reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2011

asia* jeśli od województwa zależy to ufff... jutro lecę z wypełnionym kwestionariuszem:tak:
Właśnie przeczytałam, że to najbliższe przedszkole jest niepubliczne. w Wałbrzychu mamy chyba cztery publiczne i niestety daleko od nas. No nic, zapiszę Miśka, a najwyżej później, jak wrócę do pracy, będziemy szukać czegoś bliżej teściów, żeby mogli go odbierać

Ostatnia edycja:
reklama
ale mi się przysnęło po obiadku się położyłam na chwile a spałam ponad 2 godziny..... i co z tą belissa cera?? możemy ja brać???
Ja tez tam czasem miewam :)
Co do suplementów to ja bym raczej była sceptyczna bo branie dotatkowych witaminek czy minerałów napewno nie jest korzystne.lepiej rozglądnąc się za naturalnymi metodami,jakies maseczki czy płukanki
Hmm no no nie wiedziałam że terminy rekrutacji zależą od województw:confused:

Bafinka - zgadzam się w 100% z Magdą, nie bralabym takich cudów w ciąży, jeśli bierzesz witaminy 'ciążowe' to wystarczy, jesz jeszcze owoce warzywa, super, ale takie specyfiki raczej nie są przewidziane dla kobiet w ciąży... zapytaj swojego lekarza, ale na własną rękę na pewno bym się nie pokusiła, lepiej zainwestuj w peeling i maseczkę jakąś...

Bafinka popieram dziewczyny. Nadmiar witamin też może szkód narobić

asia* gdzie ty tego arbuza wypatrzyłaś?:szok: ja się jeszcze nie spotkałam

My już trochę spakowani, ale usiadłam i popijam sobie koktajl owocowy ze świeżych i mrożonych owoców (maliny, truskawki kiwi, banan, pomarańcza) mniam...

a, i jeszcze co do mojej wypowiedzi na temat aniołków... ja na mojego Miśka też mówię "aniołku", więc żebyście nie czuły się jakoś za bardzo urażone moją wypowiedzią :-D

Ostatnia edycja:
A mój lekarz nawet mi powiedział że jesli wyniki sa dobre to nawet witaminek dla ciężarnych mi nie polecał.Teraz tym bardziej że zaczyna się okres na świeże warzywka i owoce.Dał mi tylko recepte na preparat z jodem .Kwasu foliowego juz tez mi nie dawał bo już na tym etapie ciązy nie jest tak potrzebny.

Kachasek a gdzie wybywacie?
Mój mąż na weekend leci do Florencjii , miałam lecieć z nim ale ze względu na moja ciążę nie moge poleciec i jest mi z tym żle.Bo byłam z nim w zeszłym roku i było cuuuudnie.On leci z fan clubem Fiorentiny(włoski klub piłki nożnej) na mecz.

magda okolice Stuttgartu:tak: a czemu nie możesz lecieć? może czegoś nie doczytałam? bo z tego co wiem, na tym etapie ciąży, jeśli nic się nie dzieje, latać można

magda okolice Stuttgartu:tak: a czemu nie możesz lecieć? może czegoś nie doczytałam? bo z tego co wiem, na tym etapie ciąży, jeśli nic się nie dzieje, latać można

Zwykła troska i obawa męża.Woli dmuchac na zimne.A i we Florencji bedzie duuuuzo chodzenia po mieście i mój małuzonek obawia się o moje samopoczucie.Lepiej nie ryzykowac.No i z opieka zdrowotna byłby wiekszy problem.utaj mam wszystko pod nosem ;)

Witam:-)

Ja dziś jakaś zmęczona jestem, Majka usnęła o 19.30, więc mam trochę spokoju

Bafinka ja też bym sie powstrzymała z nadmiarem tych witamin, co za dużo to nie zrowo
Magda super tam musi być, nie dziwię się że żałujesz, że nie jedziesz

My się zastanawiamy nad wyjazdem... mój P należy do forum samochodowego, i oni organizują zlot 3 dniowy, 240km w jedna stronę, 19-21 sierpień, i zastanawiamy się czy jechać, niby to tylko miesiąc przed terminem

reklama
Mój mąż taki zatroskany że już lekarza się pytał o letni wyjazd,aż się usmialam.Bo co lekazr może teraz powiedziec co będzie w sierpniu:-D.Powiedział ze jeśli nie będzie żadnych problemów z ciażą to nie ma przeciwskazań ;)

Do góry