reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki i foteliki

reklama
Renifer, ja mam po Michasi Bartatinę Plus. Jestem bardzo zadowolona (co prawda 3 razy reklamowałam koło, bo wypadało i budkę, bo coś pękło). Mój mąż twierdzi, że wózek jest okropny i nie będzie takim jeździł i chce kupić nowy. Mnie tam się podoba. Muszę go tylko umyć i wyprać, a pieniądze wolę przeznaczyć na coś innego.

hej - wpadłam na momencik :-) właśnie wrócilismy znad morza (pogoda paskudna :wściekła/y:). Tam w jednym sklepei też nam polecali tę Bartatinę i chyba się skusimy :-)

o! MAJAKO w końcu wróciłaś!!! my byliśmy w smyku na miłej z mezem i babka bardzo chwaliła bartatine... tam jest naprawde duży wybor!

No właśnie... do smyka pojedziemy w przyszłym tygodniu (tzn. po 15/08) bo jutro dalsza częśc urlopu - tym razem domek moich rodziców nad jeziorkiem... musze odpocząć :-)

Co do Bartatiny - prezentuje się fajnie, zawieszenie na paskach pozwala bujać wózkiem, moga tez być wahacze - wtedy jest bardziesz sztywne. Gondola waży ok 4-5 kg i jest jedną z lżejszych (sztywnych) na rynku, torba, kosz na zakupy, regulowana rączka itp... w stosunku do wybranej przez nas wcześniej Marity / Roan - Bartatina wygląda bardziej subtelnie (choc jest mniejszy wybór kolorów)...
Generalnie - mętlik w głowie... ale coż kupić trzeba :-)

Całuski

reklama
A my już kupiliśmy mój wymarzony MUTSY .......sportówka się już nie zmieściła do samochodu bo zakupów mieliśmy tym razem mega dużo więc zabierzemy w grudniu ....a jak będę miała chwilkę to zrobię fotki gondolki i fotelika i wkleję ......:-D

Do góry