnosi, że masakra. Gdybym z nim miała egzamin to w życiu bym nie zdała.

Co do marudzenia męża to ja raczej słuchać jego paplaniny nie będę bo gdy będziemy jechali wszyscy to jak zwykle on będzie prowadził. To typ samca alfa, więc on wszystko najlepiej robi, a ja nie będę nerwów szargać na pyskówki z nim ;)

Ostatnia edycja:
Hania nie pomoge z pologiem, u mnie zawsze to trwalo kilka tygodni.

Ja juz wrocilam od srodowiskowej. W sprawie niejadka wypytala o wszystko i zwazyla. Powiedziala ze spadl troche z wagi na tej ich skali ale nie strasznie. Kazala olewac, klasc jedzenie przed nosem i olewac, jak nie chce to nie chce. Zadzwoni do mnie za 2-3 tyg i sprawdzi czy to olewanie cos dalo czy nie. Jak nie to dalej bedziemy sprawdzac o co chodzi.
A z ta wysypka to niestety nie mogla pomoc. Stwierdzila ze jak sie bardzo martwie to tylko do lekarza... Zobacze jak to jutro bedzie wygladalo i zdecyduje. U nas od kilku dni sa upaly i w sumie to moga byc zwykle potowki...

A o 19 ogladamy mieszkanie na sprzedaz co sie nam spodobalo :D

Kusiak powodzenia w oglądaniu mieszkanka:tak: No jak do jutra nie będzie poprawy to myślę, że warto to skonsultować z lekarzem, bo jakby to jednak było coś poważniejszego to lepiej szybko reagować.

Ja się zbieram do Szkoły rodzenia, dzisiaj sama, nie będę męża męczyć, bo i tak będzie mi tam niepotrzebny:p

Hania, wydaje mi sie ze u mnie tez po ok 10 dniach ustapilo krwawienie.

Kusiak, powodzenia! zycze zeby wam sie spodobalo i negocjacje cenowe byly udane :D

Bubbles, troszke zazdroszcze, bo uwielbialam cwiczenia ze szkoly rodzenia - bardzo mnie relaksowaly. a dwa ze mozna bylo pogadac z innymi mamami :)

Pozbierałam pranie z suszarki i poskładałam na fotelu. Podeszła Ola i zrzuca na ziemię. Tatuś pyta "Co Ola zrobiła?", na to Ola "BAM"
:D:D:D

Haniu co do połogu ja też jakoś tak krotko krwawiłam później tylko takie jakby plamienia miałam :)
Wesolutka Oj tak skąd ja to znam hehe :) moja to jeszcze do tego bierze poźniej wszystko z ziemi i biegnie do automatu schować... bo już się zbruudziło :)
bubless powodzenia z mieszkaniem :)

Jestem po przymiarkach i chyba jutro sukienka będzie gotowa :-) wyglądam troszkę jak beczka, ale cóż sama tego chciałam :-p

Ann jeszcze jakieś 3 dni przed ślubem przymierz sobie suknie tak na wszelki wypadek :) A nawet jak będziesz wyglądać jak beczka to będzie to najpiękniejsza beczka na świecie :)

reklama
Do góry