reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki i foteliki

mi tez sie ta bartatina podoba oraz atlantic baby design. tam tez gondola wazy 4,5kg. Wozek z gondola 15kg, ze spacerowka troche mniej. Jesli nie zdecyduje sie tylko na gleboki wozek a potem dokupienie spacerowki to bede wybierala miedzy tymi 2ma wozkami

reklama
Dziewczyny może któraś z Was nie zakupiła jeszcze wózka dla malucha, polecam taki oto zestaw po mojej córci.

Naprawdę polecam jako młoda mama! Ten zestaw sprawdzał się w każdej sytuacji, a jego stan okraślam jako bardzo dobry, wszystkie części materiałowe są czyściutkie, gdyż bez problemu można je prać.
Cena jest śmieszna, bo 1000 zl., w sklepie za nowy zapłaciłam 2700 zl.
Do odbioru w Warszawie.
Na pytania odpowiem pod nr. Tel.: 502 811 126

Oto opis:

Trophy Air 4 francuskiej firmy Bebe Confort , to stelaż ze skrętną przednią osią i dużymi pompowanymi kołami ,nadający się na każdy teren.Przeznaczony do mocowania gondoli Windoo,siedziska spacerowego Opera i fotelika Elios Safe Side.
Zalety:
· Przednia oś skrętna z możliwością blokowania dźwignią wygodnie umiejscowioną na rączce.
· Regulacja sztywności zawieszenia 3-stopniowa.
· Możliwość składania niezależnie od pozycji siedziska i rączki, po ponownym rozłożeniu powraca do poprzedniej pozycji
· Automatyczny przełącznik w rączce,składający wózek .Składanie w prostokąt,po złożeniu ,stelaż sam stoi.
· Zaczepy do torby na rączce.
· Duży materiałowy kosz na zakupy - 28 litrów
· Uniwersalny system mocowania gondoli, spacerówki i fotelika samochodowego.
· Rączka łamana-wysokość regulowana.
· Hamulce na tylnych kołach .
· Duże pompowane koła.
· Podstawka dla drugiego dziecka.

Windoo to lekka i łatwa do przenoszenia gondola, która wykorzystuje ekskluzywny system recyrkulacji powietrza ułatwiający dzieciom oddychanie podczas snu.
Dla zapewnienia absolutnej wygody podczas noszenia oraz zerowego ryzyka, rączki są sztywne i ergonomiczne i odchylają się łatwo i szybko.Po postawieniu na podłodze gondola może się kołysać.
Dołączono samochodowy zestaw bezpieczeństwa i możliwe jest przewożenie dziecka w tej gondoli w samochodzie (certfikaty bezpieczenstwa) - to ogromny PLUS dla podróżujących, gdyż maluch do około 6 miesiąca życia nie powinien spędzać dłużej niż 2 h w foteliku samochodowym.
Wyściółka posiada właściwości antyalergiczne oraz antystatyczne. W całości zdejmuje się i nadaje do prania. Wewnętrzna tapicerka i materac nadają się do prania w pralce.

Fotelik Elios Safe Side - podstawowe zalety:
· bardzo lekki, łatwy do przenoszenia dzięki odchylanej ergonomicznej rączce
· fotelik spełnia dodatkowe funkcje: nosidełka, leżaczka oraz kołyski
· zdejmowany, regulowany daszek przeciwsłoneczny
· schowek z tyłu fotelika na drobne akcesoria i ulubione zabawki
· szelki bezpieczeństwa z miękkimi ochraniaczami
· poszycie fotelika można prać ręcznie
· dwuwarstwowa obudowa zapewnia amortyzację wstrząsów oraz ochronę przed zimnem i nadmiernym ciepłem
· rozbudowane sfery boczne dla maksymalnego bezpieczeństwa przy uderzeniach bocznych
· ergonomiczny kształt obudowy i dodatkowo wyściełane poszycie zapewniające dziecku pełen komfort
· pozycja leżąca fotelika zapewnia dziecku najwygodniejsze ułożenie w czasie podróży
· fotelik można zamocować na dowolnym stelażu wózka Bebe Confort przy użyciu łączników ModuloClip

Ja wczoraj poszperałam na allegro i wypatrzyłam pare fajnych wózeczków za cenę jaką jesteśmy w stanie na wózeczek wydać :tak:

