reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

:no::no::no: za duży wybór;-) jak będę miała dłuższą chwilkę to postaram się jeszcze zerknąć:tak:
ale może jak a sporadyczne wypady to poszukasz używanego?
a jak ten niebieski z kaczką? (bo to chyba wy go mieliście)

kiedyś mój tata kupił znajomej używaną parasolkę za 15 zł na "śmietniku" (czyt. schrot z rzeczami z niemieckich wystawek;-)) może macie gdzieś w pobliżu coś takiego lub jakąś giełdę "staroci"? czasem mają ciekawe rzeczy
no, chyba że ma to być koniecznie nowy wózek

reklama
Kachasku wózek z kaczką zostawiliśmy do jeżdżenia u babci na wsi :tak: on też jest ogromny, a ja będę potrzebowała takiego składanego "parasolki"
Nastawiłam się raczej na nowy wózek...żeby mi potem M nie wypominał jak będzie awaryjny ;-) a dostałam w końcu obiecaną podwyżkę :-) więc mogę kupić coś dla Maksia ;-) zwłaśzcza, że M swoją premię znowu właduje w auto :wściekła/y: (popsuło się...znowu :wściekła/y:)

Szopka dzięki za radę, jutro będę w Poznaniu to sama obamcam wózki na żywo:tak:
A o ten twój wózek to miałam się już pytać, bo na zdjęciach go widziałam

No my zakupilismy coneco solar:-) uzytkujemy go dopiero 3 dni ale ja jestem zadowlona i syniu chyba tez.

Pycia sliczny wozeczek!Niech sie dobrze sprawuje! A jaki kolorek wybralas?

reklama
PYCIA-my tez mamy solara ja jestem zadowolona a jezdzimy nim od polowy lutego. Masz do niego parasolke,bo ja nie moge dobrac:crazy:

Do góry