reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ania// oby remont się sprawnie posuwał :)
Amaliee nie chce Ci ględzić , bo zdaję sobie sprawę że może być Ci trudno ale im dłużej nie będziesz jeździła tym trudniej będzie Ci wrócić do jeżdżenia potem. Dasz radę, spróbuj małymi krokami :)
Koko a do tego potrzebna jest ta karta Rossnę tak? Bo ja oczywiście zakładam ją sobie już od początku ciąży i nadal nie założyłam :-p

reklama
Ann_ też tak się zbieram z założeniem tej karty, nawet ostatnio miałam ją w ręce, ale nie wzięłam, sama nie wiem czemu:-D
Ale fajnie masz z tą suknią:))

Ann, Bubbles, tak, ta karta jest do tego potrzebna...
Amaliee, ja tę kartę założyłam nie dla tego rabatu 3%. Ale czasami są promocje, które są ważne tylko z tą kartą. Co tydzień się zmieniają i np. Oilatum zamiast 40 zł dałam 25 :) a jeszcze skorzystałam z takiej akcji (wysłali mi smsa i maila), że w konkretnych dniach jak zrobię zakupy, dostanę 20% zniżki na wszystko. I tak właśnie było, więc wg mnie się opłaca bardzo :-)
Co do tych leków, to właśnie ja już brałam sterydowe bo inne typu bez recepty już na mnie nie działają :-( jak będzie na tyle tragicznie, że z domu wyjść nie będę mogła to się umówię do alergologa...

Amaliee dobrze, tak trzymaj :-)
Bubbles ja czytałam że to jest tak: zaczynasz od 3% a jak zrobisz zakupy na te rzeczy konkretne, chyba z działu dla dzieci czy jakoś tak, w każdym razie jak zrobisz te zakupy 6 razy w ciągu 3 miesięcy to podnosi się o 1% co kwartał i tak chyba max do 10%. Jak mi wpadła ulotka z Rossmana to mają tam czasami specjalne zniżki na poszczególne produkty dla posiadaczy tych kart. :-p:sorry2::dry:

soniafka, my tez nie robilismy ani w poprzedniej ciazy ani teraz.
Jednak mysle ze jesli chcesz to teraz jest dobry czas, bo brzuszek juz widoczny, a samopoczucie super i nie jest czlowiek opuchniety ;)

Amelie, wspolczuje alergii. Wiem przez co przechodzisz bo maz jest alergikiem, a w tym roku lipa kwitnie wczesniej razem z topolami i jest masakra :/

Shiran, zawsze internista moze ci wystawic zwolnienie. Niekoniecznie gin. A w mojej przychodni zawsze kobiety w ciazy przyjmuja bez rejestracji ;)

Kusiak, trzymam kciuki zeby to bylo zwykle ucuzlenie..

Dziewczyny, a byla ktoras z Was ostatnio w HM? wyczytalam na stronie ze juz jest wyprzedaz, tylko zastanawiam sie czy na wszystko (chodzi mi o dzial dzieciecy)

Może dla was to niezbyt wielkie udogodnienie, ale dla mnie, która spodziewa się pierwszego dziecka na tym etapie potrzebne są jedynie mazidła na rozstępy i rzeczy do wyprawki typu smoczki, butelki, pieluchy, maści, pieluchy (a wszystko jest wtedy tańsze) Po porodzie jak się zmieni status dochodzą te rzeczy także żywieniowe, ale póki co mnie to wystarcza :-)

No właśnie też mi się wydawało, że są takie promocje, że tylko z tą kartą można coś kupić taniej i wtedy się opłaca:tak:

Ja w H&M byłam w zeszłym tygodniu i promocji na ubranka dla niemowlaków było niewiele:( Chyba, że chcesz dla swojej starszej pociechy to chyba był większy wybór:)

Może dla was to niezbyt wielkie udogodnienie, ale dla mnie, która spodziewa się pierwszego dziecka na tym etapie potrzebne są jedynie mazidła na rozstępy i rzeczy do wyprawki typu smoczki, butelki, pieluchy, maści, pieluchy (a wszystko jest wtedy tańsze) Po porodzie jak się zmieni status dochodzą te rzeczy także żywieniowe, ale póki co mnie to wystarcza :-)
Koko mam podobnie, więc pewnie przy najbliższej okazji założę tą kartę.

Do H&M wybiorę się w przyszłym tygodniu bo dziewczyny mi Kartę Podarunkową zakupiły więc mogę wykorzystać na maluszka lub siebie, a jak będą promocje już to tym lepiej :-)

reklama
Witajcie
Ja dzisiaj na zakupach warzywno owocowych z rana, a potem jeszcze dospałam godzinkę, w nocy się nie wyspałam do tego jeszcze jakieś głupoty mi się śniły:no:

Pogoda ok nie za gorąco, a słoneczko jest oby przez cały weekend się utrzymała.

Bubbles
oj zjadłabym karkówkę z grilla i nawet mam w lodówce, może zamarynuje i akurat będzie

hania u mnie też się tak szybko połóg skończył

Amaliee my jak jedziemy razem to wolę, żeby mąż jechał, jak ja jadę to tylko jak on to mówi pomaga mi:dry:

soniafka o sesję chcesz zrobić, ja się kiedyś zastanawiałam, ale nie robię jakoś nie czuję się do końca z brzuchem pewnie

Koko u mnie na działce też mąż wszystko teraz musi robić

Kusiak oby to nie był rumień

ania// o docieranie gładzi nie zazdroszczę, przygotuj się na wielki pył

Do góry