reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki

Właśnie waga to jego jedyny minus. Nie nadaje się na taszczenie (zwłaszcza po schodach) na którekolwiek piętro.
waga podwozia: 9 kg
waga kół: 4kg
waga gondoli: 5,5kg
waga siedziska: 6kg

do tego trzeba doliczyć wagę dziecka.
Ja mieszkam w domku, więc mi to akurat większej różnicy nie robi ;-)

reklama
O Dżizas, to przeszło 20kg.
Ja nie wiem, jaki wózek znajdziemy. Na początku to jeszcze miałam inne wymagania, ale zostane juuz tylko przy dwóch:
waga i bezpieczeństwo.
A szkoda, bo tyle jest ładnych, a wszystkie takie ciężkie :/

corin wózeczek wygląda super. Mnie na szczescie waga tez nie ogranicza, bo pojazd bedzie stał w garazu, a poza tym mieszkamy na parterze, więc i z taszczeniem nie byłoby problemu, no ale fakt, dla kogos kto mieszka nie co wyzej waga to bardzo wazny elementu wózeczka.
slimakowa no kochana faktycznie na 3 pietro co dzien wnoisc wózek to ciezka robota. wybór wózków jest przeogromny, ale masz rację -większośc jest dosyć cięzka.
juz kiedys pisałam ze mnie sie podobaja wózki tej firmy, maja wszystko co sobie wymarzyłam dla "wózka idealnego" oprócz ceny i wagi..:
http://allegro.pl/implast-bolder-ecoline-sd-wozek-fotel-torba-8xgra-i1411357835.html

Ostatnia edycja:
Corin super wózek, gratuluję! Jam też zielona jak ślimakowa w kwestii wózków :zawstydzona/y: Corin kilka dziewczyn z Warszawy widziałam na forum trzebo było podesłać by sprawdziły wózeczek, ja sama jestem z okolic i jakby co to w przyszłości chętnie pomogę;-) Sobie niestety jeszcze nie upatrzyłam wózka, wstawiacie tu coraz ładniejsze i weź tu coś wybierz hehehe

Maqnio, super ten wózek, tez go oglądaliśmy, ale jak złapałam to zrezygnowałam.
Kurcze, myślę, że każdy kilogram będzie miał znaczenie... Zwłaszcza, że kilogramów będzie przybywało i wtedy dopiero zaczną się schody :)

slimakowa no własnie ..jest cięzki, to jeszcze jakos zniose, bo i tak bedzie stał w garazu, tylko cena ciut za duza - jak na moje.no ale dziadki kupuja, wiec jakby w razie co to dołozymy ze swoich, bo naprawde mi sie podoba. gorszy problem jak właśnie ktos wysoko mieszka..nie ma bata trzeba szukac lżejszego..:(

corin - to nie moj typ wozka mi sie w tych wozkah ogromne stelarze nie podobaja i te koszyki jak z supermarketow chociaz gondolka jest dosyc fajna ale reszta i ta raczka nie dla mnie...no ale kazdy ma swoj, najwazniejsze ze ty jestes zadowolona..
moi znajomi mieli taki wozek to chyba sa te serie http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=1292
najwazniejsze zeby twojeu mezowi rowniez sie spodobal rownie ztak samo jak tobie ;-))
jeden zakup masz z glowy ;-)))

Ostatnia edycja:
slimakowa tez zielono (seledyn to chyba bardziej jest) - niebieski jak dla mnie jest super (dla chłopca) a dla babeczki różowo -fioletowy a tobie jaki kolorek pasuje?
tush no dokładnie, najwazniejsze, zeby obojgu sie podobał. no mnie sie własnie duza gondolka podoba, bo potem przyjdzie zima, spiworki itp, a dzidziol juz bedzie duzy i chciałabym, zeby miał wygodnie:-) Kazdy ma inny gust:):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry