reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
fiolka
Mamy październikowe 2007
Rudson bardzo ładna i widać po konstrukcji, ze fajnie się składa. na wiosnę jak znalazł.
mamba
Mamy październikowe 2007
Bardzo fajna spacerówka i firma dobra. Co do trzech kółek ja też się zraziłam, ale przecież do wszystkiego trzeba przywyknąć i nauczyć się. Gdybym pojeździłą jakiś czas trzykołowcem pewnie nie chciałabym innego
Rudson
Mamy październikowe 2007
Rudson
Mamy październikowe 2007
Diana nie wiem czy mozna w polsce kupic - trzeba w necie pogrzebac:-)
Powiem Ci ze on koszuje tak ok 90-100$ a np Mutsy lub Qunny tutaj kosztuja 800$
Powiem Ci ze on koszuje tak ok 90-100$ a np Mutsy lub Qunny tutaj kosztuja 800$
mamba
Mamy październikowe 2007
Rutson mi też podoba się ten z jasną zielenią.
Dziś mężulek odebrał gondolę kupiłam w kolorze, który jest już nie produkowany w granatowo szare lub szaro białe (już sama nie wiem) paski. Wybrałam ten bo tem jedyny nie był z ortalionu lub plastiku. W sobotę jadę po kółka i fotelik nie mam pojęcia czy wybrać zielony taki jaki ma norge czy czerwony. Z jednej strony tej czerwieniu jest już tyle....
Dziś mężulek odebrał gondolę kupiłam w kolorze, który jest już nie produkowany w granatowo szare lub szaro białe (już sama nie wiem) paski. Wybrałam ten bo tem jedyny nie był z ortalionu lub plastiku. W sobotę jadę po kółka i fotelik nie mam pojęcia czy wybrać zielony taki jaki ma norge czy czerwony. Z jednej strony tej czerwieniu jest już tyle....
reklama
mamba
Mamy październikowe 2007
dziś zakupiliśmy stelaż i fotelik mutsy. Niestety nie trafiłam na kolor fotelika który wybrałam ale najważniejszy dla mnie był stelaż 4 kołowy - zawraca w miejscu - jest zarąbisty. Wklejam zdjęcia - gondola jest bawełniana w saro białe paski - tak jak sztruks, jest to gondola z katalogu z 2005 r. ale ta mi się najbardziej podobała. Niestety fotelika nie dostałam już w tym kolorze wybrałam też ze starego katalogu czerwony.