Maarta
Fanka BB :)
Jeśli uważasz że Sn będzie dla Ciebie lepsze i mimo przeciwskazan chcesz się na nie zdecydować to Twój wybór i żadna z wypowiadających się tutaj osób nie skrytykowała Cię za to, bo to Twój WYBÓR. Tylko dlaczego wg Ciebie Ty możesz mieć.ten wybór a inne kobiety nie?Ale o czym Ty wogóle do mnie piszesz ? Przecież ja nie mówię o kobietach, które mają przeciwwskazania do porodu SN ( ja np. mam przeciwwskazania, ale jednak zdecydowałam się rodzić normalnie, bo taki mój wybór), tylko o tych, które nie mają, a jednak kłamią u lekarza, żeby wyłudzić zaświadczenie. Ty masz problemy z czytaniem? Ile czasu jeszcze będziesz przekręcać moje wypowiedzi ?
Co do ostatniego Twojego akapitu, mówiłam o celowym wprowadzaniu w błąd innych, ze wstydu, że się oszukało lekarzy, A nie o tłumaczeniu się jak się rodzilo. Tu prawie wszyscy mają problem z czytaniem.
Nie przekręcam Twoich wypowiedzi, ale od samego początku siadlas na autorkę wątku i z góry założyłaś że jej zaświadczenie do cc jest bezzasadne. Nie znasz autorki, nie znasz jej przeżyć, przeszłości, sytuacji i poziomu lęku jaki jej towarzyszy w związku z porodem. Lekarzem psychiatra chyba też nie jesteś, dlatego po prostu daj działać lekarzom i im podejmować takie decyzje. Oni rozmawiają z pacjentkami i wystawiają takie zaświadczenia na podstawie swojej wiedzy i stanu pacjentki.
Wiesz wstydzić to się można różnych rzeczy, ale nie porodu swoich dzieci.