mi tez sie ta bartatina podoba oraz atlantic baby design. tam tez gondola wazy 4,5kg. Wozek z gondola 15kg, ze spacerowka troche mniej. Jesli nie zdecyduje sie tylko na gleboki wozek a potem dokupienie spacerowki to bede wybierala miedzy tymi 2ma wozkami
reklama
Madziallenka
Optymistyczna
Dziewczyny może któraś z Was nie zakupiła jeszcze wózka dla malucha, polecam taki oto zestaw po mojej córci.
Naprawdę polecam jako młoda mama! Ten zestaw sprawdzał się w każdej sytuacji, a jego stan okraślam jako bardzo dobry, wszystkie części materiałowe są czyściutkie, gdyż bez problemu można je prać.
Cena jest śmieszna, bo 1000 zl., w sklepie za nowy zapłaciłam 2700 zl.
Do odbioru w Warszawie.
Na pytania odpowiem pod nr. Tel.: 502 811 126
Oto opis:
Trophy Air 4 francuskiej firmy Bebe Confort , to stelaż ze skrętną przednią osią i dużymi pompowanymi kołami ,nadający się na każdy teren.Przeznaczony do mocowania gondoli Windoo,siedziska spacerowego Opera i fotelika Elios Safe Side.
Zalety:
· Przednia oś skrętna z możliwością blokowania dźwignią wygodnie umiejscowioną na rączce.
· Regulacja sztywności zawieszenia 3-stopniowa.
· Możliwość składania niezależnie od pozycji siedziska i rączki, po ponownym rozłożeniu powraca do poprzedniej pozycji
· Automatyczny przełącznik w rączce,składający wózek .Składanie w prostokąt,po złożeniu ,stelaż sam stoi.
· Zaczepy do torby na rączce.
· Duży materiałowy kosz na zakupy - 28 litrów
· Uniwersalny system mocowania gondoli, spacerówki i fotelika samochodowego.
· Rączka łamana-wysokość regulowana.
· Hamulce na tylnych kołach .
· Duże pompowane koła.
· Podstawka dla drugiego dziecka.
Windoo to lekka i łatwa do przenoszenia gondola, która wykorzystuje ekskluzywny system recyrkulacji powietrza ułatwiający dzieciom oddychanie podczas snu.
Dla zapewnienia absolutnej wygody podczas noszenia oraz zerowego ryzyka, rączki są sztywne i ergonomiczne i odchylają się łatwo i szybko.Po postawieniu na podłodze gondola może się kołysać.
Dołączono samochodowy zestaw bezpieczeństwa i możliwe jest przewożenie dziecka w tej gondoli w samochodzie (certfikaty bezpieczenstwa) - to ogromny PLUS dla podróżujących, gdyż maluch do około 6 miesiąca życia nie powinien spędzać dłużej niż 2 h w foteliku samochodowym.
Wyściółka posiada właściwości antyalergiczne oraz antystatyczne. W całości zdejmuje się i nadaje do prania. Wewnętrzna tapicerka i materac nadają się do prania w pralce.
Fotelik Elios Safe Side - podstawowe zalety:
· bardzo lekki, łatwy do przenoszenia dzięki odchylanej ergonomicznej rączce
· fotelik spełnia dodatkowe funkcje: nosidełka, leżaczka oraz kołyski
· zdejmowany, regulowany daszek przeciwsłoneczny
· schowek z tyłu fotelika na drobne akcesoria i ulubione zabawki
· szelki bezpieczeństwa z miękkimi ochraniaczami
· poszycie fotelika można prać ręcznie
· dwuwarstwowa obudowa zapewnia amortyzację wstrząsów oraz ochronę przed zimnem i nadmiernym ciepłem
· rozbudowane sfery boczne dla maksymalnego bezpieczeństwa przy uderzeniach bocznych
· ergonomiczny kształt obudowy i dodatkowo wyściełane poszycie zapewniające dziecku pełen komfort
· pozycja leżąca fotelika zapewnia dziecku najwygodniejsze ułożenie w czasie podróży
· fotelik można zamocować na dowolnym stelażu wózka Bebe Confort przy użyciu łączników ModuloClip
Naprawdę polecam jako młoda mama! Ten zestaw sprawdzał się w każdej sytuacji, a jego stan okraślam jako bardzo dobry, wszystkie części materiałowe są czyściutkie, gdyż bez problemu można je prać.
Cena jest śmieszna, bo 1000 zl., w sklepie za nowy zapłaciłam 2700 zl.
Do odbioru w Warszawie.
