reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Hmmm, frytki mówicie?? Chyba jak wrócę z pracy to sobie zrobię, ale takie z ziemniaków, na oleju smażone, posypane kucharkiem.... Mniam, zaśliniłam klawiaturę. Wiem, że nie dietetyczne, ale co tam :cool2::cool2::cool2:

to szybko wytrzyj-bo spięcie będzie ;-)

nio-najbardziej to niedietetyczne wchodzi nam tu widzę. Zupki też gotuję-ale ileż można barszczu jeść ;-( może bym kaszkę gryczaną z kefirkiem wciągnęła-hmmm-ale zaś mężul będzie narzekał-bo on nie lubi. i te fryyyytki. do słodyczy mnie nie ciągnie-jak już to słone właśnie, albo chińskie-kulki, wołowina, itp

bo tak-to coby tu jeszcze zjeść?? już wiem-hot doga z bp-zaraz mnie potarga o niegooooooooooo

a kiedy mówiłyście rodzinkom o dzidziulkach?

Ostatnia edycja:
reklama
My jeszcze się nie pochwaliliśmy. 21 lutego mam kolejną wizytę, już będzie widać fasolka. Będę miała zdjęcie. 25 lutego teściowa ma urodziny, zrobimy jej prezent. A potem moi rodzice i pocztą pantoflową (bo moja mama to straszna plotkara :-p) dowie się reszta rodzinki.

witam się dawno do was nie wpadałam bo ostatnio mam sporo zajęć... musze się pochwalić ze mi widać już brzuszek na razie mieszczę się w wszystkie swoje ubrania ale martwie się ze to za wcześnie... niektórym widać dopiero w piątym miesiącu.. a ja na razie na wadze stoję a brzuch jak bym balona połkneła... a co do jedzenia to ja też mam ochotę raczej na slone kwaśne rzeczy na słodycze nie mam parcia...

Bafinka ja tydzień temu też wyglądałam jak baba w 5 miesiącu ciąży... ale okazało się że to nie przez ciąże tylko przez zaparcia!!!! jak mi się udało załatwić temat brzuch wrócił do normalnej wielkości.... wieczorej jest bardziej twardy i okrąglejszy!!! ale tak w dzień ma normalną wielkość

ja powiedziałam rodzinie jak tylko dowiedziałam się że to nie jest ciąza pozamaciczna i jak usłyszałam bicie serduszka;-))) to było na koniec 6 tygodnia.... nie mogła już wytrzymać ze szczęscia;-)))) i musiałam powiedzieć:-):-):-):-):-)

To Ty Agusia podobnie jak my-jeszcze rodzinka nie wie ;-D czasem tak mnie korci że hejjj. Ale chcemy powiedzieć obu "parom"jednocześnie-nio i do tego faktu zostały ponad 3 tyg-ale będziemy już po 2 usg więc pewno więcej na fotce zobaczą.

Mnie też korci, tym bardziej że wiem, że się bardzo ucieszą. Ale musimy poczekać. Najgorzej jest odmawiać ciągle kawy czy alkoholu na jakiś imprezach. Ile można wymigiwać się przeziębieniem i tabletkami :p

Mnie też korci, tym bardziej że wiem, że się bardzo ucieszą. Ale musimy poczekać. Najgorzej jest odmawiać ciągle kawy czy alkoholu na jakiś imprezach. Ile można wymigiwać się przeziębieniem i tabletkami :p

no właśnie :-D choć kawy nie odmawiam-jak mam smaka to wypiję. najgorzej było wino odmówić-a teściowa-pijjjjj :-D to wyniosłam do przedpokoju-i pomagałam jej w kuchni-i dla jej wiadomości-piłam w salonie-a teściu myslał że w kuchni :-D i na końcu wylalam do zlewu :-)

a w którym tygodniu jesteś?

reklama
Do góry