reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

maddalena też zaczyna mi sie wydawać czy to nie pretekst ,
co do chaty może do rodziców pójde choć warunki fatalne trzeba by tam takie porządki chyba resztakami sił, choć to jest opcja ostateczna naprawde,

chyba że Łaniewo i jakoś sama bede sobie radzić , i tam będe mieszkać i zobaczymy co dalej , czy tak się da ..
dziwny on jest , a jak wypije , to zawsze czepialski ale teraz przesadził nawet jak poważnie nie mówił,
za tydzien pakowanie uuh,
6 przeprowadzka w ciągu 3 lat -a gratów tyle

reklama
Oj Candy, bardzo Ci współczuje, co za cham i skur...., jak mozna mieć takie podejście do życia i tak traktować kobietę...jakaś makabra, licze na to , że jakoś to sobie poukładasz, muszą być ludzie, którzy są w stanie Ci pomóc....

no muszę być dobrej myśli i silna wiem, czas pokaże co dalej..
może nie będzie tak źle,
mówią co nie zabija wzmacnia,
dziś trochę lepiej czuje się niż wczoraj ..

Cześć dziewczyny.

Widzę że temat "deklaracji wiary". Teść ostatnio mi mówił, że w jego szpitalu (jest chirurgiem) pojawiły się informację, że niektórzy lekarze podpisali takową deklarację a okazało się, że oni nie mieli nic z tym wspólnego. Nawet niektóre nazwiska były poprzekręcane :baffled:
Ja uważam że jeżeli lekarz nie chcę wykonywać czynności czy swoich obowiązków zgodnych z naszym prawem to powinien zmienić pracę. Ma do tego prawo. Może pracować w przychodni czy pogotowiu.

Jezu candy, facet Cię zostawia w takiej sytuacji ??? Samej sobie ???
Mam nadzieję, że jednak się ułoży ale myślę że powinnaś zacząć myśleć o sobie, żeby być trochę bardziej niezależną.

Candy przykro mi:( Ale z tego Twojego faceta to już nic dobrego chyba nie będzie.. Traktuje Cię tak już od dłuższego czasu i jest co raz gorzej, ja bym na cud nie liczyła:-( Mam nadzieję, że uda Ci się jakoś to wszystko poukładać tak, żebyś jednak miała się gdzie podziać.

Witajcie Mamusie

Spałam dziś jakoś z wieloma pobudkami eh ale nie jest tak źle..
Słońce świeci a ja jakoś nie mam siły na te przygotowania. Znowu mnie dopadła niemoc. Ale półtora tygodnia i będzie można spokojnie czekać na maluszka :)

Candy eh bardzo współczuję ci sytuacji z chłopakiem, szkoda że musisz takie sytuacje przechodzić. Mam nadzieję że uda Ci się jakoś samej a z czasem poznasz odpowiedniego mężczyznę co o Was zadba :)
shiran współczuję szpitala
dooda kciuki za wizytę i jeśli ktoś idzie dziś to też &&&

Ale mam zaleglosci... z zycia wiem ze toksyczne zwiazki najtrudniej zakonczyc, a kobiety w takich zwiazkach sa uzaleznione w rozny sposob od mezczyzn, trzymam kciuki za Candy, potrzebujesz teraz duzo odwagi zeby podjac wlasciwe decyzje, przykre ze w takim momencie.

co do NPR to 3lata nieregularnych cykli bez zadnej wpadki ;) no chociaz nasze dziecie jest wielka niespodzianka- odpuscilam obserwacje na jeden cykl ze wzgledu na prace, wyjazdy i duzo zamieszania i stresu w zyciu, zaczynalam znowu obserwacje od nastepnego a tu prosze, temp wysoka test i dwie kreski :)
Aborcja bo ktos ma takie widzimisie- jestem na NIE ale w innych przypadkach tak, kobieta powinna miec wybor, ale tez wsparcie psychologa itd.
Wlasnie powiesilam pranie a widze taka wielka ciemna chmure, no nie :(

Pękam z dumy. Pani w przedszkolu chwaliła Antosia, że jak na swoje nie całe trzy lata radzi sobie super. Pięknie maluje, chętnie wykonuje zadania, często jako pierwszy, no i w ogóle same dobre rzeczy. Aż mi się łezka zakręciła...

reklama
Candy , sil duzo zycze bo sytuacja w jakies sie ten facet postawil ehhh slow brak po prostu. Wierze ze dasz rade i jakos to wszystko sie pouklada.

Dobrze ze nie ogladalam DDTVN, nie potrzebnie bym sie denerwowala tylko. Moim zdaniem lekarz nie ma prawa decydowac za mnie w pewnych przypadkach, to moje cialo, moje dziecko i moje zycie. Ja przed porodem zapytam sie w szpitalu czy ktos z lekarzy podpisal deklaracje, jesli tak to ma sie do mnie nie zblizac. Nie bede miec pewnosci czy zrobi wszystko zeby ratowac moje dziecko albo mnie w ekstremalnej sytuacji, a wole byc spokojna i wiedziec ze lekarz zrobi to co do niego nalezy.

Odebralam moje autko od mechanika po 2 tygodniach, cieszylam sie jak dzieciak...stesknilam sie za nim okropnie. Mieli ubaw ze mnie w warsztacie bo skakalam i swiergolilam jak nawiedzona nastolatka hihi

Do góry