Na pytania odpowiem pod nr. Tel.: 502 811 126
Oto opis:
Trophy Air 4 francuskiej firmy Bebe Confort , to stelaż ze skrętną przednią osią i dużymi pompowanymi kołami ,nadający się na każdy teren.Przeznaczony do mocowania gondoli Windoo,siedziska spacerowego Opera i fotelika Elios Safe Side.
Zalety:
· Przednia oś skrętna z możliwością blokowania dźwignią wygodnie umiejscowioną na rączce.
· Regulacja sztywności zawieszenia 3-stopniowa.
· Możliwość składania niezależnie od pozycji siedziska i rączki, po ponownym rozłożeniu powraca do poprzedniej pozycji
· Automatyczny przełącznik w rączce,składający wózek .Składanie w prostokąt,po złożeniu ,stelaż sam stoi.
· Zaczepy do torby na rączce.
· Duży materiałowy kosz na zakupy - 28 litrów
· Uniwersalny system mocowania gondoli, spacerówki i fotelika samochodowego.
· Rączka łamana-wysokość regulowana.
· Hamulce na tylnych kołach .
· Duże pompowane koła.
· Podstawka dla drugiego dziecka.
Windoo to lekka i łatwa do przenoszenia gondola, która wykorzystuje ekskluzywny system recyrkulacji powietrza ułatwiający dzieciom oddychanie podczas snu.
Dla zapewnienia absolutnej wygody podczas noszenia oraz zerowego ryzyka, rączki są sztywne i ergonomiczne i odchylają się łatwo i szybko.Po postawieniu na podłodze gondola może się kołysać.
Dołączono samochodowy zestaw bezpieczeństwa i możliwe jest przewożenie dziecka w tej gondoli w samochodzie (certfikaty bezpieczenstwa) - to ogromny PLUS dla podróżujących, gdyż maluch do około 6 miesiąca życia nie powinien spędzać dłużej niż 2 h w foteliku samochodowym.
Wyściółka posiada właściwości antyalergiczne oraz antystatyczne. W całości zdejmuje się i nadaje do prania. Wewnętrzna tapicerka i materac nadają się do prania w pralce.
Fotelik Elios Safe Side - podstawowe zalety:
· bardzo lekki, łatwy do przenoszenia dzięki odchylanej ergonomicznej rączce
· fotelik spełnia dodatkowe funkcje: nosidełka, leżaczka oraz kołyski
· zdejmowany, regulowany daszek przeciwsłoneczny
· schowek z tyłu fotelika na drobne akcesoria i ulubione zabawki
· szelki bezpieczeństwa z miękkimi ochraniaczami
· poszycie fotelika można prać ręcznie
· dwuwarstwowa obudowa zapewnia amortyzację wstrząsów oraz ochronę przed zimnem i nadmiernym ciepłem
· rozbudowane sfery boczne dla maksymalnego bezpieczeństwa przy uderzeniach bocznych
· ergonomiczny kształt obudowy i dodatkowo wyściełane poszycie zapewniające dziecku pełen komfort
· pozycja leżąca fotelika zapewnia dziecku najwygodniejsze ułożenie w czasie podróży
· fotelik można zamocować na dowolnym stelażu wózka Bebe Confort przy użyciu łączników ModuloClip
Julinka
Mamy październikowe 2007
Ja wczoraj poszperałam na allegro i wypatrzyłam pare fajnych wózeczków za cenę jaką jesteśmy w stanie na wózeczek wydać
Wszystkie wózki kosztują koło 1000zł więc cena jest fajna ;-)
2. Podoba mi się w wersji spacerowej i gondolkowej ;-):-) Ale nie widziałam go na żywo....
3. Widziałam go już na żywo i bardzo fajny...tylko ma bardzo mały pojemnik na zakupki.... musiałabym go dokładnie obmacac i sprawdzic jak dużą ma gondolę...bo za małą to ona na zimę być nie moze...
4. Taki wózeczek właśnie niedawno kupiła moja koleżanka i na prawdę baaardzo ładny i solidny.... Gondola bardzo duża w środku więc dzidzia w kombinezonie na pewno będzie miała dużo miejsca :-) Cena też fajna tylko osobno trzeba dokupić fotelik ale to nie problem...fotelik z roana, który do tego wózka ponoć pasuje kosztuje na allegro 270zł nówka :-) Więc całość też coś koło 1000zł wyjdzie Aha i ten wózeczek ma na prawdę duuże koła idealne na zimę
Na początku jakoś nie chciałam trzykołowca, ale teraz jakoś doszłam do wniosku, ze te trzykołowce są o wiele ładniejsze w wersji spacerowej niż czterkołowe.... A mi się jakos włąśnie te wersje spacerowe np w bartatinie nie podobają Taka wybredna jestem ;-)
Na zdjęciach poniżej 2 pierwsze zdjęcia to TRITON 2 kolejne to MIKADO.
