reklama
olisska82
Wrześniowa Mama '08
Sorry, ze tutaj, ale gdzie jest watek "wrzesniowe mamusie"????
olisska82
Wrześniowa Mama '08
Ale ja pytałam serio.... nie umieraj Anka!!!!!!! nie mam tego watku!!! Czyzby administrator uniemozliwil mi wejscie??
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
olisska-
anaklim- u nas tez powinny byc w kazdym sklepie takie produkty
anaklim- u nas tez powinny byc w kazdym sklepie takie produkty
Aniam - można też kupić marchewę w mrożonce, wtedy są tak jak z sezonu w sumie. Tak mnie natchnęło od postu o mrożeniu ;-)
Anaklim - mnie to właśnie dziwi ten trend z niesłodkim i przykład - marchewka - która jest najsłodszym warzywem. ;-)
Anaklim - mnie to właśnie dziwi ten trend z niesłodkim i przykład - marchewka - która jest najsłodszym warzywem. ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
\\\Aniam - można też kupić marchewę w mrożonce, wtedy są tak jak z sezonu w sumie. Tak mnie natchnęło od postu o mrożeniu ;-)
. ;-)
KasiaZ - napisałam o tym bo jak pracowałam w galeri handlowej i tam mieliśmy market to nie raz widziałam jak stały warzywka a metr dalej kontenery śmierdzace ze śmieciami ,wiec jakoś jestem zrażona do warzyw z marketu, robie zakupy np, w tesco ale owoców i warzyw raczej tam nie kupuje , mięso itp tylko jak jest jakiejś firmy np. sokołów czy coś innego - nie paczkowane w markecie - inaczej nie kupie
Sorry, ze tutaj, ale gdzie jest watek "wrzesniowe mamusie"????
olisska, teraz do wrześniowych mamuś trzeba wchodzić przez album... poprosiłam admina, żeby zrobiła nam trochę porządku w watkach.
ja zamierzam kupować gotowe obiadki. po pierwsze: z własnej wygody, po drugie: z braku dostępu do żywności ekologicznej. sewgo czasu moja mama podrzucała mi warzywa i owoce z własnej uprawy, ale ma tego coraz mniej...
Panna Dnia
Zaciekawiona BB
no ja synka trzymalam na cycu prawie do 6 miesiaca. Testem mialo byc jabluszko. Jego mine do dzisiaj pamietam. A potem dostal zupke warzywna. Wsunal caly malenki sloiczek. I potem oddal... Ja poczekam na wizyte u pediatry i potem podam kaszke. Z Maksem byl jeszcze taki problem, ze on nie tolerowal laktozy i kaszki na mleku odpadaly - dawalam mu kaszke na wodzie. Mati ma uczulenie tylko na ryby, wiec jakos mysle ze damy rade. Kaszka na mleku i potem marchewka, bo slodsza niz jabluszko. A i tak wogole to mam jedno idiotyczne pytanie. A te kaszke manne to sie gotuje? A na czym? na mleku czy na wodzie? A moze sie nie gotuje? I'm confused
reklama