Wszystkie wózki kosztują koło 1000zł więc cena jest fajna ;-)
  1. 2o2 NOWOŚĆ WÓZEK TITI TRITON + FOTELIK 0-13 KG (219485503) - Aukcje internetowe Allegro
  2. WÓZEK MIKADO OX-FORD + FOTELIK 0-13 wys GRATIS!! (221260290) - Aukcje internetowe Allegro
  3. MIKRUS ALU SPRINT+FOTELIK 0-13 KG! 8 x GRATIS !!! (223182441) - Aukcje internetowe Allegro
  4. HIT!!! WÓZEK SAWEX MAGICAL 3X +WYS.0+ GRATIS !!!! (223159313) - Aukcje internetowe Allegro
1. Najmniej mi się podoba, bo ta spacerówka jest moim zdaniem malutka...i co najgorsze żeby była pozycja leżąca to całą spacerówka się przechyla....Ale za taką cenę wózeczek jest nawet ładny :tak:

2. Podoba mi się w wersji spacerowej i gondolkowej ;-):-) Ale nie widziałam go na żywo....

3. Widziałam go już na żywo i bardzo fajny...tylko ma bardzo mały pojemnik na zakupki.... musiałabym go dokładnie obmacac i sprawdzic jak dużą ma gondolę...bo za małą to ona na zimę być nie moze...

4. Taki wózeczek właśnie niedawno kupiła moja koleżanka i na prawdę baaardzo ładny i solidny.... :tak: Gondola bardzo duża w środku więc dzidzia w kombinezonie na pewno będzie miała dużo miejsca :-) Cena też fajna tylko osobno trzeba dokupić fotelik ale to nie problem...fotelik z roana, który do tego wózka ponoć pasuje kosztuje na allegro 270zł nówka :-) Więc całość też coś koło 1000zł wyjdzie :tak: Aha i ten wózeczek ma na prawdę duuże koła idealne na zimę :tak:

Na początku jakoś nie chciałam trzykołowca, ale teraz jakoś doszłam do wniosku, ze te trzykołowce są o wiele ładniejsze w wersji spacerowej niż czterkołowe.... A mi się jakos włąśnie te wersje spacerowe np w bartatinie nie podobają :-p Taka wybredna jestem ;-)

Na zdjęciach poniżej 2 pierwsze zdjęcia to TRITON 2 kolejne to MIKADO.

No właśnie mi się jakos te spacerówki nie podobają.... :-p;-) Dobrze, ze sama nie jestem, bo już myślałam, ze tylko ja taka wybredna czy cuś :-D One fajnie wyglądają z gondolą, a spacerówka taka ble... :-p

Teraz jeszcze zdjątka najpierw MIKRUS i potem SAWEX ;-)

1. HIT!!! WÓZEK SAWEX MAGICAL 3X +WYS.0+ GRATIS !!!! (223159313) - Aukcje internetowe Allegro
4. Taki wózeczek właśnie niedawno kupiła moja koleżanka i na prawdę baaardzo ładny i solidny.... :tak: Gondola bardzo duża w środku więc dzidzia w kombinezonie na pewno będzie miała dużo miejsca :-) Cena też fajna tylko osobno trzeba dokupić fotelik ale to nie problem...fotelik z roana, który do tego wózka ponoć pasuje kosztuje na allegro 270zł nówka :-) Więc całość też coś koło 1000zł wyjdzie :tak: Aha i ten wózeczek ma na prawdę duuże koła idealne na zimę :tak:

Co do tego modelu nie wyobrażam sobie pchać gondolki nie widząc dzieciaczka w środku? Dziwne rozwiązanie jak w spacerówce. Nie polecam - radość ze wspólnych spacerów będzie znikoma.:no:
Mama kwietniowa 2007

Lastrada Na tej aukcji tak głupio zamontowali ta gondolę... ;-) Gondolę i spacerówkę można zamontować przodem i tyłem do kierunku jazdy :tak: Też sobie nie wyobrażam żeby tak ją zamontować jak na zdjęciu i dzidziusia nie widzieć :tak: Moja koleżanka miała normalnie zamontowaną i dzidziusia widziała :-):tak:

ARABELLA napisz coś o spacerówce w bartatinie, bo ja chciałam kupic ten wózek i teraz myslenie mi sie włączyło... co z nią jest nie tak?

reklama
DI4N4 nie wiem co myśleć.... wózek to ja muszę na żywo zobaczyć, przejechać nim kawałak, pozakręcać, sprawdzić, czy zwrotny i dobrze "w ręce leży"... zobaczyć jak się składa/rozkłada (czy bardzo trzba się naszarpać...), waga też istotna.. proporcje i wymiary na żywo też inaczej się odbiera np. wielkość gondoli, grubość jej boczków, bo w zimie będziemy używały, czy siedzisko spacerówki jest szersze, to na dłużej dziecku posłuży i w miarę na płasko da się rozłożyć
najrozsądniej to może podjedź do hurtowni z wózkami i sprawdz może mają ten model na stanie... pogadaj z obsługą co o nim myślą... porównaj z innymi dostępnymi tam modelami

Do góry