reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Witajcie po przerwie. Z internetem miałam problemy ale jest już lepiej. A dziś idziemy na chrzciny więc nie czytałam co u was jak wrócimy to do was zajrzę .

reklama
ja wam muszę powiedzieć że moje maleństwo jak się nie rusza to cisza i spokój ale jak zacznie to też ostro daje czadu aż mi brzuch podskakuje.. wczoraj to aż w szoku byłam... ale super uczucie:)
ja niby mam leżeć ale tak mi się nudzi ze nie wiem ile jeszcze dam rade to wytrzymać... chodź dziś pogoda nie sprzyja do roboty...

ja jeszcze nie czuję ruchów!!! szkoda!!!! dziś bardzo długo spałam, sama nie wiem czemu!!! dziś u nas słońce świeci i wieję trochę mniej!!!:-) dziś idziemy na parapetówkę do znajomego...:-)

miłego weekendu:-)

ja wam muszę powiedzieć że moje maleństwo jak się nie rusza to cisza i spokój ale jak zacznie to też ostro daje czadu aż mi brzuch podskakuje.. wczoraj to aż w szoku byłam... ale super uczucie:)
ja niby mam leżeć ale tak mi się nudzi ze nie wiem ile jeszcze dam rade to wytrzymać... chodź dziś pogoda nie sprzyja do roboty...

leż i sie nie ruszaj! robisz to dla swojego maleństwa. Jak urodzimy to już czasu na leżenie nie bedzie :-p:-p

leż i sie nie ruszaj! robisz to dla swojego maleństwa. Jak urodzimy to już czasu na leżenie nie bedzie :-p:-p
Zgadzam się całkowicie:-D

U nas dziś słoneczko pięknie świeci, ale jak wyszłam to wiatr tak paskudnie wieje, że odechciewa się spacerków. Ale jutro ponoć ma być już spokój.:tak:

A poza tym, to właśnie kończę sprzątanie, za obiad jeszcze się nie wzięłam. Ale przed chwilą wróciliśmy zaliczając po drodze Maka.

Teraz kładę Bartka spać bo później chcemy jeszcze gdzieś wyjść:tak:

Miłej soboty Wam Życzę :-)

witam wszystkie wrześniowe mamusie.jestem tu nowa.mieszkam w Poznaniu.termin porodu mam na 11 września.ja równiez od samego poczatku ciąży muszę leżec.w zeszłym roku poroniłam w 11 tyg,teraz tez trochę kłopotow z tą ciąża niestety.pozdrawiam wszystkie mamusie-miłego popołudnia.

witam wszystkie wrześniowe mamusie.jestem tu nowa.mieszkam w Poznaniu.termin porodu mam na 11 września.ja równiez od samego poczatku ciąży muszę leżec.w zeszłym roku poroniłam w 11 tyg,teraz tez trochę kłopotow z tą ciąża niestety.pozdrawiam wszystkie mamusie-miłego popołudnia.
Witaj wsród nasi

a%3E
miło bedzie porozmawiac z kims kto ma podobny termin porodu.to moja kolejna ciaza, ale obaw chyba mam dwa razy wiecej.

Ostatnia edycja:
to zrozumiałe.Moja to trzecia ciąża i mam wieksze obawy niż przy poprzednich.Może dlatego że już jestem po trzydiestce.Na szczęście miałam dość dokładne usg i lekarz moje obawy rozwiał bo wszystko wygląda wporządku.A i maluszka zaczynam coraz mocniej czuc ;)

reklama
mi moje malenstwo tez juz dało o sobie znac-dokładnie 30 marca i tak co dzien chyba coraz mocniej i czesciej podskakuje sobie w moim brzuszku:-)
[video]

Do góry