reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

maddlena no według tej deklaracji wychodzi na to, że tak, u mnie w szpitalu niestety jest taki jeden to uważa, że powinno być jak najbardziej naturalnie, mam nadzieję, że nie trafię na jego dyżur, bo chyba ucieknę, koszmar jakiś... ps. tak samo nie powinno się podtrzymywać ciąży, brać luteiny czy zakładać pesserów no bo nikt nie może przecież ingerować...

candy a tak zapytam, ty masz zasądzone alimenty na małego?

reklama
Witam Was dziewczyny w nowym tygodniu:-)
Jestem tylko na chwilę, żeby sprawdzić co i jak, widzę że tu gorące tematy poruszane :szok:.
Haniu kciuki cały czas zaciskam za dziewczynki, jeszcze raz proszę, żebyyś podzieliła się zdjęciem tych małych istotek (o ile możesz i chcesz).

Ja zmykam na wizyte potem się odezwę

Maltanka o tak, żeby poród był szybki i bezbolesny:-D (ale mamy marzenia hehe:) )

Candy ale jak to? Pokłóciliście się? Wyrzucił Cię?:szok:

DOODA powodzenia na wizycie:tak:

Już jestem po wizycie, szczegóły w wątku.
Ogólnie jutro idę na kilka dni do szpitala..
Glukoza do D.
Mam nadzieję, że max do soboty, niedzieli tam będę, bo dłużej tam nie wydole (już raz byłam). Miałam nadzieję, że do porodu już mi pobyt w szpitalu nie "grozi" ale niestety..
Tel będę mieć więc będę Was na bieżąco podczytywać, tylko zasięg tam jest kiepski.

Candy ale jak to Was wyrzucił? On chyba jakiś jest niepoważny..

Dooda trzymam && za wizytę :)

Aaaa miałam dziś iść do szkoły rodzenia się zapisać ale przez ten szpital sobie odpuszczę i jak mnie do końca tego tygodnia wypuszczą, to w następny wtorek pójdę.

Ostatnia edycja:
maltanka na milosza tak placi 400 , a za przedszkole kar oplacal bo wybral tylko umowa jest na mnie i okazalo sie nie oplacone 3 mies 1500zl, zreszta tv tez a na mnie ale on zawsze spoznial sie ze splatami , mam nadziej ze to przedszkole oplaci

kłótnia nie wiem chyba wypil czy co , zadzwonil z pretensjami że damian tata milosza ma sie zrzec praw i pokasowac zdj z fb i dopoki nie zrobi tego on sie calkiem wycofuje i finansowo tewż no odbilo mu , mam nadziej ze wypil i dlatego , bo chyba na trzeźwo to raczej nie

ale za 1,5 tyg konczy sie umowa i tak najmu gdzie mieszkam wiec wszystko sie okaze, a tak naprawde okaze, i tez czy sie nam da żyć razem ,

tu bedzie padac eeh

Ostatnia edycja:
Candy brak słów na tego Twojego faceta. Z tego co rozumiem DOROSŁY facet napisał CI smsa, że się wycofuje?! Noż kór...a.
No właśnie, alimentów na Miłosza nie dostajesz od jego ojca?
Maltanka, jeśli tak, to ja pewnie nie miałabym ani Antka, ani ta ciąża by się pewnie nie utrzymała, bo w obu, a właściwie w trzech moich ciążach brałam Duphaston.

Shiran bardzo niefajnie, oby jak najszybciej Was wypuścili!!!
candy masz dokąd pójść? Myślałaś nad domem samotnej matki? Strasznie mi przykro, że Cię tak traktuje... Czy jesteś pewna, że z kimś takim chcesz spędzić życie?

reklama
Dom samotnej matki to też takie tymczasowe rozwiązanie, bo tylko 6 m-cy.Ale może zacznij się candy rozglądać, bo za 400 zl Ty na pewno sama sobie nie poradzisz. A na tego twojego bym za bardzo nie liczyła, skoro się tak zachowuje. To tak jak ostatnio pisałyśmy, że szuka sobie pretekstu, żeby się Ciebie pozbyć. Nie obraź się, ale chyba tak jest.

Ostatnia edycja:
Do góry