reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki i foteliki

Di4n4 ... ja sie właśnie przymierzam do kupienia bardzo podobnego wózka

WÓZEK WIELOF. RING MAX NA PASKACH !!! + GRATISY ! (220767609) - Aukcje internetowe Allegro

oglądałam go już kilka razy, składałam i rozkładałam sama, przymierzaliśmy do bagażnika i jak dla mnie jest OK. Prawdopodobnie kupimy taki w przyszłym tyg.

Ten Twój jest bardzo podobny i ma takie same funkcje. Mnie się spodobał, bo nasi sąsiedzi taki mają i bardzo sobie chwalą. Ale musisz sama sprawdzić go w sklepie, czy pasuje Ci "do ręki ";-) i czy bedzie Ci go łatwo prowadzić:tak:

reklama
Aha....mogę jeszcze powiedzieć, że te wózki nie są leciutkie, ale są na paskach i dzidzi nie będzie trząść....poza tym można kołysać, a gondolka jest na tyle duża, że do kwietnia spokojnie starczy nawet dla dużego szkraba....i mają dużo dopinanych pokrowców, więc zima niegroźna :tak:
Wolałabym jedynie kosz metalowy na zakupy, ale to mniej istotne. I nie trzeba kupować dodatkowego śpiworka, bo już jest :tak:

Reniferku_24 Wydaje mi się, ze arabelli chodziło o wygląd tylko....przynajmniej mi chodziło tylko o to, ze wygląd spacerówki mi nie odpowiada w bartatinie...bo tak po za tym to ten wózeczek jest bardzo fajny i funkcjonalny....tak mi się wydaje :tak:

Norge Właśnie dlatego tak mi się ten Mikrus podoba :-p:tak:;-) Ja na początku ciąży baaaardzo chciałam Mutsiaka, ale niestety cena mnie skutecznie odstraszyła :-p Nie na naszą kieszeń niestety jest ;-)

Ullana Di4n4 Mi w tych wózeczkach najbardziej podoba się cena :tak:
Moja sąsiadka w lipcu urodziła córeczkę i kupili sobie wózek Tako...bardzo do tych wózków podobny :tak:Pomimo tego, ze dzidzia wcale duza nie była bardzo szybko nie mieściła się w tej miękkiej gondoli... główką dotykała tej godoli, a nogami jeszcze wypychała ją...i widziałam też kiedyś taką panią z takim wózeczkiem i było to samo...ten wózeczek jest też baaaardzo ciężki...ale moja sąsiadka powiedziała, że jako spacerówka jest dosyć fajny...pomimo tego, ze ma już teraz lekką spaceróweczkę to często tym Tako jeździ :tak:
Jak dla mnie to ma za dużo tych bibelocików na sobie...wszędzie jakieś sznureczki itp. :-p Ale te wasze lepiej wyglądają od tego Tako...ten Tako jest jeszcze bardziej przebajerowany :tak:

Macie juz wozki w domu?
Ja juz bym sobie pojezdzila :-):tak: Tesciowa juz zamowila wozek i teraz czekam na dostawe.
Nie jest to moj wymarzony bebecar, ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada :-D:-D:-D

Macie juz wozki w domu?
Ja juz bym sobie pojezdzila :-):tak: Tesciowa juz zamowila wozek i teraz czekam na dostawe.
Nie jest to moj wymarzony bebecar, ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada :-D:-D:-D

:-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

My mamy wózek Maciusia, nie jest to moje wymarzone mutsy, ale coś za coś....W tym tygodniu zaczynamy remont pokoiku dla dzieciaków.

A mutsy sobie kupimy przy trzecim dziecku, które zamierzam urodzić ok 35 roku życia.:-)

Ja wlasnie bede miala quinny ale speedy, tylko w kolorze ktorego nie ma nigdzie na necie (sama nie wie co to za cudo wyglada na bezowy) ja bardzo chcialm czerwony ale sie nie dalo :-(

My kupiliśmy nowego X-landera XA z tego roku, do tego dokupiliśmy gondolę z zeszłorocznej kolekcji na allegro i fotlik mamy maxi-cosi cabrio też używany z allegro, a co najlepsze, kupiliśmy go, a za dwa dni przyjechali do nas znajomi z niemiec i sprezentowali nam też używany, ale lepszy fotelik maxi-xosi cabrio:-D:-D:-Di mamy dwa identyczne:-D:-D

Po wszelkich perturbacjach wozek stoi juz zlozony w garazu :-) Wczoraj jak go w koncu przywiezlismy to prawie padlam po jego skaldaniu, dopiero dzisiaj pojezdzialam sobie po uliczkach :-D
Tyle sie nazamartwialam, ze nie bede miala tego quinny speedy tylko buzz ale teraz juz mi sie podoba, nawet na polnej drozce niezle sobie radzil :tak: teraz nei moge sie doczkeac kiedy bede mogla mala na wyprawe zabrac :-)

reklama
no Kaczusiu juz całkiem niedługo :-) cieszę się, że jesteś zadowolona po tylu stresach;-)

Do góry