reklama
Panna Dnia
Zaciekawiona BB
dzieki, troche sie pogubilam z ta kaszka, bo ciagle wszyscy pisza o wsypywaniu, a nikt o gotowaniu
ewa-kurcze ja też wygodna jestem wszystko gotowe hihhiihhi ALE JABŁUSZKA SAMA MU TRE BO MAM AKURAT SWOJE NA DZIAŁCE kurcze bukfy mi wyszły ale z lenistwa dziś nie poprawię bo mi się nie chce hihihiih mam totalnego lenia dziś a co kiedys tża co nie hehehe:-):-):-)
A my możemy wprowadzić coś z nowości, mamy pełną dowolność czy zacząć od jabłuszka, marchwi,brokuła lub dyni. Byle pojedynczo, tydzień na jednym i potem sukcesywnie zastąpić jeden posiłek mleczny "obiadkiem" lub "deserkiem".
Więc kupiłam śliniak w weekend startujemy.
Z wprowadzeniem glutenu czekamy do 6 miesiąca.
Więc kupiłam śliniak w weekend startujemy.
Z wprowadzeniem glutenu czekamy do 6 miesiąca.
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
My teżZ wprowadzeniem glutenu czekamy do 6 miesiąca.
Nam dzisiaj pediatra poleciła aby zastąpić jedno karmienie mleczne zupką marchewkową. Od jutra startujemy - oj będzie się działo. No i tak jak pisze Sanya - cały tydzień tylko dodatkowo ta zupka. W następnym tygodniu chyba jabłuszko włączymy.
Ja też Aniam, nie kupuje warzyw w supermarketach jak i mięsa, ale mam koło domu znakomity bazar, gdzie są leprze warzywa, choć i tak wiem, ze nie są to uprawy ekologiczne.
Ida - ja też kupuje na bazarkach a najbardziej lubie rynek u tesciów tam nawet mozna kupić jajka od ptaków które chodza i grzebia i nie sa trzymane w klatkach
Ja jutro jeszcze dam soczek z wodą i potem daje marchewe .. soczek był bezpieczny z butli he he , teraz się zacznie śliniak też mam
reklama
brown.kate
Mama Misi i Kici
jejku fajnie macie...ja nadal czekam....Poczekam sobie jeszcze do konca miesiaca, niech juz mala skonczy te 4 miechy i potem zobaczymy, bede sie zastanawiac co najpierw...