reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki i foteliki

Jak tylko mala sie pojawi to porobie zdjecia w wozku, teraz tak jakos msutno wyglada tylko z miskiem :-D
Dobrze ze po tych polnych drozkach raczej nikt nie chodzi bo by sie ciezko zastanawiali czy ze mna wszystko ok :laugh2: Misiek w wozku pod kocykiem zapiety w pasy :-D:laugh2::-D:laugh2:

reklama
Własnie, ja w sumie w wozku nie mam takiego materacyka 2cm tylko taka cienka wkladke, wiec musze dokupic czy wystarczy czyms wylozyc na spacer?

W naszym wozku niby jest taki materacuk , cieniutki ale jest. Mysle jednak, ze zima mala bedzie tak zapakowana ze chyba nie ma znaczenia czy cos takiego jak materacyk jest czy nie.

dziś znowu nawiedziliśmy sklep z wózkami...
no my wreszcie (po wielokrotnie zmienianych decyzjach...) zdecydowaliśmy, kupujemy (zamawiamy) w przyszłym tygodniu ABC Design RODEO w kolorze zig zag lemon

ABC-Design&

w tym wózku na dnie gondoli był taki materacyk... przez przypadek zwróciłam uwagę, bo były tam jakieś okruchy :-) i tak mi to utknęło w pamięci...

reklama
Do góry