Wszystkie wózki kosztują koło 1000zł więc cena jest fajna ;-)
- 2o2 NOWOŚĆ WÓZEK TITI TRITON + FOTELIK 0-13 KG (219485503) - Aukcje internetowe Allegro
- WÓZEK MIKADO OX-FORD + FOTELIK 0-13 wys GRATIS!! (221260290) - Aukcje internetowe Allegro
- MIKRUS ALU SPRINT+FOTELIK 0-13 KG! 8 x GRATIS !!! (223182441) - Aukcje internetowe Allegro
- HIT!!! WÓZEK SAWEX MAGICAL 3X +WYS.0+ GRATIS !!!! (223159313) - Aukcje internetowe Allegro
2. Podoba mi się w wersji spacerowej i gondolkowej ;-):-) Ale nie widziałam go na żywo....
3. Widziałam go już na żywo i bardzo fajny...tylko ma bardzo mały pojemnik na zakupki.... musiałabym go dokładnie obmacac i sprawdzic jak dużą ma gondolę...bo za małą to ona na zimę być nie moze...
4. Taki wózeczek właśnie niedawno kupiła moja koleżanka i na prawdę baaardzo ładny i solidny.... Gondola bardzo duża w środku więc dzidzia w kombinezonie na pewno będzie miała dużo miejsca :-) Cena też fajna tylko osobno trzeba dokupić fotelik ale to nie problem...fotelik z roana, który do tego wózka ponoć pasuje kosztuje na allegro 270zł nówka :-) Więc całość też coś koło 1000zł wyjdzie Aha i ten wózeczek ma na prawdę duuże koła idealne na zimę
Na początku jakoś nie chciałam trzykołowca, ale teraz jakoś doszłam do wniosku, ze te trzykołowce są o wiele ładniejsze w wersji spacerowej niż czterkołowe.... A mi się jakos włąśnie te wersje spacerowe np w bartatinie nie podobają Taka wybredna jestem ;-)
Na zdjęciach poniżej 2 pierwsze zdjęcia to TRITON 2 kolejne to MIKADO.
Julinka
Mamy październikowe 2007
No właśnie mi się jakos te spacerówki nie podobają.... ;-) Dobrze, ze sama nie jestem, bo już myślałam, ze tylko ja taka wybredna czy cuś One fajnie wyglądają z gondolą, a spacerówka taka ble...
Teraz jeszcze zdjątka najpierw MIKRUS i potem SAWEX ;-)
Teraz jeszcze zdjątka najpierw MIKRUS i potem SAWEX ;-)
Co do tego modelu nie wyobrażam sobie pchać gondolki nie widząc dzieciaczka w środku? Dziwne rozwiązanie jak w spacerówce. Nie polecam - radość ze wspólnych spacerów będzie znikoma.
Mama kwietniowa 2007
Julinka
Mamy październikowe 2007
Lastrada Na tej aukcji tak głupio zamontowali ta gondolę... ;-) Gondolę i spacerówkę można zamontować przodem i tyłem do kierunku jazdy Też sobie nie wyobrażam żeby tak ją zamontować jak na zdjęciu i dzidziusia nie widzieć Moja koleżanka miała normalnie zamontowaną i dzidziusia widziała :-)
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ARABELLA napisz coś o spacerówce w bartatinie, bo ja chciałam kupic ten wózek i teraz myslenie mi sie włączyło... co z nią jest nie tak?
reklama
DI4N4 nie wiem co myśleć.... wózek to ja muszę na żywo zobaczyć, przejechać nim kawałak, pozakręcać, sprawdzić, czy zwrotny i dobrze "w ręce leży"... zobaczyć jak się składa/rozkłada (czy bardzo trzba się naszarpać...), waga też istotna.. proporcje i wymiary na żywo też inaczej się odbiera np. wielkość gondoli, grubość jej boczków, bo w zimie będziemy używały, czy siedzisko spacerówki jest szersze, to na dłużej dziecku posłuży i w miarę na płasko da się rozłożyć
najrozsądniej to może podjedź do hurtowni z wózkami i sprawdz może mają ten model na stanie... pogadaj z obsługą co o nim myślą... porównaj z innymi dostępnymi tam modelami
najrozsądniej to może podjedź do hurtowni z wózkami i sprawdz może mają ten model na stanie... pogadaj z obsługą co o nim myślą... porównaj z innymi dostępnymi tam modelami