reklama
Bafinka
Fanka BB :)
ja wam muszę powiedzieć że moje maleństwo jak się nie rusza to cisza i spokój ale jak zacznie to też ostro daje czadu aż mi brzuch podskakuje.. wczoraj to aż w szoku byłam... ale super uczucie
ja niby mam leżeć ale tak mi się nudzi ze nie wiem ile jeszcze dam rade to wytrzymać... chodź dziś pogoda nie sprzyja do roboty...
ja niby mam leżeć ale tak mi się nudzi ze nie wiem ile jeszcze dam rade to wytrzymać... chodź dziś pogoda nie sprzyja do roboty...
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
ja wam muszę powiedzieć że moje maleństwo jak się nie rusza to cisza i spokój ale jak zacznie to też ostro daje czadu aż mi brzuch podskakuje.. wczoraj to aż w szoku byłam... ale super uczucie
leż i sie nie ruszaj! robisz to dla swojego maleństwa. Jak urodzimy to już czasu na leżenie nie bedzie
Zgadzam się całkowicieleż i sie nie ruszaj! robisz to dla swojego maleństwa. Jak urodzimy to już czasu na leżenie nie bedzie
U nas dziś słoneczko pięknie świeci, ale jak wyszłam to wiatr tak paskudnie wieje, że odechciewa się spacerków. Ale jutro ponoć ma być już spokój.
A poza tym, to właśnie kończę sprzątanie, za obiad jeszcze się nie wzięłam. Ale przed chwilą wróciliśmy zaliczając po drodze Maka.
Teraz kładę Bartka spać bo później chcemy jeszcze gdzieś wyjść
Miłej soboty Wam Życzę :-)
witam wszystkie wrześniowe mamusie.jestem tu nowa.mieszkam w Poznaniu.termin porodu mam na 11 września.ja równiez od samego poczatku ciąży muszę leżec.w zeszłym roku poroniłam w 11 tyg,teraz tez trochę kłopotow z tą ciąża niestety.pozdrawiam wszystkie mamusie-miłego popołudnia.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Witaj wsród nasiwitam wszystkie wrześniowe mamusie.jestem tu nowa.mieszkam w Poznaniu.termin porodu mam na 11 września.ja równiez od samego poczatku ciąży muszę leżec.w zeszłym roku poroniłam w 11 tyg,teraz tez trochę kłopotow z tą ciąża niestety.pozdrawiam wszystkie mamusie-miłego popołudnia.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
to zrozumiałe.Moja to trzecia ciąża i mam wieksze obawy niż przy poprzednich.Może dlatego że już jestem po trzydiestce.Na szczęście miałam dość dokładne usg i lekarz moje obawy rozwiał bo wszystko wygląda wporządku.A i maluszka zaczynam coraz mocniej czuc
reklama