reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Bubbles jeszcze nie wiem :( mówili, że koło miecha...
Wczoraj mi przebąkiwał, że jeżeli nie wykupię 3godzin jazdy przed egzamine, to on mi nie wypiszę tego papierku, że zaliczyłam jazdy...

Taka przypominajka przed egzaminem to calkiem fajna sprawa, ale raczej nie jest to wyamagane...dziwne ze takie warunki stawia:no:

No nie nie gadaj, że ty z Lubania albo Gąbinka :)) ja tam właśnie będę się przenosić :))

Ale fajnie ;)

Do Lubania mam 10km :-)

A to ty gdzieś w jeszcze dalszych rejonach mieszkasz pewnie bądkowo, mikanowo :))

Bubbles może kitowo sobie radzę i dlatego :confused:

Amaliee a to kujek :mad::eek: znaczy mój instuktor...

Weźcie on wogóle cyrk robił o te moją cesarkę... Dobrze, że pozwolił mi wogóle podchodzić do jazd

Ostatnia edycja:
Też liczę, że jakoś na tym egzaminie mi pójdzie ;) no nic zobaczymy...

Dziś zapiszę się na egzamin, albo w pt liczę, że przed urodzinami doczekam go.

Witajcie

Zrobiłam rano badania i już na dziś to tylko planuję szyć sukienkę. Mam nadzieję, że większość mi krawcowa zrobi. Pisząc szyć miałam na myśli że ja tylko robię za manekina hehe
Co do kwasów to ja też mam w zestawie z witaminami.

Hania trzymam kciuki za szybki termin egzaminu i zdanie za pierwszym razem. Przyda Ci się po tym wszystkim :)

Miłego dnia Wam życzę ;-)

Witamy sie i my :)

Hania, superowo, że u Was wszystko dobrze :) Waleczne te lwiątka Twoje :)

Dzięki za odpowiedzi dot kwasów. Własnie nic lekarz nie wspomniał, ale pewnie zapisze od następnej wizyty czyli za 2 tygodnie. A pamiętam, że od 3 trymestru przy Oli łykałam.....

Hejka. :blink:
Mnie dziś mąż telefonem obudził bo spałam do 9ej. ;-)
Ja jeszcze odnośnie kwasów DHA napiszę, że już od dłużeszego czasu brałam tabsy Omega-3 bo moja lekarka od początku ciąży kazała mi brać bardziej ze względu na witamine D ale teraz jak byłam na kontroli w poniedziałek powiedziała, żebym odstawiła bo mam stanowczo za dużo witaminki D we krwi... pewnie od słońca.:sorry2: Tak więc narazie nie biorę.

A tak z innej beczki mam pytanie. Macie zamiar robić sesje brzuszkowe? A jeśli tak to kiedy?

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem jeszcze w szpitalu, się okazało ze nie maja miejsc i dziś mnie nie przyjmą. W poniedziałek mam się zgłosić dopiero. A teraz czekam na mojego lekarza prowadzącego bo musi mi wypisać zwolnienie, a musze przeczekać cała zmianę czyli gdzieś do 13 jak skończą się przyjęcia.

Do góry