reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Nie martw się Olu,będzie dobrze.Też mam wizytę w środę i bardzo się cieszę,bo ostatni raz widziałam moje Maleństwo na usg 6 tygodni temu...też się trochę boję,ale od czasu do czasu czuję już ruchy,więc mam trochę większą pewność,że wszystko jest ok,ale wiadomo, każda wizyta u gina to lekki stres...tak to już teraz będzie zawsze,drogie przyszłe mamy-martwić się o dziecko-taka nasza rola...:-)

reklama
witam poniedziałkowo:):):)

Ola nieprzejmuj sie ja tez sie denerwuje wizytą w środę...chyba kazda tak ma ze chce juz wiedziec ze wszystko z dzidzia ok i niemozemy sie doczekac tych wizyt:):):)dla mnie miesiąc to tez dlugo choc ja chodze regularnie c 3 tygodnie jak narazie...niewiem ale lekarz moj mi wypisuje l4 co 3 tyg i chyba dlatego mam czesciej wizyty:)

wczoraj poszalelismy na torze saneczkowym...pozniej obiadek i lody:):) i wlasciwie cały dzien tak zleciał:) w domku dopiero przed 20 bylismy:)a dzis u nas z pogoda na bakier znowu wiec siedzimy w domku...pozniej musze odebrac siostrzenca z przedszkola wiec popoludnie bedzie napewno burzliwe:p:):):)

życze Wam wszystkim milego dnia :*:*:*:*

witam się, ja weekend u rodziców, wczoraj S pojechał z małą do parku zabaw, droga ale świetna zabawa dla dziecka, potem byliśmy z rodzicami na obiedzie i u mojej babci, której w końcu powiedziałam ze jestem w ciąży bo ie da sie juz tego ukryć, i ku mojemu zdziwieniu bardzo sie ucieszyła i powiedziała ze chce chłopaka teraz prawnuczka :)
u nas też pogoda do d..., więc idziemy robić z małą jajka z masy solnej bo zaspałyśmy do przedszkola :)

miłego dnia wszystkim

Ja ruchów jeszcze nie czuję, bo to wcześnie i pewnie stąd też moje nerwy, bo nie wiem co się dzieje tam w środku, a waga jakoś też nie wskazuje na to, żebym była w ciąży, genralnie po mnie w ogóle nie widać - komu nie powiedziałam, sam się niczego nie domyśla...Oszaleję do środy południa!!!

U mnie waga też nie bardzo ruszyła. Za to widać, że jestem w ciąży. Nawet mnie w sobotę postraszyli, że skoro w 15 tygodniu mnie tak wydęło to napewno siedzą tam bliźniaki. No masakra jakaś. Na ostatnim USG był jeden i niech tak zostanie.

Ruchów też jeszcze nie czuję, a co wieczór sprawdzam czy tam jakieś motylki nie latają. Ale narazie nic. Szkoda, bo to pewnie fascynujące uczucie.

Wizytę mam w piątek. Zabieram ze sobą S. Pierwszy raz zobaczy na żywo co tam zmajstrował. Wcześniej jeszcze muszę zrobić badanie krwi i moczu. Mam nadzieję, że po tych tabletkach leukocyty spadły i wszystko będzie w normie.

Witam wszystkie mamusie po weekendowo :-)
Weekend minal szybko- sobota na luzie, niedziela u mamy.
Nie ma co sie denerwowac- wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku pojdziecie na wizyte, pomachacie do dzidziusia i bedzie git :tak:
Milego dzionka

ja też się witam choć humor nie za dobry jak byłam w tym szpitalu złapałam jakąś infekcję i teraz strasznie się męczę nie wiem czy to przeziębienie czy grypa ale nie mam na nic siły...

wczoraj byłam w ikei i kupiłam słonko jako żyrandol na pół sufitu:) wygląda super:):) w h&m szukałam dla siebie jakiejś wizytowej sukienki a kupiłam maluszkowi dresik z misia i trampeczki:) jeszcze nie oswoiłam się z myślą że to chłopczyk.. cały czas miałam nadzieje ze będzie córa.. ale wczoraj w tym H&mie stwierdziłam ze synuś też fajny nie??:)

Ola nie denerwuj się, przecież nie krwawisz, nic Cię nie boli, to co ma być nie tak??

Bafinka - ja też stawiam na zakupy w H&M, ciesz się że masz synka, zawsze możecie sie postarać o drugą córcie kiedyś, to będzie sie chwaliła że ma starszego brata, fajnie!

ja mam wizyte dopiero w przyszły pon, już sie doczekać nie mogę! a ogólnie to jeszcze biegam po domu w piżamie i łydki mnie straszliwie bolą :wściekła/y:

cześć dziewczynki!!! ;-)

witam się poniedziałkowo, po bardzo miłym weekendzie!!!

u mnie wszystko ok!!! dziś mam zamiar zabrać się za grabienie ogródka:-) tylko coś słońca dziś nie ma ale to mi nie przeszkadza!!!

wszystkim mamusią które czekają na wizytę życzę spokoju i szybkiego upływu czasu do tej wizyty... nie denerwujcie się:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć..czytałam na raty, bo jakiś wariacki dzień w robocie..już mam dosyć i chcę do domu.
Od soboty coś pobolewał mnie żołądek, myslałam, ze to mojej jelitko się odzywa, ale niee..wczoraj leżałam jak zwłoki..myslałam, ze zatrucie, ale ani wymiotów ani biegunki..zjadłam tylko miskę zupki ryżowej z marchewką i wieczorem miałam taki mały brzuch, ze zaczęłam sie martwić, ale czułam dzidzie, wiec wszystko jest chyba ok. Nic nie jadłam i stąd zero brzucha. Popołudniu przeszło..wiec nie wiem co to było. Iga tez wieczorem miałam stan podgoraczkowy 37,15...dałam jakies kulki i przeszło. Mam nadzieje, ze nie wróci.
bafinka gratuluje synka i zakupków:-)
ola właśnie co panikujesz?? wszystko jest dobrze:-)

U nas pogoda w weekend brzydka, niby słonko, ale mega wiatrzycho..takze nigdzie nie wychodzilismy..
Mam ochote na jakiś nowe portki ciążowe i nic nie mogę u nas znaleźć..wkurza mnie to.
Jejku, wiecej nie pamietam i chyba nie mam siły pisać...

Do góry