reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki i foteliki

Kaczusia,ja mam buzza i to skladanie po czasie wychodzi lepiej,po prostu wozek sie wyrabia i jest latwiej,takze nie martw sie.Dobry zakup;-)

reklama
Kobitki znalazlam taka spacerowke, widzialam ja w sklepie - jest super lekka i wygodna ...a do tego duuuzzzooo tansza niz inne ...i tak sie nad nia zastanawiam ze moze zakupie na wiosne jak bede potrzebowala lzejszego wozka

Bardzo fajna spacerówka i firma dobra. Co do trzech kółek ja też się zraziłam, ale przecież do wszystkiego trzeba przywyknąć i nauczyć się. Gdybym pojeździłą jakiś czas trzykołowcem pewnie nie chciałabym innego

ja też miałam pewne obawy co do wózków 3-kołowych, ale ostatecznie tak się potoczyło, że zamówiliśmy własnie 3-kołowy... zobaczymy jak się nam sprawdzi w praktyce...

Rutson mi też podoba się ten z jasną zielenią.
Dziś mężulek odebrał gondolę kupiłam w kolorze, który jest już nie produkowany w granatowo szare lub szaro białe (już sama nie wiem) paski. Wybrałam ten bo tem jedyny nie był z ortalionu lub plastiku. W sobotę jadę po kółka i fotelik nie mam pojęcia czy wybrać zielony taki jaki ma norge czy czerwony. Z jednej strony tej czerwieniu jest już tyle.... :confused:

reklama
dziś zakupiliśmy stelaż i fotelik mutsy. Niestety nie trafiłam na kolor fotelika który wybrałam ale najważniejszy dla mnie był stelaż 4 kołowy - zawraca w miejscu - jest zarąbisty. Wklejam zdjęcia - gondola jest bawełniana w saro białe paski - tak jak sztruks, jest to gondola z katalogu z 2005 r. ale ta mi się najbardziej podobała. Niestety fotelika nie dostałam już w tym kolorze wybrałam też ze starego katalogu czerwony.

Do góry