reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
cześć dziewczynki
ale jestem niewyspana dziś,chyba z córką się zdrzemne bo ledwo na oczy patrze
jakieś pomysły na obiadek???
ale jestem niewyspana dziś,chyba z córką się zdrzemne bo ledwo na oczy patrze
jakieś pomysły na obiadek???
SAWI JA DZIŚ ROBIE ROLADKI SCHABOWE NA OBIADEK + ZIEMNIACZKI + JAKAŚ SAŁATKA ZE SKLEPU
WITAM NOWĄ MAMUSIĘ
Ja dzisiaj nawet sie wyspałam tyle ze meczyly mnie znowu złe sny:/ wybieram sie dzis do fryzjera...bo juz taki odrost mam ze szok dzis odziwo dobrze sie czuje wiec zaraz zabieram sie za sprzatanie bo mam troche zaległości ostatnio
WITAM NOWĄ MAMUSIĘ
Ja dzisiaj nawet sie wyspałam tyle ze meczyly mnie znowu złe sny:/ wybieram sie dzis do fryzjera...bo juz taki odrost mam ze szok dzis odziwo dobrze sie czuje wiec zaraz zabieram sie za sprzatanie bo mam troche zaległości ostatnio
OLA368
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny! No to po wczorajszej wizycie wiem tyle, że Pani doktor ciąże potwierdziła, na USG widać pęcherzyk żółtkowy(18 mm) i nic poza tym...za dwa tygodnie powtórzenie badania USG żeby się upewnić, że ciąża się rozwija, więc ja podchodzę sceptycznie do tej wiadomości po wizycie...Kazała zrobić badania krwi i moczu, przeciwciała na obecność różyczki bo teoretycznie nie przechodziłam..od razu poszłam zrobiłam..także kolejne dwa tygodnie na czekanie o konkretną informację co się dzieje? Czy ciąża rozwija się prawidłowo, czy niestety..?? Jeszcze chodzę drugi tydzień zaziębiona i nic nie mogę brać więc ciągnie się to za mną jak taki ogon...A tu jeszcze od samego rana gruchnęła mega bomba w pracy - Pani z innego działu leży na izolatce z potwierdzonym wirusem AH1N1. Normalnie człowiekowi chęci do życia odeszły po tym..;-( Przepraszam, że smucę od rana, ale tak niesamowicie źle się z tym czuję...
Ola rozumiem Cie. Mi tez lekarz powiedzial ze na ten tydzien to jest super wszystko ok,ale skierowania na badania nie dal, bo mowi ze to dopiero za 3 tygodnie jak serduszko zobaczy... Wyszlam przybite tez z wizyty. Teraz niech tylko te 3 tygodnie szybko zleca.
Od wczoraj okropnie boli mnie dol kregoslupa... Jakis ucisk na nerw.. myslalam rano ze przeszlo, ale siedze i juz zaczyna mnie bolec. Przyjde do domku to bede lezec.
Od wczoraj okropnie boli mnie dol kregoslupa... Jakis ucisk na nerw.. myslalam rano ze przeszlo, ale siedze i juz zaczyna mnie bolec. Przyjde do domku to bede lezec.
Hej dziewczyny- powiem Wam, że niektóryz lekarze są dziwni... ja byłam na pierwszym usg 24.01 - czyli to był dokładnie 6 tydzień (42 dzień) i było widać zarodek i słychać serce. Ale niestety lekarze są różni i różnie podchodzą,nie wszyscy się starają. Ponieważ ciągle miałam schizy, że coś jest nie tak poszłam wczoraj na usg do jakiegoś totalnie obcego ginekologa.... I to była masakra. Lekarz masakrycznie nieuprzejmy, wprost na leżankę wiała zimna klima, przywalił mi tak tym urządzeniem, że myślałam, że mu oddam, a później mnie prawie wyrzucił- chyba mu się śpieszyło. Nawet mój chłop stwierdził, że mój lekarz a ten to dwa różne bieguny! Fasolkę pokazał nam tak na chwilę, głosu nie włączył, ale widzieliśmy, ze serducho bije i to nas uspokoiło. Zdjęcie mój lekarz kadruje, cuda wyczynia, a ten wydrukował byle jakie i jeszcze uwalił tym żelem Więc nie ma co wklejać. Opisu też żadnego nie zrobił- ale fasolka ma już chyba ponad 1 cm
Więc ja po wczorajszym jestem spokojna Poza tym odwiedziałam w sumie wczoraj trzech lekarzy (łącznie 7,5h) i jestem na L4 do wtorku- w końcu trochę wolnego....
A dzisiaj kopytka z serem, cukrem i cynamonem- jak bosko mieć babcię, która wnuczce zrobi - ja ugotuję i gotowe
Trzymajcie się dziewczyny i odpoczywajcie - tak kazała moja rejonowa lekarka. I jeszcze mi dowaliła, że to już taki dojrzały wiek na ciążę- kurczę, ja mam 26 (no 27) lat!!! :-)
Więc ja po wczorajszym jestem spokojna Poza tym odwiedziałam w sumie wczoraj trzech lekarzy (łącznie 7,5h) i jestem na L4 do wtorku- w końcu trochę wolnego....
A dzisiaj kopytka z serem, cukrem i cynamonem- jak bosko mieć babcię, która wnuczce zrobi - ja ugotuję i gotowe
Trzymajcie się dziewczyny i odpoczywajcie - tak kazała moja rejonowa lekarka. I jeszcze mi dowaliła, że to już taki dojrzały wiek na ciążę- kurczę, ja mam 26 (no 27) lat!!! :-)
reklama