wrześniowa
Fanka BB :)
Ten konkretny model ok 2tys :/ Ale już np model first class to ok 700-800złRzeczywiście fajny. Jaka cena, bo nigdzie nie widzę na tej stronce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten konkretny model ok 2tys :/ Ale już np model first class to ok 700-800złRzeczywiście fajny. Jaka cena, bo nigdzie nie widzę na tej stronce
Hej a gdzie mieszkasz? Bo nie wiem,czy by Ci się opłacało z Polski ściągać,ale jakby coś ja mam po moich bliźniakach aż 2 wózki na sprzedaż. Niestety są to już takie bez gondoli, pierwsze mieliśmy Baby Jogger City Select Double -jeden za drugim, a potem sprowadzałam z Niemiec Bumbleride Indie Twin , był fantastyczny,ale dzieci mi wyrosły a ja do dziś nie mam czasu zrobić zdjęcia i wystawić na sprzedaż https://bamboolababy.files.wordpress.com/2013/03/bumbleride.jpgJa wam w ciemno polecę firmę ABC Design, taki planowałam. Mnie osobiście nie podobają się czarne wózki, ale z tego co sobie oglądałam, to mają sporo wersji kolorystycznych, grunt żeby ta rama była, bo wózek jest rewelacyjny (taki miałam z Jankiem).
Zobacz załącznik 838334
Ale teraz muszę kupić podwójny, niestety ABC bliźniacze mi nie leżą. Z bliźniaczych myślę o takim Mikado Duet. Niestety, ten który mi się podoba trochę za dużo kosztuje.
Zobacz załącznik 838335
A który woz bardziej polecasz ?Hej a gdzie mieszkasz? Bo nie wiem,czy by Ci się opłacało z Polski ściągać,ale jakby coś ja mam po moich bliźniakach aż 2 wózki na sprzedaż. Niestety są to już takie bez gondoli, pierwsze mieliśmy Baby Jogger City Select Double -jeden za drugim, a potem sprowadzałam z Niemiec Bumbleride Indie Twin , był fantastyczny,ale dzieci mi wyrosły a ja do dziś nie mam czasu zrobić zdjęcia i wystawić na sprzedaż https://bamboolababy.files.wordpress.com/2013/03/bumbleride.jpg
To zależy gdzie mieszkasz i jakie masz potrzeby. Jak urodziły się bliźnięta mieszkaliśmy w mieszkaniu w centrum miasta, wiec brałam pod uwagę: szerokość,czy wjadę do windy, do sklepu, czy zmieszczę się na krawężniku,czy jest lekki czy ciężki. Na sam start Baby Jogger był świetny, potem gdy dzieci podrosły chciały jeździć przodem do kierunku jazdy i miec ze soba kontakt i byli tez coraz ciężcy, zaczęliśmy też wyjeżdżać na wycieczki : lasy, plaża i tam ekstra sprawdził się Bumbleride na wielkich pompowanych kołach, prowadziło się go lekko i był jak samochód terenowyA który woz bardziej polecasz ?
Ja nie znam, ale dzięki tobie odkryłam że ten sprzedawca ma firmie przy mojej ulicy[emoji23]dziewczyny powiedzcie mi czy ma ktoś z Was taki wózek albo planuje taki kupić? chodzi mi czy jest on funkcjonalny i fajnie się go prowadzi?
podaję link z allegro
Link do: WÓZEK DZIECIĘCY 3w1 WÓZKI DZIECIĘCE 3W1 Viko Retro
Ja nie znam, ale dzięki tobie odkryłam że ten sprzedawca ma firmie przy mojej ulicy[emoji23]
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Nadal masz na sprzedaż te wozy ?To zależy gdzie mieszkasz i jakie masz potrzeby. Jak urodziły się bliźnięta mieszkaliśmy w mieszkaniu w centrum miasta, wiec brałam pod uwagę: szerokość,czy wjadę do windy, do sklepu, czy zmieszczę się na krawężniku,czy jest lekki czy ciężki. Na sam start Baby Jogger był świetny, potem gdy dzieci podrosły chciały jeździć przodem do kierunku jazdy i miec ze soba kontakt i byli tez coraz ciężcy, zaczęliśmy też wyjeżdżać na wycieczki : lasy, plaża i tam ekstra sprawdził się Bumbleride na wielkich pompowanych kołach, prowadziło się go lekko i był jak samochód terenowy