reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Witam
Wrócilam do domu z dziewczynkami i ożarłyśmy się lodami jak nie wiem.Były pyyyszne
Co do znaków zodiaku to ja strzelec a mąż baran a jaka znas para wg opisów to nie wiem bo się nigdy tym nieinteresowałam.Ale mąż ma dość trudny harakter wiec nie mam z nim łatwo ;)
Bafinka o kurcze to trzymaj sie i nie dajcie się skurczom ;)
miniaaa oj to naprawdę masz twardy harakter.Oj z moim mam nie łatwe zycie wiec podziwiam Cie że potrafisz radzic sobie ze swoim ;)

reklama
u nas jest tak że to ja mam według obserwatorów trudny charakter i to Sławek ma ze mną przekichane... znajomi twierdzą że go tresuję ale tak jak już napisałam już się w życiu nacierpiałam i powiedziałam dosyć!!! oczywiście relacja nie jest jedno strona liczę się z jego zdaniem ale potrafię twardo postawić na swoim... powiem wam tak Sławka poznałam w styczniu 2010 i do sierpnia testowałam go o on robił wszystko żebym się z nim związała... już w styczniu wiedziałam że on się we mnie zakochał (nie ukrywam że ja w nim też) ale aż do września on walczył o to żeby być ze mną i udowadniał że mogę mu zaufać i że mnie nie zawiedzie!!!!!! i wierzcie mi że w pełni zasłużył na moją miłość to najcudowniejszy facet na świecie i bardzo go kocham!!!!!

Hej dziewczyny!!! Wczoraj byłam na wizycie u lekarza, powiedział że wszystko jest dobrze ale od początku maleństwo wolniej rośnie. Martwię się czy to normalne. Czy spotkałyście się z wolniejszym wzrostem?? w poniedziałek jadę na badania prenatalne strasznie się boję!!

Mam dośc tego wiatru!
Dziś byłam u znajomej na ploteczkach. Ma córeczkę która ma dwa miesiące - jest śliczna i słodka. Już się niemogę doczekac kiedy bedę tulić moją córeczkę. Obżarłam się słodkości i jak glukoza poszła w górę to czułam jak mała mnie łaskocze. Zawsze myślę że mi dziękuje za dobroci które jem hi hi. Po za tym posadziłam bratki, prymulki, posiała niezapominajki i zrobiło się przyjemnie i wiosennie tylko ta pogoda....
No jescze rzeżuche posiałam - uwielbiam takie nowalijki

Jeśli chodzi o nasze znaki zodiaku to ja jestem Byk a mój M koziorożec. Ja uparta a on spokojny stonowany ale też z rogami do przodu :szok::szok:

Ostatnia edycja:
Bebzonik,ja też dziś bawiłam się w ogrodniczkę,posiałam maciejkę i oczywiście rzeżuchę:-)podobno tylko jeszcze jutro ma tak wiać,w niedzielę ma być ładnie

Witam i ja,

Dziś mamy kiespki dzień. Moja babcia się przewróciła, gdy szła do mojego brata i bidulka ma złamaną miednicę i rękę. Porażka. Rodzice ją wzieli do siebie i wychodzi na to,że już zostanie z nimi na zawsze. Póki co 2tyg ma zabronione wstawanie z łóżka i może tylko leżeć.

W tym czasie jak to się stało byliśmy w Bydgoszczy, bo musieliśmy złożyc dokumenty w urzedzie wojewodzkim no i pojechalismy na zakupy. Mąż mi kupił taką fajną narzutkę w New Yorker i spodnie ( co prawda jeszcze nie ciążowe, ale mam nadzieję,że je jeszcze trochę ponoszę). A mama obiecała,że zakupi mi spodnie ciążowe, więc luzik;)

Oglądałam dziś reklamę z Lidla i bedą w tym tyg rzeczy dzieciowe i ciążowe. Mama kazała mi jechać by kupić śpiworek do spania bo jest za 29,90 i reczniczek z kapturkiem za 19,90. Do tego chyba zakupię sobie pas ciążowy to moze sobie przyszyje do jakis spodni;)

ooo dobrze wiedzieć że będą takie rzeczy w lidlu pewnie się wybiorę bo mam dosłownie 5min do lidla...
ten wiatr już mnie wykańcza jak byłam dziś z psem na spacerze to myślałam że głowę mi urwie,jutro niby ma być wiatr a już nie taki jak dziś i oby tak było bo ja już nie mogę wysiedzieć w domku...
teraz czekam za przyszłym tatulkiem aż wróci z pracy i idziemy na jakieś szybkie zakupy żebym miała jakieś słodkości no i muszę pomyśleć co jutro na obiad zrobię,ale jakoś nie mam pomysłu.jeszcze jutro czeka nas spotkanie rodzinne bo chrześniaczka kończy 2 latka i myślę już jak mam się ubrać bo jutro będę marudzić zapewne przy szafie że nic nie mam :-p

a co do znaku zodiaku to ja jestem koziorożec i jestem mega uparta i zawszę muszę postawić na swoim :-) rodzice mówią że jak nadal taka będę to Bartek ze mną długo nie wytrzyma,z kolei on jest strzelec ale też ma dość uparty charakterek :-)
od może tak 3 dni czuję już ruchy mojego Skarba ;-) najwięcej się rusza jak już kładę się spać lub gdy się budzę rano,cudowne uczucie ;-)

sylkabecia wszystko będzie dobrze na pewno :-)Głowa do góry :-) Maleństwo jeszcze pewnie sporo urośnie i nie ma się czym martwić na zapas !

Sylkabecia nie martw sie na zapas.Jestes pod stałą opieka i lekarze beda wiedziec co robić.A miałas badane przepływy może cos twoja pepowina żle dostarcza maleństwu składników odżywczych.Najważniejsze by maleństwo systematycznie rosło ;)

Lekarz mówi że wszystko jest w normach ale ja już zaczynam świrować. powiedział że najważniejsze że rośnie rusza się i jest czynność serca, martwił by się gdyby przestało rosnąć. Zobaczymy co wyjdzie na badaniach w poniedziałek.

reklama
Witam i szczesciem tyskam bo corka ma wszystkie wyniki w normie i wykløczona chorobe genetyczna:tak::tak::tak: cos tam siedzi na polcach ale beda powtarzc badanie rengena za jakis czas dla pewnosci.

Co do palaczy to moj M w tym roku dopiro rzucił palenie jak sie okazało ze ma zmiany na pułacach :no:(33 lata i 20 lat papierochøw:wściekła/y::no::angry:) .

Spokojnej nocki i kolorowych snøw.

Do góry