reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki i foteliki

Kaczusia,ja mam buzza i to skladanie po czasie wychodzi lepiej,po prostu wozek sie wyrabia i jest latwiej,takze nie martw sie.Dobry zakup;-)

reklama
Kobitki znalazlam taka spacerowke, widzialam ja w sklepie - jest super lekka i wygodna ...a do tego duuuzzzooo tansza niz inne ...i tak sie nad nia zastanawiam ze moze zakupie na wiosne jak bede potrzebowala lzejszego wozka

Bardzo fajna spacerówka i firma dobra. Co do trzech kółek ja też się zraziłam, ale przecież do wszystkiego trzeba przywyknąć i nauczyć się. Gdybym pojeździłą jakiś czas trzykołowcem pewnie nie chciałabym innego

ja też miałam pewne obawy co do wózków 3-kołowych, ale ostatecznie tak się potoczyło, że zamówiliśmy własnie 3-kołowy... zobaczymy jak się nam sprawdzi w praktyce...

Rutson mi też podoba się ten z jasną zielenią.
Dziś mężulek odebrał gondolę kupiłam w kolorze, który jest już nie produkowany w granatowo szare lub szaro białe (już sama nie wiem) paski. Wybrałam ten bo tem jedyny nie był z ortalionu lub plastiku. W sobotę jadę po kółka i fotelik nie mam pojęcia czy wybrać zielony taki jaki ma norge czy czerwony. Z jednej strony tej czerwieniu jest już tyle.... :confused:

reklama
dziś zakupiliśmy stelaż i fotelik mutsy. Niestety nie trafiłam na kolor fotelika który wybrałam ale najważniejszy dla mnie był stelaż 4 kołowy - zawraca w miejscu - jest zarąbisty. Wklejam zdjęcia - gondola jest bawełniana w saro białe paski - tak jak sztruks, jest to gondola z katalogu z 2005 r. ale ta mi się najbardziej podobała. Niestety fotelika nie dostałam już w tym kolorze wybrałam też ze starego katalogu czerwony.

Do góry