reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Elmaluszku czy on się tak składa i chowa do tego plecaczka czy ja jakaś naiwna jestem:confused:
Bardzo mi się spodobał, szczególnie przednie kółka:tak:

reklama
Anielap-ten plecak to tak pic na wode bo nawet go nie dostalismy wiec nie wiem po co go pokazuja:baffled:Ale tam mozna wlozyc ten pokrowiec na zime.

Dziewczynki, potrzebuję rady bo się zdecydować nie mogę. Chcemy kupić na dniach wózek-parasolkę. Bardzo mi się podobała ta Szopkowa, ale niestety jak dla mnie ma wadę - nie rozkłada się zupełnie na płask, tylko na pół leżąco. No a ja jednak przyjmuję, że Magda może mi w wózku usnąć jak będziemy łazić na wakacjach, więc chciałabym aby było więcej niż 2 czy 3 pozycje oparcia. Znalazłam kilka wózków na Allegro i jakoś nie mogę wybrać. Wyraźcie proszę swoje typy:
1. Wózek spacerowy spacerówka parasolka VENUS W-wa! (365595602) - Aukcje internetowe Allegro

2.
Disney wózek parasolka spacerówka ProKids (373688152) - Aukcje internetowe Allegro

3.
Wózek spacerowy parasolka LUCK WYSYŁKA 0 (373367892) - Aukcje internetowe Allegro

4.
www_e-graco_pl SUPERPROMOCJA GRACO MOJO PARASOLKA (376236240) - Aukcje internetowe Allegro

No i co o tym sądzicie?

Elmaluszek, ja też nie.:-D Ale niestety nie stać mnie żeby wydać 600 zeta czy więcej na parasolkę.:zawstydzona/y: A Weronice swego czasu kupiłam w jakimś molochu parasolkę firmy Polak i służyła jej przez 3 lata bezawaryjnie, a przewiozła takie ciężary że tylko czekałam aż padnie. A miała tylko 3 punktowe pasy, nie miała koszyka ani budki. I do tej pory leży u mojej Babci (nie wiem po co, ale pewnie dlatego, że moja Babcia niczego z reguły nie wyrzuca).:cool: Natomiast nie sądzę aby się nadała teraz dla Magdy - jest i za stara i za bardzo zniszczona.

1. Bardzo podobny z wyglądu do mojego Zoopera - więc wydaje mi się OK. Na lato bardzo przydaje się ta duża buda, mozna dziecko osłonić od wiatru i słonca. Rozkłada się do pozycji raczej półsiedzącej niż leżącej ale mój mały potrafi i tak smacznie spać. Wózek jest leciutki i łatwo się składa. Bardzo zaintrygował mnie to że koła mają amortyzatory :szok:, to raczej bardzo rzadko spotykane w parasolkach. Ale jeśli rzeczywiście tak jest to szacun dla producenta :tak:. Jednak wózkiem telepie na każdej nierówności i raczej nie nadaj się w dłuższe trasy czy na wyboje.

2. Oj ja odradzam, będziesz sobie obijać nogi o ten pręt między tylnymi kołami. I tak ciężko się chodzi z takimi wózkami bo się kopie w koła, a tutaj jeszcze wsadzili jakiś kawałek metalu :baffled:. Ale ma dosyć duży kosz - a to się przyda na wyjeździe no i podstawke na butelki nad budką - też fajny pomysł.

3. podobny do 1. tylko kolorki jakies takie nie w moj gust....

4. hmmm ciezko powiedziec bo mało zdjec, ale cena kuszaca i ludziska sie rzucili

Dzagud najlepiej to skocz do sklepu i sobie sama pomacaj - a i czasem mozna taniej kupic niz na allegro

Dzagud Graco odradzam, z tego co wiem kółka szybko się rozklekotają :confused:

mi osobiście podoba się najbardziej dwójka ;-)

ale wiesz zależy czego oczekujesz od wózka, bo ja jak kupowałam, to chciałam bardzo lekki, żeby problemu w autobusie czy pociągu nie było, a na pałąku mi nie bardzo zależało (zresztą zawsze pałąk można dokupić)

reklama
Dzagud nie doradzę (mi się podoba 1) ale popytaj ludzi, którzy kupili te wózki:tak: z reguły chociaż kilka osób odpisuje:tak:

Do góry