Witam,
Ja od rana zabrałam się za prasowanie, pranie pościeli i ogarnianie mieszkania. Potem przyszła mama i pojehalyśmy do komisu zobaczyć ceny wózków. Tak naprawdę to ja już nie wiem jaki chcę wózek. Za dużo tego wszystkiego. Jak nie znajdę nic odpowiedniego to wezmę gondolę po bratanicy, a dopiero kupimy małemu lepszą spacerówkę.
nanusia82 ja dziś właśnie dostałam swój wózek i jeśli nie chcesz wydać dużo kasy a mieć bardzo dobry wózek to zdradzam patent - bardzo chciałam x-landera ale one są dla mnie za drogie, kupiliśmy x-landera z ich strony korzystając z opcji "nextway" - można upolować fajne wózki po renowacji, z roczną gwarancją ( mają wymienione na nowe całą tapicerkę, śpiworki, materacyki w gondolach itd. - ze "starego " wózka zostaje tylko rama i koła, a i tak wg mnie są w idealnym stanie - bynajmniej to co my dziś dostaliśmy jest w super stanie ) no i cena - za gondolę i spacerówkę, ze śpiworkiem, moskitierą i folią przecwidzeszczową, pompką do kółek i adapterami do gondoli zapłaciliśmy 850 zł już razem z przesyłką